- 5 Temmuz 2021
- 1.027
- 2.237
- 53
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.301
Virus kaynakli olabilir dedi net bir sebebi yokmuş.O neden olurmuş?
Benimde çıktıOğlumda hemen çıkmıştı şimdi hiç yok sonradan çıkar mı acaba
Aynı ben gibisinYedikten sonra başlıyor benim de. Yerken hiç bişey olmuyor. Hele bir de uyuyup uyanıyım mide yanmasından ve bulantıdan kıvranıyorum.
Benn..hem sinsice bulantı hemde akşam şişkinlik ve mide yanması..akşamları daha kötüyümBulantılara mide yanmasıda eklendi ağlamak istiyorum artıkne yapsam geçmiyor, benim gibi olan var mı kızlar
Sizin bebek erkek olmalı kızlarda pek çıkmıyorBu arada vertikal göbek çizgisi oluşan var mı?
Benim oluşmuş bugün farkettim
Günaydın herkese, ben prilam içince uykum geliyor sızıyorum, sizi uyutmuyor mu? Ben gece yatmadan ve öğlen 1 gibi içiyorum tutuyor beni. Ama gaz problemim var. Sizde de var mı?
Sizin bebek erkek olmalı kızlarda pek çıkmıyor
Ben büyük kıza hamileyken bende çıkmştı cnm. İlgisi yok bence.Sizin bebek erkek olmalı kızlarda pek çıkmıyor
Ben'm doktorum ya direk nifty yaptır ya da hiç yapmayalım dedi. Çünkü dediğin gibi sadece ihtimal verecek ve eğer risk yüksekse nifty önerecek. AMa risk düşük bile olsa ihtimal hala var. O yüzden en makulu bu bence de. Ama ben yaptırmayacağım ense kalınlığı burun kemiği gibi diğer ölçümlere göre doktorla karar vereceğiz.Hanımlar merhaba, bir ara ikili test muhabbetleri vardı. Şimdi onunla alakalı birşey soracağım. İkilide risk görülürse nifty yapılıyor. Ama yaştan dolayı da risk çıkıyor testte. Ben 33 yaşındayım. Yani 35 altı bile olsa her durumda risk çıkartacaksa direkt nıfty yaptırmak daha mantıklı değil mi? Zaten 35 yaş üstüne hemen öneriliyormuş. İkili test zamanı bunu yapmak (biraz maliyetli olsa da) nasıl olur? Yada bu şekilde yaptıracak, doktorundan böyle öneri alan var mı?
Bu ölçümü detaylı ultrason sonucunda mı karar vereceksiniz yani. Hakkımızda hayırlısıBen'm doktorum ya direk nifty yaptır ya da hiç yapmayalım dedi. Çünkü dediğin gibi sadece ihtimal verecek ve eğer risk yüksekse nifty önerecek. AMa risk düşük bile olsa ihtimal hala var. O yüzden en makulu bu bence de. Ama ben yaptırmayacağım ense kalınlığı burun kemiği gibi diğer ölçümlere göre doktorla karar vereceğiz.
Bende de geçen hafta başlamıştı çok yanınca reflü de oluyor mide bulantımı daha da artırıyor doktoruma danışıp rennie duo aldım ondan bi yudum alıyorum bu hafta porsiyonlarımı küçülttüm, yağı asitli şeyleri azalttım, az az sık sık yiyorum şimdi daha iyiyim ilacı almıyorum 2-3gündürBulantılara mide yanmasıda eklendi ağlamak istiyorum artıkne yapsam geçmiyor, benim gibi olan var mı kızlar
11 12 hafta civarında ense kalınlığı ve burun kemiği bakılıyor. ona göre karar vereceğim. İyi periontologlar yüz şeklinden de yorum yapabiliyor bu arada 22 hafta civarında.Bu ölçümü detaylı ultrason sonucunda mı karar vereceksiniz yani. Hakkımızda hayırlısı
Hanımlar merhaba, bir ara ikili test muhabbetleri vardı. Şimdi onunla alakalı birşey soracağım. İkilide risk görülürse nifty yapılıyor. Ama yaştan dolayı da risk çıkıyor testte. Ben 33 yaşındayım. Yani 35 altı bile olsa her durumda risk çıkartacaksa direkt nıfty yaptırmak daha mantıklı değil mi? Zaten 35 yaş üstüne hemen öneriliyormuş. İkili test zamanı bunu yapmak (biraz maliyetli olsa da) nasıl olur? Yada bu şekilde yaptıracak, doktorundan böyle öneri alan var mı?
Teşekkür ederim benim ikinci olacak inşallah 5 yaşında bir oğlum varHayirli olsun kalp.atisini duyarsin buyuk ihtimal
Okurken aynı ben dedim .Ah güzel kahvem , kahvaltının yanına içtiğim çayım doya doya yediğim çikolatalar nerdesinizzzzAynen öyle
İlaç içmesem demek hastanelik olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?