- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.161
Bende son olunca vermek istemiyorum. Bilmiyorum ne yapsam.Ben baktımda 1000-1500 tlye çok güzel arabalar var civilde e bebekte trendyolda hatta 500 e bile var 4000 bin falan hayatta vermem son bebek zaten
Güle güle giysinİlk cicilerimiz geldiTulumlar erkek yazıyordu ama kız da olsa bence gayet uyar. İnsan hem özeniyor hem almaya korkuyor. Hayırlısıyla giydirmek nasip olur inşallah.
Eki Görüntüle 2969601
Günaydın
Bir arkadaşım doona marka arka adını satacak bende onu düşünüyorum bakacağım
Zaten kızım 3.5 olduğu için baston bebek arabamız duruyor büyüdüğünde de ona geçerim diye düşnüyorum bende.
Mekanizması sağlamsa diğer parçalar yıkanır temizlenir zaten bende 2.ele karşı değilim bu anlamda
Ben büyük şehirde değilim gidip elden alamam çok temiz iyi markalar zaten sıfıra yakın fiyat çekiyorlar ille marka olup eski olacağına da markasız ama işimi görecek yeni bir şey alırım.Bende son olunca vermek istemiyorum. Bilmiyorum ne yapsam.
Ben de merkezdeyim Özgür atlıya gidiyorum. Çok iyi pozitif bir doktor özel klinik oluşu rapor işlerini sekteye uğratacak gibi.Ben akhisardayım sergül aydına gidiyorum çok memnunum ama yakında merkeze taşınma durumumuz var o zaman oradan bi doktor araştıracağım
İnsanlar susmuyorlar malesef doğru diyosun iyi seni 5 sene darlayan olmamış ben evlendim 1 ay sonra bebek sorulmaya başladı rahatsızlıklarım çıktı hemen hamile de kalamadım ne laflar duydum ne laflar.. 2.de tam tersi hemen oldu bu seferde ilki ezilecek ikisi de küçük yandın lafları sonra aa yine mi kız lafları. Bunu zaten hiç istemiyordum hala da alışamadım biri geçende ayy 3 mü ben asla yapmazdım neden aldırmadın dedi yaGünaydın kızlar, giremedim birkaç gündür, sayfalar dolmuş hepsini okudum. Cinsiyet konusunda dışardaki insanların yorumlarını hiç takmayın lütfen, bu Allah’ın takdiri yani. Ben de şeye sinir oluyorum, bizim ilk bebeğimiz olacak Allah nasip ederse ve 5 senelik evliyiz artık zamanı hani çok erken de yapmadık, çocuğu olan arkadaşlarımız hemen “aaa artık evliliğin gerçek yüzü, oooo şimdi yandınız, ayyy artık eskisi gibi gezemezsiniz, vs. vs…” Millet çok seviyo felaket tellallığını. Özellikle bu süreçlerde dışarı kulağı kapatıp güzel müzikler dinleyip iç huzurumuzu korumamız lazım. Bizim de dün randevumuz vardı anca bugün paylaşabiliyorum, 1,89 boyundaki minik aşkım ellerinizden öper
Onların hepsi afedersiniz ama bir şey yemiş!diyorum ki ben 2.yi yapmayacağım her şeyimi baglatacagim. Diyorlar ki tadını al yaparsın. Gözünü seveyim ne tadı ya .Tamam 1 tane yaptım çalışmasam 2 de olur ama benim canım çıkıyor artık işe giderken .Hayattan soğudum resmen .İnsanlar susmuyorlar malesef doğru diyosun iyi seni 5 sene darlayan olmamış ben evlendim 1 ay sonra bebek sorulmaya başladı rahatsızlıklarım çıktı hemen hamile de kalamadım ne laflar duydum ne laflar.. 2.de tam tersi hemen oldu bu seferde ilki ezilecek ikisi de küçük yandın lafları sonra aa yine mi kız lafları. Bunu zaten hiç istemiyordum hala da alışamadım biri geçende ayy 3 mü ben asla yapmazdım neden aldırmadın dedi yaBunun yanı sıra sürekli 3. yü yap erkek olsun diyenler vardı sanki garantisi varmış gibi şimdi bir de kızsa of ki ne of elbet bi yerden sonra umursamıyor hayatına bakıyorsun ama aklında da yer ediyor ben erkek çocukta hiç hevesi olmayan 10 tane kızım olsun diyen bi insandım beni erkek çocuğa özenir hale getirdi bu insanlar
Ay çok güzel bunlarİlk cicilerimiz geldiTulumlar erkek yazıyordu ama kız da olsa bence gayet uyar. İnsan hem özeniyor hem almaya korkuyor. Hayırlısıyla giydirmek nasip olur inşallah.
