Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sen genelde geceleri onlinesin
Maalesf cnku migde bulantisi yasamiyorum ama daha tuhaf bisi yasiyorum gece 3.4 5 fark etmez bir migde kazinmasi basliyo boyle gruldamali flan Allah hemde nasl uykumdna ediyor beni direniyorum gece gece yemiycem diyorum sonra migde kazinmasi oluyormu migde bulantisi cok tuhaf birde atistrmaklada gecmiyor dogru duzgn yemem lazmki o his gecsin ama Allahtanki her gece olmuyor

Sat 5 ekim benim endiselencek bir durum yokmus ya hem iki gun ondeydim birkere acil isi olan dr denk geldm 8+1 lik bebegi 7+4 olctu sorun yok dedi ama bana cok tuhaf geldi hep iki gun onde olan bebegin geride cikmasi 1 hafta sonra ozele gittim cok sukur yine ayni iki gun onde cikti ve doktr iki gun erken dollenme olmus dedi

Bende xiaomi v2 pro var canım. Çok memnunum ben. çekim gücü çok iyi normal süpürgeyle ayda 1 süpürüyorum robotla her gün süpürüyorum aşırı kolaylık sağlıyor

Benimki burada 6+2 benimkine de küçük demiiti
Benimde 6+6 da bylediydi cuma gitmiştim en son daha sonra gitmedim inşallah buyumustur.
Bol su içmek dışında yaptığınız birşey var mı?
Doktor birşey dedi mi neden kaynaklandığını falan

Eklentiler

• IMG_20211210_105741.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar geçen gün biri burda frigg emzikelri paylsmisti cok guzel diye bende cok begendim ama frig turkiye kendi hesabindan aciklama yapmis sizinlede paylasacagim smdi dikkat edin almayin aldiysaniz iade edin

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-14-15-46-08-52.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 82
Hanımlar, şimdi Dr dan çıktım. Geçen hafta bugün 7+3 demişti. Bugün 8+5 gibi dedi. Ama ultrason kağıdına bakınca 8+0 yazıyor ve geçen hafta crl 12,36 şimdi de 15,91 mm çıkmış. Bir haftadaki büyümesi az değil mi? Yada normal mi? Ve doktor niye 8+5 dedi görünüşe göre mi bilgi verin lütfen.

Arkadaslar kk sahiplerinin adı neydi unuttum etiketleyecektim bir süre siteye giremedim ve altaki gibi uyarilar verdi korktum acikcasi neden olabilir

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-14-16-06-24-07.webp
    14 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_2021-12-14-16-05-42-82.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 81
Canim normalde 8 haftalk olsanda doktor bebegi ölctugundeki ölcumde çikana gore hafta yazar usg de sana 8+5 gozukuyor u neye dayanarak soylemis kagitta 8+0 yaziyorsa ölcume gore 8+0 demektir

Canım bazen bebeğin duruşuna göre crl uzunluğu tam ölçülemiyor. Bnde geçenlerde gittim 10+0 oluyorduk doktor idrara sıkışık değil tam güzel pozisyon yakalamak zor dedi mesela 9+4 felan ölçmüştü

Bu arada bende 30 aralığa ikili test randevumu almış bulunmaktayim :) 12+2 oluyorum ozaman ama cinsiyete dair bir umudum yok acikcasi oglumda 18 haftaya kadar kiz deyip 18 haftada erkek ciktigi icin en azindan 16 haftaya kadar soylenen cinsiyetlere %100 inanmayacagim alisveris yapmak icin deliriyorum ama sabredicem ben oyle ortak renk almak flan istemiyorum cinsiyet belli olsun gonlumce istedgimi alayim istiyorum :) suan sadece zibin flan aldm alinabilecek seyleri almaya calisiyorum ama kizsa heleki dibine kadar pembeye tütüye takiya tokaya dantele güpüre bulanmak istiyorum zaten erkekte fazlaa secenek yok

Canim normalde 8 haftalk olsanda doktor bebegi ölctugundeki ölcumde çikana gore hafta yazar usg de sana 8+5 gozukuyor u neye dayanarak soylemis kagitta 8+0 yaziyorsa ölcume gore 8+0 demektir
Tamam öğrendik Dr a sorup. Miyomdan dolayı ilk onu çıkarttı. Sonra ayrıntılı bakıp 8+5 dedi bana ilk kağıdı basmış

Çözdük. Myomdan dolayı ilk görüşte ki kağıdı basmış bana. Aslında 8+5.

Kızlar gözlemlediğim bir durum var söylemeden edemeyeceğim,
annelik heyecanı, hamilelik hormonları ile biraz evhamlı olmak, kafaya takmak vb durumların hepsi normal ama doktorun söylediğine güvenmeyip burada blogdaki kişilere sormak, teyit ettirmek ' aa neden öyle dedi bana sana öyle dememiş demek ki doğrusu bu' ya da 'demek ki benim ki de öyle' gibi gerçekliği çok barındırmayan varsayımlarla can sıkmak bence normal değil.
Doktorlarımız bunun eğitimi alıyorlar kötü bir şey olsa dan diye söylediklerinden de şikayet ederiz profesyonel oldukları için çoğu zaman bence güvenmeyi ve bazı konularda teslim olmayı öğrenmeliyiz.
Kendinizi üzüp gereksiz strese giriyorsunuz. Burada doktor olmayan hiç kimse doktorun tavsiyesinden ve yönlendirmesinden daha doğru bir şey söyleyemez bence.
Kendinizi üzmeyin ve doktorunuza güvenin. Sevemediyseniz de değiştirin ama burda tıbbi konularda başkalarından fikir almak çok doğru değil

Bizde her odadan sonra temizlemek lazım o zaman yahu
Evet bence hiç fazla para verip kendi çöpüne dökeni falan almsyın gereksiz para. Cünkü o saçları siz temizlemek zorundasınız. Ama genel olarak günlük kullanım için çok rahat. Çok çok titizler begenmeyenilir süpürmesini onlar da ayda 1 kendi süpürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…