- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.341
Evet ilk gebeliğimde doktorum banada o şekilde yaptırdı.O zaman şuanki duruma göre ikili test ve sonrasında dörtlü test ile kesinliği artırmak ayrıca ayrıntılı ultrason ile de net bir bilgi almak. Yüksek risk çıkarsa 1/270 gibi bir orandan bahsediyorum,o zaman nıfty denenebilir. O zamana gelelim de bakalım.
Ultrasona kadar da bebek çok büyümüş olmuyor mu?O zaman şuanki duruma göre ikili test ve sonrasında dörtlü test ile kesinliği artırmak ayrıca ayrıntılı ultrason ile de net bir bilgi almak. Yüksek risk çıkarsa 1/270 gibi bir orandan bahsediyorum,o zaman nıfty denenebilir. O zamana gelelim de bakalım.
Hemen çürütüyorum bu teziBulantı çok olursa kız az olursa erkek diyorlar bu konuda ne düşünüyosunuz
Test yaptırmadan doğumda mı öğrenmiş down sendromlu olduğunu?
Yaş faktörü en büyük etken zaten. Yani önceden bilinse en azından aile mental olarak hazırlanabilir bu duruma. Doğumda öğrenmek büyük şok..
YalanBulantı çok olursa kız az olursa erkek diyorlar bu konuda ne düşünüyosunuz
Allah gönlünüze göre versin inşallahBenim de 2 kızım var bu süpriz oldu bu kez erkek olsun istiyorum ama hayırlısı yine kız gibi hissediyorum
Bu tesadüf olamaz demekki benim şimdi kız olacakHemen çürütüyorum bu teziarkadaşım kızında az bulantiyla atlattı oglunda hastanelik olacak kadar kötüydü.
Bulantı çok olursa kız az olursa erkek diyorlar bu konuda ne düşünüyosunuz
Gerçi test yaptırıp çıkan da var
Bişey cikmaz inşallahAa üzüldüm, Allah’ın takdiri. Ben de 37 yaşındayım. Dr a ikili ye gerek var mı, nasılsa riskli çıkacak dedim, o belli olmaz, illa yüksek çıkacak diye bişey yok, çıkarsa bakarız dedi. Ben en çok ayrıntılıya güveniyorum down sendromu konusunda.
Benim kız da bu sekilde değildim. O normalmiş yani. Bunda hayattan soğudum bulantılardanHemen çürütüyorum bu teziarkadaşım kızında az bulantiyla atlattı oglunda hastanelik olacak kadar kötüydü.
Hemen çürütüyorum bu teziarkadaşım kızında az bulantiyla atlattı oglunda hastanelik olacak kadar kötüydü.
Gerçi test yaptırıp çıkan da var
Yaptırmayıp çıkmayan da. Allahın takdiri sonucta
Bende gökte yıldız görsem kız bebeğe yoruyorumBu tesadüf olamaz demekki benim şimdi kız olacak
Siz cinsiyeti öğrenmek için ne zaman doktora gideceksiniz acaba ?Bende de geçen hafta başlamıştı çok yanınca reflü de oluyor mide bulantımı daha da artırıyor doktoruma danışıp rennie duo aldım ondan bi yudum alıyorum bu hafta porsiyonlarımı küçülttüm, yağı asitli şeyleri azalttım, az az sık sık yiyorum şimdi daha iyiyim ilacı almıyorum 2-3gündür
Yaa çok güzel. Mesale yapayalnızsın. Kapını çalanın yok. Komşu yok. Arkadaş yok. Hepsi alman hepsı yabancı. İnsanları soğuk.Rabia anlatsana , almanyada yaşamak nasıl güzelmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?