Eki Görüntüle 2969601
Hadi güzel haberlerle İnşallah, toparlamış öne geçmiş bile olabilirGünaydın kizceler
Bugün kontrol günü hastaneye gidiyoruz bebeğim ve bebeğim için dua edermisiniz güzel haberler alalim bebegimin gelişimi geri demişti geçen hafta
Ay ne güzel, ilk çocuğun hevesi başka şeyde yok. Tadını çıkat bence. Hayat tabiki değişiyor ama bir gülüşü oluyor, herşeye değiyorGünaydın kızlar, giremedim birkaç gündür, sayfalar dolmuş hepsini okudum. Cinsiyet konusunda dışardaki insanların yorumlarını hiç takmayın lütfen, bu Allah’ın takdiri yani. Ben de şeye sinir oluyorum, bizim ilk bebeğimiz olacak Allah nasip ederse ve 5 senelik evliyiz artık zamanı hani çok erken de yapmadık, çocuğu olan arkadaşlarımız hemen “aaa artık evliliğin gerçek yüzü, oooo şimdi yandınız, ayyy artık eskisi gibi gezemezsiniz, vs. vs…” Millet çok seviyo felaket tellallığını. Özellikle bu süreçlerde dışarı kulağı kapatıp güzel müzikler dinleyip iç huzurumuzu korumamız lazım. Bizim de dün randevumuz vardı anca bugün paylaşabiliyorum, 1,89 boyundaki minik aşkım ellerinizden öper
Valla benim annemde yap yap bakarız dedi sagolsun 40 cıkana kadar baktı ama kimseye güvenmemek lazım cocuk tamamen anneye baglı baba bile bir yere kadar ondan korkuyorum 2.ye nasıl bakacagım diye bakalım Allah nasip etti herhalde gördü bende o gücüOnların hepsi afedersiniz ama bir şey yemiş!diyorum ki ben 2.yi yapmayacağım her şeyimi baglatacagim. Diyorlar ki tadını al yaparsın. Gözünü seveyim ne tadı ya .Tamam 1 tane yaptım çalışmasam 2 de olur ama benim canım çıkıyor artık işe giderken .Hayattan soğudum resmen .
Siz mi bakacaksınız ? Annem bile yap yap ben bakarım diyordu şimdi de diyor ki ee biz bir yerlere de gidemeyiz artık diyor .
İnsan istiyorsa yapmalı tabiki kaza durumları olabiliyor ama onun haricinde kimsenin lafı umurumda değil.
Ne mal insanlar var ya .Diyordum ki ben çocuk istemiyorum hazır değilim,diyorlardı ki ay çocuk güzel,ay olmuyor mu tedaviye bakın. Yok ben istemiyorum yani başka açıklaması yok .ya olmazsa sonradan diyorlardı. Valla doğum kontrol hapını bıraktım zırt diye oldu .Bunların aklına kalsam evlendiğim gün hamile kalirmisim .
Herkes hemen çocuk istemek zorunda değil. Ki bence ben bu konuda ne kadar haklı olduğumu anladım. Bebek asla istenmeden yapılabilecek bir şey değil .benim için öyle en azından. Onun zorlukları doğumu doğum sonrası ciddi sorumluluk istiyor.
