Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar konuyla alakasız ama aranızda robot süpürgesi olan var mı? Bu süpürme işi en nefret ettiğim iş haline geldi sürekli yerde saçlar çöpler sabah süpür akşam aynı bir çocuk daha olunca sanki hiç temizlenemicez gibi geliyo yetişemem zaten sürekli süpürmeye.
Baza ayakları 10 cm onun altına girebilmesi için üstü çıkıntılı olmayan bir model olması lazım galiba. Bu zamana kadar almadım ne kadar iyi olabilir dedim 1 saatte süpüremez dedim ama fiyatlar uçtu ben karar verene kadar ne yapsam hiç bilmiyorum fikir verecek olan var mı?

Bende var xiamo vakum mop pro var bende. Ama bizim süpürdüğümüz gibi süpürmüyor. Evim 165 metre kare tek şsrjda süpürüyor. Fakat benim saçlarım cok dökülüyor bi de kız saçları uzun olunca fırçaya dolanıyor sürekli fırcayı temizlemek gerekiyor yoksa odaları iyi aüpürmüyor. Ama ben evi toplayana kadar ona süpürtüyorum haznesi de kücük oldugu icin sürekli doluyor her 2 odada bir hazneyi degismek gerek. Ama süpürme derdinden kurtuldum üstümden büyük bir yük kalktı. Tek sıkıntı saçlar çok dolanıyor ben makasla keserek ayırıyorum saçları. Saçlsrı temizlemezsen düzgün süpürmüyor

En güzeli travel sistem Bebek Arabaları 5 yıl kullanırsın ama bunları imkansız

Kızlar 6 buçuk haftalık hamileyim vajinama ağrı girip çıkıyor bu normal mi bazen şiddetli oluyor

Bizde her odadan sonra temizlemek lazım o zaman yahu

Ben de hamile olduğumu öğrenince aldım. Şimdilik çok memnunum. Üstü çıkıntılı olanlardan benim ki ama çıkıntı yani lidar sensör evin haritasını çıkarıyor. Haritasız olan modeller evin içinde rastgele dolaşıp süpürüyormus. Ben o sebeple lidar sensörlü bir model tercih ettim. Evin haritasını çıkardı ilk supurmede. Şimdi bazen mesela sadece mutfağı süpür diyorum. Ya da mesela sadece masanın altını supurmesi için ayarlıyorum. Bir de benim aldığım modelin ev ünitesi tozu içine çekiyor. Bu sebeple boşaltma yapmaya gerek kalmıyor. Bizim bazain altına girmiyor ama ayaklarını değiştirecek eşim. İnşallah o sorunu çözeceğiz. Evde yokken de açıyorum çalışıyor. Ama altındaki fırçasını düzenli temizlemek lazim. Ben 1.5 aydır memnunum. Modeli Viomi S9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…