- 22 Temmuz 2021
- 1.578
- 2.519
- 63
- 40
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.241
Evet bu çok işe yarıyor hatta zencefilin kokusu bile anlık bulantıyı kesiyor ben bu karışıma biraz da bal koyuyorum demlendikten sonra soğutup içiyorum tadı da çok güzel oluyorİyi akşamlar herkesebir haftadır akşam 5 te başlayan bir mide bulantisi sorunu yaşıyordum ,doktorumla paylaştığımda taze zencefilli çay önerdi . Taze zencefil,kabuk tarçın ve limon . Gerçekten işe yaradı . Artık matarama taze zencefil atıyorum ve midemi çok rahatlattı tavsiye ederim(su içme miktarı da artmış oldu) . Birde İzmir'de olanlar hangi doktor takibindesiniz ?
Ben de senin gibiydim bi kaç gün sadece sıvı tüketmeni tavsiye ederim çok rahatladım ben.Valla acıkanlar ne güzel kıymet bilin yiyin..benim midem taş gibi sanki sindirmiyo..acıkınca sabah iyiyim ama ne zaman yemek yesem midem bulanıyor..zor yemek yiyorum ama kusma öğürme yok.midem neden şişkinlik yapıyo ne zaman geçecek bilmiyorum taş gibi
Oğlumda hemen çıkmıştı şimdi hiç yok sonradan çıkar mı acabaBu arada vertikal göbek çizgisi oluşan var mı?
Benim oluşmuş bugün farkettim
İlkhamileliğimde aralıkta karpuz aradı eşim gerçi aramak denmez Migros’a gitti aldıO değil de cidden kavun karpuzu hayal ettm bir an soğuk soğuksiz de benim gibi misiniz ben soğuk bir seyler içmek istiyorum sürekli. Komposto yaptım mesela soğuk soğuk içiyorum bir yandan hasta olurum diye korkuyorum ama soğuk her şey çok güzel geliyor.
Canım iyi gelmesine sevindim. Taze zencefili ne kadar kullanıyorsun miktar olarak bir ölçü var mıİyi akşamlar herkesebir haftadır akşam 5 te başlayan bir mide bulantisi sorunu yaşıyordum ,doktorumla paylaştığımda taze zencefilli çay önerdi . Taze zencefil,kabuk tarçın ve limon . Gerçekten işe yaradı . Artık matarama taze zencefil atıyorum ve midemi çok rahatlattı tavsiye ederim(su içme miktarı da artmış oldu) . Birde İzmir'de olanlar hangi doktor takibindesiniz ?
Ben ilk hamileliğimde medicalpark Volkan beye gittik çok samimi çok ilgili bir doktordu. Fakat düşüklerimden sonra gitmedim. Kanamam olduğu halde bana progestan ve ya iğne tavsiye etmemişti. Progestan bebeği tutmaz dedi çıktı işin içinden. Medicalparkı özlüyorum doğumum çok rahat olmuştu odalar süslemeler doğum ve odada foto çekimi, Manisa’da o konforu bulamayacağım maalesef.İyi akşamlar herkesebir haftadır akşam 5 te başlayan bir mide bulantisi sorunu yaşıyordum ,doktorumla paylaştığımda taze zencefilli çay önerdi . Taze zencefil,kabuk tarçın ve limon . Gerçekten işe yaradı . Artık matarama taze zencefil atıyorum ve midemi çok rahatlattı tavsiye ederim(su içme miktarı da artmış oldu) . Birde İzmir'de olanlar hangi doktor takibindesiniz ?
Yedikten sonra başlıyor benim de. Yerken hiç bişey olmuyor. Hele bir de uyuyup uyanıyım mide yanmasından ve bulantıdan kıvranıyorum.Valla acıkanlar ne güzel kıymet bilin yiyin..benim midem taş gibi sanki sindirmiyo..acıkınca sabah iyiyim ama ne zaman yemek yesem midem bulanıyor..zor yemek yiyorum ama kusma öğürme yok.midem neden şişkinlik yapıyo ne zaman geçecek bilmiyorum taş gibi
Bugün doktor yarım kilo almışsın çok iyi dedi. Çalışma hayatım olmasa o yarım kilo olmuştu 4 kilo. Çünkü 9 haftalıkken başladım hamile pant giymeyeKim bilir kaç kilo olucaz
Aromasını hemen vermesi açısından 1er cmlik 5-6 küp kesip kupa bardağa hazırlıyorum. İyi gelir size de umarımCanım iyi gelmesine sevindim. Taze zencefili ne kadar kullanıyorsun miktar olarak bir ölçü var mı
Volkan Beyi duymuştum bir kaç arkadaşımdan . Daha önce Medicalparkta çalışmış şuan özel muayenesi var Vedat Uluğ takibindeyim . Muhtemelen ilk gebeliginizde medicalparktaydiBen ilk hamileliğimde medicalpark Volkan beye gittik çok samimi çok ilgili bir doktordu. Fakat düşüklerimden sonra gitmedim. Kanamam olduğu halde bana progestan ve ya iğne tavsiye etmemişti. Progestan bebeği tutmaz dedi çıktı işin içinden. Medicalparkı özlüyorum doğumum çok rahat olmuştu odalar süslemeler doğum ve odada foto çekimi, Manisa’da o konforu bulamayacağım maalesef.
Evet tüm kontrollere Volkan bey ilgilenmişti çok iyiydi memnunduk ikincide de ona gittim ama böyle olunca soğudum. Vedat uluğ u da duydum. Doğumu yine medicalle mi anlaşmış doktorun. Odaları personel ilgisi çok iyiydi.Volkan Beyi duymuştum bir kaç arkadaşımdan . Daha önce Medicalparkta çalışmış şuan özel muayenesi var Vedat Uluğ takibindeyim . Muhtemelen ilk gebeliginizde medicalparktaydi
Markette bulursam alacağım. Hem bu mevsimde en iyi içecek. TeşekkürlerAromasını hemen vermesi açısından 1er cmlik 5-6 küp kesip kupa bardağa hazırlıyorum. İyi gelir size de umarım
Ayy bende alıcam onlardan yaaaBugün doktor yarım kilo almışsın çok iyi dedi. Çalışma hayatım olmasa o yarım kilo olmuştu 4 kilo. Çünkü 9 haftalıkken başladım hamile pant giymeye
Sevindim, uyuzdan iyidir. Daha önce bende gül hastalığı geçirmiştim, uzun sürmüyor lekeler, bir süre sonra geçiypr. Bende de yavaş yavaş kaşıntı başkadı, bende de mi çıkıyor acebİyi aksamlar kizlar. Dun yazmistim vucudumda kirmizi hafif kasintili dokuntuler oldu diye. Bugun gittim dermatolojiye. Halk arasinda madalyon ya da gül hastaligi diye bilinen bir hastalikmis. 1 ay icerisinde dokuntuler cikar ve zamanla azalip bitermis. Gebelikten dolayi kortizonlu krem falan yazmak istemedi doktor. Gecmesini beklicem. Uyuz degilmis neyse ki buna da sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?