Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benimde 6+6 da bylediydi cuma gitmiştim en son daha sonra gitmedim inşallah buyumustur.
Bol su içmek dışında yaptığınız birşey var mı?
Doktor birşey dedi mi neden kaynaklandığını falan
Hayır doktor geriden gelebileceğini söyledi belki 5 haftalıktır diye düsündü. Benim ilk hali cok kücüktü orada bol su içtim 3-4 litre abartmısım. Bu o görüntüsen 4 gün önceydi

Eklentiler

• B0A1EC6E-19F9-4B0A-9ACD-D52E397D3A3F.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar geçen gün biri burda frigg emzikelri paylsmisti cok guzel diye bende cok begendim ama frig turkiye kendi hesabindan aciklama yapmis sizinlede paylasacagim smdi dikkat edin almayin aldiysaniz iade edin
Kauçuk alacağım ama
Bir kere aklıma şüphe düştü. Emerken çıksa ucu ve bebeğin boğazına takılsa
Gerçi başka emzıklerde de aynı risk olabilir.

Kauçuk alacağım ama
Bir kere aklıma şüphe düştü. Emerken çıksa ucu ve bebeğin boğazına takılsa
Gerçi başka emzıklerde de aynı risk olabilir.
Bu emzikte bariz guvenlik hatasi olmus canim ve piyasadan topluyorlar oyuzden her emzik icin oyle bir suphe dusmesin aklna bence cnku bunlari binbir testten gecirip oyle piyasaya sürüyorlar ama bence bilindik ve yillardir kullanilan markalar tercih edilmeli ve max 6 ayda bir emzik degistrilmeli benim denemedigim emzik kalmamisti oglumda en son avent emzikleri tuttu 2 yasina kadar kullandik ve ucunu kesince birdaha istemdi hc zorlukta yasamadm biraktrrken ustelk oglum gece gunduz agznda emzik ile gezerdi dislerinde vs hc bi problem olmadi curuk flanda olmadi bu konuda gorunuse degilde işleve kaliteye bakmak gerek sanirim oyuzden yoksa bende bibs in emziklerine bayiliyorum gorunus olarak tehlikeside yok cok kullanilan bir urun ama ucundaki kaucuk cok cabuk şisip buyuyormus sık sık degismesi gerekn bi emzik oyuzden tercihim yine avent olacak herksede tavsiyemdir

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-14-17-41-52-92_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_2021-12-14-17-41-31-35_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 68
Benim yorumuma binaen bu yorumu söylediyseniz doktorum dışında "tecrübe" bilgisi almak istememdendir. Sonuçta muayeneyi de takibi de doktorunuzla yapıyoruz. Eminim buradaki arkadaşlar da tecrübe konusunda fikir alıp sağlık konusunu doktoruyla değerlendiriyordur. Yani forumdaki görüşler sadece bilgi ve tecrübe alışverişidir, merak etmeyin.

Aman aman Benimde aynı 2 saatrw bi açıkıyorum bende, yatamıyorım gecelere kadar açlıkdan ama yememek için dayanıyorum sıkıntı

Valla öyle kendinde o gücü bulmalısın. Ben çok kötü bir hamilelik geçiriyorum. O yüzden herkese tavsiyem sen istiyorsan yap olur .

Valla o kadar kötü bir hamilelik geçiriyorum ki anlatamam .eklemlerim ağrıyor,ağzımda aft çıktı su bile içemiyorum,midem kötü çok kötü. Rabbim sizlere yaşatmasın
Baglatma derken hem spiral taktircam hem doğum kontrol hapı kullanicam.

Bende sürekli bir yemek yeme isteği var bu hafta. Kendimi ne yesem diye düşünürken buluyorum. İlk gebeliğimden çok farklı seyrediyor bu.
Öncekinde hiç canım bir şey çekmezdi. Eşim sorardı hatta ne biçim hamilesin niye istemiyorsun diye Sadece son ay karpuz istedim o zaman da zaten mevsimiydi. Şimdi kış ayında karpuz isterim diye korkuyorum.
Kaç gündür dondurma giriyor aklıma. Boğazım şişer diye almıyordum. Onu da yedim bugün

Midemde az bir yer açılsa kazınma gibi hissediyorum. Bu şekilde gidersem halim harap

Bu arada vertikal göbek çizgisi oluşan var mı?
Benim oluşmuş bugün farkettim

O değil de cidden kavun karpuzu hayal ettm bir an soğuk soğuk siz de benim gibi misiniz ben soğuk bir seyler içmek istiyorum sürekli. Komposto yaptım mesela soğuk soğuk içiyorum bir yandan hasta olurum diye korkuyorum ama soğuk her şey çok güzel geliyor.

İyi akşamlar herkese bir haftadır akşam 5 te başlayan bir mide bulantisi sorunu yaşıyordum ,doktorumla paylaştığımda taze zencefilli çay önerdi . Taze zencefil,kabuk tarçın ve limon . Gerçekten işe yaradı . Artık matarama taze zencefil atıyorum ve midemi çok rahatlattı tavsiye ederim(su içme miktarı da artmış oldu) . Birde İzmir'de olanlar hangi doktor takibindesiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…