- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.321
Yok belirtiler herkeste farklı oluyor ama o çizgi erkek çocuklarında çıkıyor diye biliyorum ben gerçekten o yüzden dedim belki de ten yapısındandır bende hiç olmadı mesela kızı olan hiçbir tanıdığımda da olmadı hep erkek bebeği olan arkadaşlarımda vardıHerşeyi cinsiyete yormak Allahım
Sen çok takıntı yaptın bu cinsiyet işini
Belki erkektir kimbilir. Her şekli her durumu cinsiyete yormak bana alakasız geliyor. Çevremde aynı şeyleri yaşayıp farklı cinsiyetlerde doğum yapanlar da var
Mesela erkek çocukta mide bulantısı olmaz az olur derlerdi, karın sivri olur derlerdi, anne güzelleşir derlerdi. Bunlar bende tam tersiydi oğlum oldu..
Benm annem bana hamileyken 3-4. Aylarında çizgi oluşmuşYok belirtiler herkeste farklı oluyor ama o çizgi erkek çocuklarında çıkıyor diye biliyorum ben gerçekten o yüzden dedim belki de ten yapısındandır bende hiç olmadı mesela kızı olan hiçbir tanıdığımda da olmadı hep erkek bebeği olan arkadaşlarımda vardıAllah gönlünüze göre versin ama
O zaman vücut yapısından mı acabaBen büyük kıza hamileyken bende çıkmştı cnm. İlgisi yok bence.
Benim ikisinde de olmadı. Bence vücud yapısıyla alakalı.O zaman vücut yapısından mı acabaAma ben cidden hep erkek hamileliklerinde gördüm kıza gebelerde hiç görmedim hatta bir yerde de okumuştum erkek bebeklerde çıkar diye Ten renginden kaynaklı belki benim de direkt bacak aram kahverengi oluyo mesela tövbe yarabbim
O zaman benim için hala umut varBenm annem bana hamileyken 3-4. Aylarında çizgi oluşmuş
Ben de bu şekilde yaptırmayı düşünüyorum. 35 yaş altıyım ama şu tarama testleriyle uğraşmak istemiyorum. Zaten net bir bilgi de verilmiyor. Nifty %99 oran veriyor. Cuma günü kalp atışından sonraki ilk randevum var. Doktorumla konuşacağım. Eğer bu şekilde yapabiliyorsak ve nifty yapılınca şu tarama testlerine girmeyeceksek ben de nifty testi yaptıracağım.Hanımlar merhaba, bir ara ikili test muhabbetleri vardı. Şimdi onunla alakalı birşey soracağım. İkilide risk görülürse nifty yapılıyor. Ama yaştan dolayı da risk çıkıyor testte. Ben 33 yaşındayım. Yani 35 altı bile olsa her durumda risk çıkartacaksa direkt nıfty yaptırmak daha mantıklı değil mi? Zaten 35 yaş üstüne hemen öneriliyormuş. İkili test zamanı bunu yapmak (biraz maliyetli olsa da) nasıl olur? Yada bu şekilde yaptıracak, doktorundan böyle öneri alan var mı?
7.hafta galibaCanım kaçıncı haftada başladı bunaltılat
Olabilir, hatta kızım doğduğunda onda da vardı. Sonra gitti. İkinci de olmadı.O zaman vücut yapısından mı acabaAma ben cidden hep erkek hamileliklerinde gördüm kıza gebelerde hiç görmedim hatta bir yerde de okumuştum erkek bebeklerde çıkar diye Ten renginden kaynaklı belki benim de direkt bacak aram kahverengi oluyo mesela tövbe yarabbim
Yaş etken ama olabiliyor kaçıncı cocuk olduğu önemli değil bunda. Bazen anne baba çok genç oluyir yine oluyor. Özgün var sanatçı tüm sonuçlar normalden oğlu Ediz down sendromlu doğdu.Kizlar ben 2li test yaptirmayacaktim ama dün bi akrabamiz iki tane normal cocugunun ardindan 3. Yü dogurdu ve bebek down sendormluymus allahin verdihine sual olmaz ama 2 normal bebek doguran insandan nasil olduda boyle oldu yaştanmı boyle oldu artik nasil oldu hic akil sir erdiremedim
Aa üzüldüm, Allah’ın takdiriKizlar ben 2li test yaptirmayacaktim ama dün bi akrabamiz iki tane normal cocugunun ardindan 3. Yü dogurdu ve bebek down sendormluymus allahin verdihine sual olmaz ama 2 normal bebek doguran insandan nasil olduda boyle oldu yaştanmı boyle oldu artik nasil oldu hic akil sir erdiremedim
O hep benim aklımda. Nasıl belli olmaz diye düşünüyorum.Yaş etken ama olabiliyor kaçıncı cocuk olduğu önemli değil bunda. Bazen anne baba çok genç oluyir yine oluyor. Özgün var sanatçı tüm sonuçlar normalden oğlu Ediz down sendromlu doğdu.
Deneme şimdilik. Ben denedim her şey alt üst oldu.Çok kötü bu yaaa, ilaç içtiğin halde böyleyse cidden kötü. Ben içmeye başladığımdan beri bitti . Bıraksammı diye düşünüyorum ama ilaç etkisini kaybeder günümü mahfeder diye cesaret edemiyorum..
allah sabır versin ciddenÇok kötü mide bulantısı
2 li test yaptırmış mi?Kizlar ben 2li test yaptirmayacaktim ama dün bi akrabamiz iki tane normal cocugunun ardindan 3. Yü dogurdu ve bebek down sendormluymus allahin verdihine sual olmaz ama 2 normal bebek doguran insandan nasil olduda boyle oldu yaştanmı boyle oldu artik nasil oldu hic akil sir erdiremedim
Kizlar ben 2li test yaptirmayacaktim ama dün bi akrabamiz iki tane normal cocugunun ardindan 3. Yü dogurdu ve bebek down sendormluymus allahin verdihine sual olmaz ama 2 normal bebek doguran insandan nasil olduda boyle oldu yaştanmı boyle oldu artik nasil oldu hic akil sir erdiremedim
Yok belirtiler herkeste farklı oluyor ama o çizgi erkek çocuklarında çıkıyor diye biliyorum ben gerçekten o yüzden dedim belki de ten yapısındandır bende hiç olmadı mesela kızı olan hiçbir tanıdığımda da olmadı hep erkek bebeği olan arkadaşlarımda vardıAllah gönlünüze göre versin ama
Çok enteresan ama oluyor. İkili test temiz gelse de kesinlik vermiyor bu yüzden.O hep benim aklımda. Nasıl belli olmaz diye düşünüyorum.
Allah gönlünüze göre versin inşallahKız olursa bir tezini daha çürüteceğim dur bakalım
Eşim oğlumuz olduğu için bunu kız istiyor. Ben nötrüm açıkcası. Bir kaç kişi daha bence kız olacak dedi. Ama ben yorum yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?