- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.201
Maalesf cnku migde bulantisi yasamiyorum ama daha tuhaf bisi yasiyorum gece 3.4 5 fark etmez bir migde kazinmasi basliyo boyle gruldamali flan Allah hemde nasl uykumdna ediyor beni direniyorum gece gece yemiycem diyorum sonra migde kazinmasi oluyormu migde bulantisiSen genelde geceleri onlinesin
Cnm normal duruyor bebebek gordumu dr yakinlastrp baktimi bu uzak usg muhtemelenBenim 6+2 vajinal böyle cekmiş normal mi acaba kalp atışı duyulmadı burada
Sat 5 ekim benim endiselencek bir durum yokmus ya hem iki gun ondeydim birkere acil isi olan dr denk geldm 8+1 lik bebegi 7+4 olctu sorun yok dedi ama bana cok tuhaf geldi hep iki gun onde olan bebegin geride cikmasi 1 hafta sonra ozele gittim cok sukur yine ayni iki gun onde cikti ve doktr iki gun erken dollenme olmus dediSizin sat kaç
Bende xiaomi v2 pro var canım. Çok memnunum ben. çekim gücü çok iyi normal süpürgeyle ayda 1 süpürüyorum robotla her gün süpürüyorum aşırı kolaylık sağlıyorKızlar konuyla alakasız ama aranızda robot süpürgesi olan var mı? Bu süpürme işi en nefret ettiğim iş haline geldi sürekli yerde saçlar çöpler sabah süpür akşam aynı bir çocuk daha olunca sanki hiç temizlenemicez gibi geliyo yetişemem zaten sürekli süpürmeye.
Baza ayakları 10 cm onun altına girebilmesi için üstü çıkıntılı olmayan bir model olması lazım galiba. Bu zamana kadar almadım ne kadar iyi olabilir dedim 1 saatte süpüremez dedim ama fiyatlar uçtu ben karar verene kadar ne yapsam hiç bilmiyorum fikir verecek olan var mı?
Benimde 6+6 da bylediydi cuma gitmiştim en son daha sonra gitmedim inşallah buyumustur.Benimki burada 6+2 benimkine de küçük demiiti
Arkadaslar kk sahiplerinin adı neydi unuttum etiketleyecektim bir süre siteye giremedim ve altaki gibi uyarilar verdi korktum acikcasi neden olabilir
Arkadaslar kk sahiplerinin adı neydi unuttum etiketleyecektim bir süre siteye giremedim ve altaki gibi uyarilar verdi korktum acikcasi neden olabilir
Canim normalde 8 haftalk olsanda doktor bebegi ölctugundeki ölcumde çikana gore hafta yazar usg de sana 8+5 gozukuyor u neye dayanarak soylemis kagitta 8+0 yaziyorsa ölcume gore 8+0 demektirHanımlar, şimdi Dr dan çıktım. Geçen hafta bugün 7+3 demişti. Bugün 8+5 gibi dedi. Ama ultrason kağıdına bakınca 8+0 yazıyor ve geçen hafta crl 12,36 şimdi de 15,91 mm çıkmış. Bir haftadaki büyümesi az değil mi? Yada normal mi? Ve doktor niye 8+5 dedi görünüşe göre mi bilgi verin lütfen.
Tamam cok tesekkur ederimgirdiğiniz cihaz ssl sertifikasını okuyamamış. rahat olun sorun yok
Canım bazen bebeğin duruşuna göre crl uzunluğu tam ölçülemiyor. Bnde geçenlerde gittim 10+0 oluyorduk doktor idrara sıkışık değil tam güzel pozisyon yakalamak zor dedi mesela 9+4 felan ölçmüştüHanımlar, şimdi Dr dan çıktım. Geçen hafta bugün 7+3 demişti. Bugün 8+5 gibi dedi. Ama ultrason kağıdına bakınca 8+0 yazıyor ve geçen hafta crl 12,36 şimdi de 15,91 mm çıkmış. Bir haftadaki büyümesi az değil mi? Yada normal mi? Ve doktor niye 8+5 dedi görünüşe göre mi bilgi verin lütfen.
İdrara sksik olunca dahami iyi oluyor usg ye girerkenCanım bazen bebeğin duruşuna göre crl uzunluğu tam ölçülemiyor. Bnde geçenlerde gittim 10+0 oluyorduk doktor idrara sıkışık değil tam güzel pozisyon yakalamak zor dedi mesela 9+4 felan ölçmüştü
Tamam öğrendik Dr a sorup. Miyomdan dolayı ilk onu çıkarttı. Sonra ayrıntılı bakıp 8+5 dedi bana ilk kağıdı basmışCanim normalde 8 haftalk olsanda doktor bebegi ölctugundeki ölcumde çikana gore hafta yazar usg de sana 8+5 gozukuyor u neye dayanarak soylemis kagitta 8+0 yaziyorsa ölcume gore 8+0 demektir
Çözdük. Myomdan dolayı ilk görüşte ki kağıdı basmış bana. Aslında 8+5.Canım bazen bebeğin duruşuna göre crl uzunluğu tam ölçülemiyor. Bnde geçenlerde gittim 10+0 oluyorduk doktor idrara sıkışık değil tam güzel pozisyon yakalamak zor dedi mesela 9+4 felan ölçmüştü
He ozman sorun yok :) iyki sormuşsun için rahatlamistir en azindanTamam öğrendik Dr a sorup. Miyomdan dolayı ilk onu çıkarttı. Sonra ayrıntılı bakıp 8+5 dedi bana ilk kağıdı basmış
Evet bence hiç fazla para verip kendi çöpüne dökeni falan almsyın gereksiz para. Cünkü o saçları siz temizlemek zorundasınız. Ama genel olarak günlük kullanım için çok rahat. Çok çok titizler begenmeyenilir süpürmesini onlar da ayda 1 kendi süpürsünBizde her odadan sonra temizlemek lazım o zaman yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?