Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yok belirtiler herkeste farklı oluyor ama o çizgi erkek çocuklarında çıkıyor diye biliyorum ben gerçekten o yüzden dedim belki de ten yapısındandır bende hiç olmadı mesela kızı olan hiçbir tanıdığımda da olmadı hep erkek bebeği olan arkadaşlarımda vardı Allah gönlünüze göre versin ama

Benm annem bana hamileyken 3-4. Aylarında çizgi oluşmuş

Ben büyük kıza hamileyken bende çıkmştı cnm. İlgisi yok bence.
O zaman vücut yapısından mı acaba Ama ben cidden hep erkek hamileliklerinde gördüm kıza gebelerde hiç görmedim hatta bir yerde de okumuştum erkek bebeklerde çıkar diye Ten renginden kaynaklı belki benim de direkt bacak aram kahverengi oluyo mesela tövbe yarabbim

Benim ikisinde de olmadı. Bence vücud yapısıyla alakalı.

Ben de bu şekilde yaptırmayı düşünüyorum. 35 yaş altıyım ama şu tarama testleriyle uğraşmak istemiyorum. Zaten net bir bilgi de verilmiyor. Nifty %99 oran veriyor. Cuma günü kalp atışından sonraki ilk randevum var. Doktorumla konuşacağım. Eğer bu şekilde yapabiliyorsak ve nifty yapılınca şu tarama testlerine girmeyeceksek ben de nifty testi yaptıracağım.

Arkadaşlar testlerden bahsetmişsiniz bende 34 yaşındayım hatta ocakta 35 sayılmaya başlıcam. ikili testte falan yaştan dolayı direkt şüpheli sonuç verir gibime geliyor henüz dr la bişey konuşmadık küçük olduğu için ama özel hastane olduğu için zaten kan tahlilleri bile 1000 tl tutuyor ikili falan da baya tutar diye düşünüyorum madem vereceğim o parayı bana garanti sonuç veren bir test olsun ama hiç anlamıyorum bu testlerden nifty fetal dna ilk kez burada duydum ne yapsakta garanti sonuç alsak?

Kizlar ben 2li test yaptirmayacaktim ama dün bi akrabamiz iki tane normal cocugunun ardindan 3. Yü dogurdu ve bebek down sendormluymus allahin verdihine sual olmaz ama 2 normal bebek doguran insandan nasil olduda boyle oldu yaştanmı boyle oldu artik nasil oldu hic akil sir erdiremedim

Olabilir, hatta kızım doğduğunda onda da vardı. Sonra gitti. İkinci de olmadı.

Yaş etken ama olabiliyor kaçıncı cocuk olduğu önemli değil bunda. Bazen anne baba çok genç oluyir yine oluyor. Özgün var sanatçı tüm sonuçlar normalden oğlu Ediz down sendromlu doğdu.

Aa üzüldüm, Allah’ın takdiri. Ben de 37 yaşındayım. Dr a ikili ye gerek var mı, nasılsa riskli çıkacak dedim, o belli olmaz, illa yüksek çıkacak diye bişey yok, çıkarsa bakarız dedi. Ben en çok ayrıntılıya güveniyorum down sendromu konusunda.

Yaş etken ama olabiliyor kaçıncı cocuk olduğu önemli değil bunda. Bazen anne baba çok genç oluyir yine oluyor. Özgün var sanatçı tüm sonuçlar normalden oğlu Ediz down sendromlu doğdu.
O hep benim aklımda. Nasıl belli olmaz diye düşünüyorum.

Deneme şimdilik. Ben denedim her şey alt üst oldu.

2 li test yaptırmış mi?

Test yaptırmadan doğumda mı öğrenmiş down sendromlu olduğunu?

Yaş faktörü en büyük etken zaten. Yani önceden bilinse en azından aile mental olarak hazırlanabilir bu duruma. Doğumda öğrenmek büyük şok..

Kız olursa bir tezini daha çürüteceğim dur bakalım

Eşim oğlumuz olduğu için bunu kız istiyor. Ben nötrüm açıkcası. Bir kaç kişi daha bence kız olacak dedi. Ama ben yorum yapmıyorum

Kız olursa bir tezini daha çürüteceğim dur bakalım

Eşim oğlumuz olduğu için bunu kız istiyor. Ben nötrüm açıkcası. Bir kaç kişi daha bence kız olacak dedi. Ama ben yorum yapmıyorum
Allah gönlünüze göre versin inşallah Benim de 2 kızım var bu süpriz oldu bu kez erkek olsun istiyorum ama hayırlısı yine kız gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…