Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bir arkadaş zencefilden bahsetmiş yarın onu deniyeceğim bende bakalım umarım işe yarar..
Bulantı bir yana birde tiksinti başladı bende renklere, insanlara, düşüncelere.. bu nasıl bir iş anlamadım yav
Hergün isyan ermekle geçiyor vallahi
Allah affetsin artık
Tahammülüm kalmadı

Bir arkadaş zencefilden bahsetmiş yarın onu deniyeceğim bende bakalım umarım işe yarar..
Bulantı bir yana birde tiksinti başladı bende renklere, insanlara, düşüncelere.. bu nasıl bir iş anlamadım yav
İyi ya da kötü kokular da beni mahvediyor
Eğilmek
Bulantılarımı körüklemeyen şey yok ki..

Bu arada tofıta yumuşak şeker var, onu ağzıma attıgım anda bulantılarımı hissetmiyorum . 24 saat boyunca şeker yiyecek halim yok ya

Sevindim, uyuzdan iyidir. Daha önce bende gül hastalığı geçirmiştim, uzun sürmüyor lekeler, bir süre sonra geçiypr. Bende de yavaş yavaş kaşıntı başkadı, bende de mi çıkıyor aceb
Doktora gitmekten baska care yok sanirim hele ki bu cilt hastaliklarinda hepsi birbirine benziyor gibi belirtiler vs. İcinin rahat etmesi acisindan bir sure gozlemle kendini rahat edemezsen bir doktora danis

Anlık her şey ben de . Yaptim içiyorum zencefil, limon bal karışımı
Bittikten sonra bulantı başlıyor

Oğlumda hemen çıkmıştı şimdi hiç yok sonradan çıkar mı acaba

Benim de oğlumda daha geç çıkmıştı. Hatta önce silikti sonra belirginleşmişti.
Bu gebelikte bugün lavaboya gidince farkettim çıktığını. Baya belirgin hatta daha koyu renk..

Selamlar, benim bulantılar geçmemiş maalesef. Hayattan nefret etmeye devam ediyorum halen .
Gerçekten biktim

Normal şartlarda zaten erken bitmesi için. İlaç içmeye devam et çok zorluyorsa.

Ben akşam tek bir adet içiyorum bırakmadan. Çünkü tek doz yetse bile alttan alta arada hissettiriyor bulantı. İçmezsem çalışamam kendimi biliyorum. Ve akşama doğru etkisi azaldığı için de başlıyor bulanma.
Oğlumda hiç ilaç içmedim ama sanki daha dirayetliydim. Ya da metabolizmam bu kadar şaşırtmıyordu beni bilemiyorum. Hiç acıkmaya gelemiyorum.
Biraz daha sabret geçecektir..

O neden olurmuş?

Ben de kızımda ilaç hic kullanmadım.
Bir an önce zamanın geçmesini bekliyorum
İnşallah

Kesinlikle zencefili deneyeceğim, çiğnemek önerilmişti banada ama taze ve güzelini bulamadım bir türlü çayı daha iyi fikirmiş.
Ben medifema ya gidiyorum Umut beye çok çok memnunum

Ağız tadıyla yemek yemek, kana kaNa şu içmek
Ve kahve içmek... ne kadar değerliymiş

Yemin ediyorum sanki dünyam başıma yıkılmış gıbı
Bende kızarmış ekmek açma gevrek peynir yemekten heralde 100kilo olucam karbonhidrat koması her günüm! başka hiç bişi yiyemiyorum desem yeri.
Ne olucak böyle anlamadım naneli şeker bana iyi geliyodu şimdi oda mideme dokunuyor çok mu yedim naptım anlamadım.
Ama bence bu geçmeyecek 11. Haftamda hala bu hızla sürdüğüne göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…