- 9 Ekim 2012
- 1.549
- 1.706
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.261
İlacı mı aksattın?Selamlar, benim bulantılar geçmemiş maalesef. Hayattan nefret etmeye devam ediyorum halen .
Gerçekten biktim
Maalesef benimde hayat sevincim kalmadıSelamlar, benim bulantılar geçmemiş maalesef. Hayattan nefret etmeye devam ediyorum halen .
Gerçekten biktim
Hayır Kullanıyorumİlacı mı aksattın?
Hergün isyan ermekle geçiyor vallahiMaalesef benimde hayat sevincim kalmadı
Hergün isyan ermekle geçiyor vallahi
Allah affetsin artık
Tahammülüm kalmadı
İyi ya da kötü kokular da beni mahvediyorBir arkadaş zencefilden bahsetmiş yarın onu deniyeceğim bende bakalım umarım işe yarar..
Bulantı bir yana birde tiksinti başladı bende renklere, insanlara, düşüncelere.. bu nasıl bir iş anlamadım yav
Doktora gitmekten baska care yok sanirim hele ki bu cilt hastaliklarinda hepsi birbirine benziyor gibi belirtiler vs. İcinin rahat etmesi acisindan bir sure gozlemle kendini rahat edemezsen bir doktora danisSevindim, uyuzdan iyidir. Daha önce bende gül hastalığı geçirmiştim, uzun sürmüyor lekeler, bir süre sonra geçiypr. Bende de yavaş yavaş kaşıntı başkadı, bende de mi çıkıyor aceb
Anlık her şey ben de . Yaptim içiyorum zencefil, limon bal karışımıBir arkadaş zencefilden bahsetmiş yarın onu deniyeceğim bende bakalım umarım işe yarar..
Bulantı bir yana birde tiksinti başladı bende renklere, insanlara, düşüncelere.. bu nasıl bir iş anlamadım yav
Oğlumda hemen çıkmıştı şimdi hiç yok sonradan çıkar mı acaba
Selamlar, benim bulantılar geçmemiş maalesef. Hayattan nefret etmeye devam ediyorum halen .
Gerçekten biktim
İyi aksamlar kizlar. Dun yazmistim vucudumda kirmizi hafif kasintili dokuntuler oldu diye. Bugun gittim dermatolojiye. Halk arasinda madalyon ya da gül hastaligi diye bilinen bir hastalikmis. 1 ay icerisinde dokuntuler cikar ve zamanla azalip bitermis. Gebelikten dolayi kortizonlu krem falan yazmak istemedi doktor. Gecmesini beklicem. Uyuz degilmis neyse ki buna da sukur
Ben de kızımda ilaç hic kullanmadım.Normal şartlarda zaten erken bitmesi için. İlaç içmeye devam et çok zorluyorsa.
Ben akşam tek bir adet içiyorum bırakmadan. Çünkü tek doz yetse bile alttan alta arada hissettiriyor bulantı. İçmezsem çalışamam kendimi biliyorum. Ve akşama doğru etkisi azaldığı için de başlıyor bulanma.
Oğlumda hiç ilaç içmedim ama sanki daha dirayetliydim. Ya da metabolizmam bu kadar şaşırtmıyordu beni bilemiyorum. Hiç acıkmaya gelemiyorum.
Biraz daha sabret geçecektir..
Seninki gecerse benimkide gececek inaniyorum bence bizim bebklerimizin cinsiyetide aynı olcak oyle hissediyorumBen de kızımda ilaç hic kullanmadım.
Bir an önce zamanın geçmesini bekliyorum
İnşallah
Kesinlikle zencefili deneyeceğim, çiğnemek önerilmişti banada ama taze ve güzelini bulamadım bir türlü çayı daha iyi fikirmiş.İyi akşamlar herkesebir haftadır akşam 5 te başlayan bir mide bulantisi sorunu yaşıyordum ,doktorumla paylaştığımda taze zencefilli çay önerdi . Taze zencefil,kabuk tarçın ve limon . Gerçekten işe yaradı . Artık matarama taze zencefil atıyorum ve midemi çok rahatlattı tavsiye ederim(su içme miktarı da artmış oldu) . Birde İzmir'de olanlar hangi doktor takibindesiniz ?
Yani erkekSeninki gecerse benimkide gececek inaniyorum bence bizim bebklerimizin cinsiyetide aynı olcak oyle hissediyorum
Yakin zamanda gisecekmisin doktoraYani erkek
Bende kızarmış ekmek açma gevrek peynir yemekten heralde 100kilo olucam karbonhidrat koması her günüm! başka hiç bişi yiyemiyorum desem yeri.Ağız tadıyla yemek yemek, kana kaNa şu içmek
Ve kahve içmek... ne kadar değerliymiş
Yemin ediyorum sanki dünyam başıma yıkılmış gıbı
Çünkü ben kızımda bu kadar değildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?