Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Günaydın herkese, ben prilam içince uykum geliyor sızıyorum, sizi uyutmuyor mu? Ben gece yatmadan ve öğlen 1 gibi içiyorum tutuyor beni. Ama gaz problemim var. Sizde de var mı?

Günaydın herkese, ben prilam içince uykum geliyor sızıyorum, sizi uyutmuyor mu? Ben gece yatmadan ve öğlen 1 gibi içiyorum tutuyor beni. Ama gaz problemim var. Sizde de var mı?

Uyku yaptığından ben de şüphelenmeye başladım. Çünkü işyerinde resmen uyukluyorum..

Günaydın kızlar birkaç sayfa okudum Allah yardımcınız olsun benim 2 hafta kadar koku hassasiyeti biraz mide bulantısı ve uyku hali vardı 7. Haftada geçti hepsi sadece göğüs hassasiyetim var şimdi. Önceki gebeliklerimde bu kadar bile olmamıştı bunda 2 hafta kadar oldu ama sizinkiler kadar ağır değildim korkudan tartılmıyorum sürekli yiyorum çünkü bir ara saat başı midem kazınıyordu o da biraz hafifledi bereket ama dengeli mi besleniyorum aslaa
Belirtileriniz farklı olunca cinsiyet farklı yada aynıysa aynı olmayabiliyor benim bir arkadaşımın ilk oğlunda hiçbişeyi yoktu ikincide 3 ay yataktan kalkamadı kusmaktan hastanelik oldu ama yine oğlu oldu. Ben artık belirtilere vs takmamaya çalışıyorum cinsiyetini değiştiremeyeceğime göre ne çıkarsa bahtıma

Sizin bebek erkek olmalı kızlarda pek çıkmıyor

Herşeyi cinsiyete yormak Allahım
Sen çok takıntı yaptın bu cinsiyet işini

Belki erkektir kimbilir. Her şekli her durumu cinsiyete yormak bana alakasız geliyor. Çevremde aynı şeyleri yaşayıp farklı cinsiyetlerde doğum yapanlar da var

Mesela erkek çocukta mide bulantısı olmaz az olur derlerdi, karın sivri olur derlerdi, anne güzelleşir derlerdi. Bunlar bende tam tersiydi oğlum oldu..

Hanımlar merhaba, bir ara ikili test muhabbetleri vardı. Şimdi onunla alakalı birşey soracağım. İkilide risk görülürse nifty yapılıyor. Ama yaştan dolayı da risk çıkıyor testte. Ben 33 yaşındayım. Yani 35 altı bile olsa her durumda risk çıkartacaksa direkt nıfty yaptırmak daha mantıklı değil mi? Zaten 35 yaş üstüne hemen öneriliyormuş. İkili test zamanı bunu yapmak (biraz maliyetli olsa da) nasıl olur? Yada bu şekilde yaptıracak, doktorundan böyle öneri alan var mı?

Ben'm doktorum ya direk nifty yaptır ya da hiç yapmayalım dedi. Çünkü dediğin gibi sadece ihtimal verecek ve eğer risk yüksekse nifty önerecek. AMa risk düşük bile olsa ihtimal hala var. O yüzden en makulu bu bence de. Ama ben yaptırmayacağım ense kalınlığı burun kemiği gibi diğer ölçümlere göre doktorla karar vereceğiz.

Bu ölçümü detaylı ultrason sonucunda mı karar vereceksiniz yani. Hakkımızda hayırlısı

Bulantılara mide yanmasıda eklendi ağlamak istiyorum artık ne yapsam geçmiyor, benim gibi olan var mı kızlar
Bende de geçen hafta başlamıştı çok yanınca reflü de oluyor mide bulantımı daha da artırıyor doktoruma danışıp rennie duo aldım ondan bi yudum alıyorum bu hafta porsiyonlarımı küçülttüm, yağı asitli şeyleri azalttım, az az sık sık yiyorum şimdi daha iyiyim ilacı almıyorum 2-3gündür

Bu ölçümü detaylı ultrason sonucunda mı karar vereceksiniz yani. Hakkımızda hayırlısı
11 12 hafta civarında ense kalınlığı ve burun kemiği bakılıyor. ona göre karar vereceğim. İyi periontologlar yüz şeklinden de yorum yapabiliyor bu arada 22 hafta civarında.

Nifty testi doktor biraz prosedür olarak öneriyor. Bazı doktorlar da hiç sözünü etmiyor mesela.

İlk gebelikte 32 yaşındayken kanama nedeniyle acil diye gittiğim bir doktor epilepsi ilacı kullandığım için nifty testi önermişti. Ama ben gerek görmemiştim. Nöroloji doktoruma verdiği ilaç konusunda güveniyordum.

Ben ikili taramadan sonra karar veririm. Ama doktorum risk görmezse -daha doğrusu usg ölçümlerinde problem görmeyip sadece yaşla orantılı risk olursa- genetik veya amniyo test yaptırmam.
20-22 haftada detaylı usg yeterli olur benim için..

Aynen öyle
İlaç içmesem demek hastanelik olurum
Okurken aynı ben dedim .Ah güzel kahvem , kahvaltının yanına içtiğim çayım doya doya yediğim çikolatalar nerdesinizzzzkilo almadığım gibi 1.5 kiloya yakın verdim .canım hiç bir şey istemiyor .Bir ara tuzlu yiyebiliyordum onu da yiyemiyorum. Ben de ilaç içiyorum ona rağmen hala çok kötüyüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…