Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Valla acıkanlar ne güzel kıymet bilin yiyin..benim midem taş gibi sanki sindirmiyo..acıkınca sabah iyiyim ama ne zaman yemek yesem midem bulanıyor..zor yemek yiyorum ama kusma öğürme yok.midem neden şişkinlik yapıyo ne zaman geçecek bilmiyorum taş gibi

Evet bu çok işe yarıyor hatta zencefilin kokusu bile anlık bulantıyı kesiyor ben bu karışıma biraz da bal koyuyorum demlendikten sonra soğutup içiyorum tadı da çok güzel oluyor

Ben de senin gibiydim bi kaç gün sadece sıvı tüketmeni tavsiye ederim çok rahatladım ben.

Diyetisyen kontrolünde olmama rağmen 2 kilo almışım bende 2 ayda . Gerçi ödemdir falan diye umut ediyorum
Bel fıtığı sorunu yaşayan var mı ?varsa İlerki aylarda ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlar ? Önereceğiniz ya da takip ettiginiz egzersiz programları var mı . ( Kadın doğum Doktorum fizyoterapiyi şuanlik bıraktırdı )

İlkhamileliğimde aralıkta karpuz aradı eşim gerçi aramak denmez Migros’a gitti aldı şimdi hiç bişey canım çekmiyor benim. Genelde tatlı yiyesim var ilk hamileliğimde 9 ay çikolata ve tatlı yemedim istemedim hiç

Canım iyi gelmesine sevindim. Taze zencefili ne kadar kullanıyorsun miktar olarak bir ölçü var mı

Ben ilk hamileliğimde medicalpark Volkan beye gittik çok samimi çok ilgili bir doktordu. Fakat düşüklerimden sonra gitmedim. Kanamam olduğu halde bana progestan ve ya iğne tavsiye etmemişti. Progestan bebeği tutmaz dedi çıktı işin içinden. Medicalparkı özlüyorum doğumum çok rahat olmuştu odalar süslemeler doğum ve odada foto çekimi, Manisa’da o konforu bulamayacağım maalesef.

Yedikten sonra başlıyor benim de. Yerken hiç bişey olmuyor. Hele bir de uyuyup uyanıyım mide yanmasından ve bulantıdan kıvranıyorum.

Volkan Beyi duymuştum bir kaç arkadaşımdan . Daha önce Medicalparkta çalışmış şuan özel muayenesi var Vedat Uluğ takibindeyim . Muhtemelen ilk gebeliginizde medicalparktaydi

Volkan Beyi duymuştum bir kaç arkadaşımdan . Daha önce Medicalparkta çalışmış şuan özel muayenesi var Vedat Uluğ takibindeyim . Muhtemelen ilk gebeliginizde medicalparktaydi
Evet tüm kontrollere Volkan bey ilgilenmişti çok iyiydi memnunduk ikincide de ona gittim ama böyle olunca soğudum. Vedat uluğ u da duydum. Doğumu yine medicalle mi anlaşmış doktorun. Odaları personel ilgisi çok iyiydi.

İyi aksamlar kizlar. Dun yazmistim vucudumda kirmizi hafif kasintili dokuntuler oldu diye. Bugun gittim dermatolojiye. Halk arasinda madalyon ya da gül hastaligi diye bilinen bir hastalikmis. 1 ay icerisinde dokuntuler cikar ve zamanla azalip bitermis. Gebelikten dolayi kortizonlu krem falan yazmak istemedi doktor. Gecmesini beklicem. Uyuz degilmis neyse ki buna da sukur

Sevindim, uyuzdan iyidir. Daha önce bende gül hastalığı geçirmiştim, uzun sürmüyor lekeler, bir süre sonra geçiypr. Bende de yavaş yavaş kaşıntı başkadı, bende de mi çıkıyor aceb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…