Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
12.hafta dusunuyorum evet .
Ama ben bu zamanlarda yapılan tahminlere pek güvenmiyorum canim. 16.hafta en garanti geliyor bana
Tabi orasi oyle ama benim kizimda 12 haftada basladi kiz gibi dedi 16 haftada kesinlesti yine ayni doktora gidiyroum bakalim 30 aralikta tahmin verir gibi gibilere başlar yine

K
Üfff kızarmış ekmekte ne yedirir be zeytin peynirle off

Aynen öyle
İlaç içmesem demek hastanelik olurum
Çok kötü bu yaaa, ilaç içtiğin halde böyleyse cidden kötü. Ben içmeye başladığımdan beri bitti . Bıraksammı diye düşünüyorum ama ilaç etkisini kaybeder günümü mahfeder diye cesaret edemiyorum..
allah sabır versin cidden Çok kötü mide bulantısı

Canım kaçıncı haftada başladı bulantılar. Benim 7+4 dışarı çıkınca arabaya binince nadiren midem bulanıyor.
İnşaallah hiç olmaz. Henüz yok. 7+4 artık olurmu ki sizce

Canım kaçıncı haftada başladı bulantılar. Benim 7+4 dışarı çıkınca arabaya binince nadiren midem bulanıyor.
İnşaallah hiç olmaz. Henüz yok. 7+4 artık olurmu ki sizce
Benim 6dan sonra fln başladı, baya işe giderken metrobuslerde kaç kere indiğimi hatırlamıyorum.. Çok kötüydü.. sabah kahvaltılar çok zor hazırlıyodum bazıları kokuyodu yiyemiyordum, akşamda aynı şekilde
Durduk yere ter basıyodu bulanmaya başlıyordu… ama kusmamak için çok direndim , hiç kusmadım sadece bulantım oldu.. bu konularda kendimi çok sıkarım , bayılma derecesine geldiğim oldu gözlerim karardı fln . Sabrediyorum çok saçmaaaa aslında belki salsam kendimi kendime gelicem belkide
7. Haftada kalp atışını duymaya gittğimde hemen bulantı ilacı yazdırdım içmeye başladım. Hala içiyorum , bırakmaya oyuzden korkuyorum . 12. Haftadan sonra bırakmayı denicem

K

Üfff kızarmış ekmekte ne yedirir be zeytin peynirle off
Hiç sorma temmuzdan sonra artık veririz aldıklarımı napalım.
Bakalım kızlar ben önümüzdeki pazartesi gideceğim 12. Haftamda oluyorum bence doktor görüp söylerse cinsiyeti doğru çıkar eğer erkek derse demek ki bu dönemki erkekler mide bulantısı yaptırıyor deriz

Offf canım ya. Rabbim sağlıklı hayırlı kılsın. Anne olmak ne zor şimdiden değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…