- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.281
Hadi hayırlısı olsunÇünkü ben kızımda bu kadar değildim
İlaçta kullanmadım
Bu farklı gibi
12.hafta dusunuyorum evet .Yakin zamanda gisecekmisin doktorabi ihtimal verir
Tabi orasi oyle ama benim kizimda 12 haftada basladi kiz gibi dedi 16 haftada kesinlesti yine ayni doktora gidiyroum bakalim 30 aralikta tahmin verir gibi gibilere başlar yine12.hafta dusunuyorum evet .
Ama ben bu zamanlarda yapılan tahminlere pek güvenmiyorum canim. 16.hafta en garanti geliyor bana
Üfff kızarmış ekmekte ne yedirir be zeytin peynirle offBende kızarmış ekmek açma gevrek peynir yemekten heralde 100kilo olucam karbonhidrat koması her günüm! başka hiç bişi yiyemiyorum desem yeri.
Ne olucak böyle anlamadım naneli şeker bana iyi geliyodu şimdi oda mideme dokunuyor çok mu yedim naptım anlamadım.
Ama bence bu geçmeyecek 11. Haftamda hala bu hızla sürdüğüne göre
Ben de kızımdaki doktoruma gidiyorum:)Tabi orasi oyle ama benim kizimda 12 haftada basladi kiz gibi dedi 16 haftada kesinlesti yine ayni doktora gidiyroum bakalim 30 aralikta tahmin verir gibi gibilere başlar yine
O zaman 12 haftada gelsin tahminler cok merkali melelhatim bu konuda allah kahretemeye şuan grupta kimleri merak ediyorum bi bilsenBen de kızımdaki doktoruma gidiyorum:)
Ne dediyse tuttu ☺
O bağlantının içinde merak edebiliyorsun bravoO zaman 12 haftada gelsin tahminler cok merkali melelhatim bu konuda allah kahretemeye şuan grupta kimleri merak ediyorum bi bilsengunler gecmiyor of
Senin ilaç içtiğin haldemi hala bulantıların varO bağlantının içinde merak edebiliyorsun bravo
Hayattan koptugum icin cinsiyet gram merak etmiyorum yahuo denli psikolojim bozuk
Aynen öyleSenin ilaç içtiğin haldemi hala bulantıların varBi etki etmiyomu
Çok kötü bu yaaa, ilaç içtiğin halde böyleyse cidden kötü. Ben içmeye başladığımdan beri bitti . Bıraksammı diye düşünüyorum ama ilaç etkisini kaybeder günümü mahfeder diye cesaret edemiyorum..Aynen öyle
İlaç içmesem demek hastanelik olurum
Canım kaçıncı haftada başladı bulantılar. Benim 7+4 dışarı çıkınca arabaya binince nadiren midem bulanıyor.Çok kötü bu yaaa, ilaç içtiğin halde böyleyse cidden kötü. Ben içmeye başladığımdan beri bitti . Bıraksammı diye düşünüyorum ama ilaç etkisini kaybeder günümü mahfeder diye cesaret edemiyorum..
allah sabır versin ciddenÇok kötü mide bulantısı
Canım kaçıncı haftada başladı bunaltılatAynen öyle
İlaç içmesem demek hastanelik olurum
Benim 6dan sonra fln başladı, baya işe giderken metrobuslerde kaç kere indiğimi hatırlamıyorum..Canım kaçıncı haftada başladı bulantılar. Benim 7+4 dışarı çıkınca arabaya binince nadiren midem bulanıyor.
İnşaallah hiç olmaz. Henüz yok. 7+4 artık olurmu ki sizce
Hiç sorma temmuzdan sonra artık veririz aldıklarımı napalımK
Üfff kızarmış ekmekte ne yedirir be zeytin peynirle off
Offf canım ya. Rabbim sağlıklı hayırlı kılsın. Anne olmak ne zor şimdiden değil miBenim 6dan sonra fln başladı, baya işe giderken metrobuslerde kaç kere indiğimi hatırlamıyorum..Çok kötüydü.. sabah kahvaltılar çok zor hazırlıyodum bazıları kokuyodu yiyemiyordum, akşamda aynı şekilde
Durduk yere ter basıyodu bulanmaya başlıyordu… ama kusmamak için çok direndim , hiç kusmadım sadece bulantım oldu.. bu konularda kendimi çok sıkarım , bayılma derecesine geldiğim oldu gözlerim karardı fln . Sabrediyorum çok saçmaaaa aslında belki salsam kendimi kendime gelicem belkide
7. Haftada kalp atışını duymaya gittğimde hemen bulantı ilacı yazdırdım içmeye başladım. Hala içiyorum , bırakmaya oyuzden korkuyorum . 12. Haftadan sonra bırakmayı denicem
Bende uyuyamadımUykusuz geceler
Ahh ahh allah sabır versinBulantılara mide yanmasıda eklendi ağlamak istiyorum artıkne yapsam geçmiyor, benim gibi olan var mı kızlar
Rabia anlatsana , almanyada yaşamak nasıl güzelmiBende uyuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?