Benim annem çok yakında gerçi yaşlandım bakamam diyor ama yardımcı olur eşim de ilgilidir en çok o hevesli zaten ben çalışmıyorum küçük bir yerdeyiz çok gezme tozma olmuyor yakın yerlere gidiyorduk yine gidilir çok ayak bağı olmaz diye düşünüyorum kızlarım da büyüdü. Bile isteye kalmadım eşimin dikkatsizliği oldu içten içten istedi heralde bende 1 kereden bişe olmaz dedim önlemini almadım ama kısmet işte tuttu aldırmaya da kıyamadım evlat hasretiyle yanıp tutuşan insanlar varken nankörlük etmek istemedim maddi olarakta iyi durumdayız bize ağır gelmez 1 çocuğa daha bakıp geleceğini hazırlamak o yüzden kısmetse doğacak ama gönlümden dosta düşmana karşı bir de erkek olsun herkesin çenesi kapansın diye geçiyor hayırlısı artık sağlıklı hayırlı bir evlat olsun da...Onların hepsi afedersiniz ama bir şey yemiş!diyorum ki ben 2.yi yapmayacağım her şeyimi baglatacagim. Diyorlar ki tadını al yaparsın. Gözünü seveyim ne tadı ya .Tamam 1 tane yaptım çalışmasam 2 de olur ama benim canım çıkıyor artık işe giderken .Hayattan soğudum resmen .
Siz mi bakacaksınız ? Annem bile yap yap ben bakarım diyordu şimdi de diyor ki ee biz bir yerlere de gidemeyiz artık diyor .
İnsan istiyorsa yapmalı tabiki kaza durumları olabiliyor ama onun haricinde kimsenin lafı umurumda değil.
Ne mal insanlar var ya .Diyordum ki ben çocuk istemiyorum hazır değilim,diyorlardı ki ay çocuk güzel,ay olmuyor mu tedaviye bakın. Yok ben istemiyorum yani başka açıklaması yok .ya olmazsa sonradan diyorlardı. Valla doğum kontrol hapını bıraktım zırt diye oldu .Bunların aklına kalsam evlendiğim gün hamile kalirmisim .
Herkes hemen çocuk istemek zorunda değil. Ki bence ben bu konuda ne kadar haklı olduğumu anladım. Bebek asla istenmeden yapılabilecek bir şey değil .benim için öyle en azından. Onun zorlukları doğumu doğum sonrası ciddi sorumluluk istiyor.
InsAllah sizde güzel haberlerle gelirsin cuma günüNe güzel, benim de cuma, heyecan dorukta. İnşallah güzel haberlerle gelirsin
. İnşallah iyi çıkar ölçümler. Hem cinsiyet bile belli olur belki, kim bilir
Kızlar bu ikili üçlü dörtlü tarama testleri yerine direkt fetal DNA yaptırmak sizce mantıklı mı?
Girdim çok şükür 1 haftada normal büyüme göstermiş geçen hafta salı 6+0 haflaik cikmisti bugün 7+2 cıktı çok şükürAy çok güzel bunlar. Sağlıkla giyer İnşallah
Hadi güzel haberlerle İnşallah, toparlamış öne geçmiş bile olabilir
Ay ne güzel, ilk çocuğun hevesi başka şeyde yok. Tadını çıkat bence. Hayat tabiki değişiyor ama bir gülüşü oluyor, herşeye değiyor. Milletin lafı bitmiyor maalesef
Benim 6+2 vajinal böyle cekmiş normal mi acaba kalp atışı duyulmadı buradaBu benim 6+1 goruntum ama doktor yakinlastrp bakiyor oyle foto cekiyor sizin usg uzaktan diye gordum sanki baska doktora gittinzmi ultrsnu hareket ettrdikce kese sekli bile degiskenlik gosteriyor cnku
Bana da kese cok kücük saglıksız görünüyor demişti sonra 4 gün sonra 6+2 de daha büyümüştü 1 cm olmuş dedi.Kese boyutu kaç dedim şuan onun bı önemi yok dedi söylemedi onu
Benimki burada 6+2 benimkine de küçük demiitiNormalde 6+6
Ultrasonda 6+5 çıktı sizin kaç haftalikti ultrason resmi var mii bı baksak
Sizin sat kaçBende 4 te randevuma gidecgm 7+0 da kalbini duydum od aadam akilli degil yani suan 9+3 um umarm hersy yolundadir ya
Geç döllenme olmuştur adetine yakın hamile kalmışsındır kese ve içinde bebek görünüyor sonuçta büyür Allahın izniyleBenimki burada 6+2 benimkine de küçük demiiti
Gece yatarken iç uyu bence. Bana vermedi gerek yok dedi ama verdiği folik asit içinde var bi sürü şey.Kızlar bana doktor omega3 ve d vitamini verdi ama midemi çok bulandırıyorlar aynı durumu yaşayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?