Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Arada bi geliyosunuzdur ama buraya herhalde arada, yada almanca öğrenmeye çalış,
Valla bazen diyorum herkesden uzak belkide daha iyi Burdan daha iyidir eminim bi tek arkadaş sıkıntısı çekersin okadar
Benim gibi her gördüğü rüyada cinsiyete yorumlayan var mı
Bennnn bunu yiyosam ne cinsiyet olur, fln diye habire araştırıyorum

Aldırmayı hiçbir şekilde düşünmeyen biri için büyümüş olması ne değiştirir? Tam ne demek istediğinizi anlamadım da.
Herkesin kendi tercihi tabi. Ama aldırmak isteyen kişiler için bence büyümüş olması çok önemli. Allah kimseye böyle bir tercih yaptırmasın.

Herkesin kendi tercihi tabi. Ama aldırmak isteyen kişiler için bence büyümüş olması çok önemli. Allah kimseye böyle bir tercih yaptırmasın.
Evet fetal dna nın sonucu 1 ayda geliyormuş ankarada. bir tanıdığımız yaptırmamıştı bu sebepten 5.5-6. aya denk gelecekti sanırım. O sonuca göre de gebelik sonlandırılabiliyordu. Öyle bir tercih için gerçekten çok çok geç bir vakit. Bilemiyorum çok üzücü..

Merhaba bende temmuz annesi Olcan inşallah ama idrar yolu enfeksiyonu var antibiyotik kullanıyorum geçmiyor vajinal üstüne oturamiyorum bir aydır aynı durumda olan geçiren varmı çok korkuyorum geçen senede kürtaj oldum

Bu tesadüf olamaz demekki benim şimdi kız olacak
Benim 2 kızımda da hiçbirşeyim yoktu bebekler karnımda oynayana kadar hep korkardım acaba sağlıklı mı diye çünkü hamile gibi değildim Bunda da 2 hafta kadar hafif oldu yine geçti Hiçbirşey cinsiyetle alakalı değil ya ben bunu anladım 2 ay sonra çıkacak zaten ne oldukları saldım artık

Umut fakirin ekmeği

Şimdi bir de sma lı bebekleri çok duymaya başladık ya hep bir korku var içimde cinsiyeti geçtim sağlıklı bebelerimiz olsa yeter kızlar Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin aldırıp aldırmama konusunda büyük konuşmak istemiyorum ama en kısa zamanda en doğru sonucu veren testi yaptırmak daha mantıklı geliyor bana bir dahaki randevumda konuşacağım dr la şu zaman gel de demedi bana tahliller vermişti çıkınca konuşuruz demişti 7 haftanın içinde gittim 1 ay sonra dese 11 in içinde olur işte.

Selam kızlarr bugun randevum vardi devlette bilerekte gittim perinatoloji ye randveu almistim ikili test icin ama altinda parantez icinde (riskli gebelk yaziyidu) bugun sordum randevubaldgm doktora yaparz dedi neyse vesselam bebisimi gordum birsürü rüşvet yolluyorum önden elini kolunu oynatsin diye ama yok benimki arkasini dönmüş uyuyo annesi kurban olsun birde kizlar ben 9+ dan snra icimde kelebk cirpinisi gbi hisseidyorum bariz yemin ederm gaz degil ona eminim gazdan karnmn oynadgida cok oluyodu bastan ama bu farkli minicik kelebk kanat cirpiyo sanki ozellikle tatli yedigimde bi cok kez hissettm ama dun baklava yedikten snra olunca emin oldum bence kesin bebis bu bu arada 10+1 iz 10+4 cikti cok sukur iyi gidiyor

Eklentiler

• IMG-20211215-WA0006.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 96
Bendeeee.ama ben yine ekşimsi yiyorum. Tatlı genelde sevmiyorum.

Bende deneyeceğim fazla ve karışık yiyorum bu sralar aslında ondan olabilir. Biraz yememe içmeme dikkat edeyim umarım faydasını görürüm bende

Aynen o yüzden be kadar erken yapılırsa o kadar iyi. Şu an sonuçlar 10-15 günde geliyor diye biliyorum.

Merhaba canım hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun sağlıklı gelsin vajinal enfeksiyon gebelik öncesi geçirdim çok zor gerçekten ben tek başına ilaç kullanmadım doktorum fitil antibiyotik ve vajinal krem verdi ilaçlar bitince tekrar muayene ye çağırdı bir buçuk aylık bir tedavi sonrası geçti çok şükür ilaçları düzenli kullanmak çok önemli çünkü kısa sürede tekrarlıyor tedaviyi geçti diye bırakırsan gebelik döneminde nasıl bir tedavi uygulanıyor bilmiyorum özellikle pamuklu iç çamaşırı giymeye dikkat et naylon tarzı iç çamaşırı giyme vajinanı nemli ıslak bırakma ben sirkeli suyu bu sitede çok duydum belkide iyi gelir gebelik te kullanılırmı bilmiyorum bir araştır istersen

Benim bugün randevum vardı canım bana istermisinix yaptırmak ikili yada nifty biri yüzde 95 dieri yüzde 99 dedi. Bnde ikili test yaptiricam haftaya bnde 33 yaşındayım.

Siz cinsiyeti öğrenmek için ne zaman doktora gideceksiniz acaba ?
Benim doktorum geçen hafta gördü erkek çok büyük ihtimalle dedi, bebeğin gelişmesini 1hafta kadar ileri gördü, diğer randevuyu 1ay sonraya verdi 8ocak o zaman kesinleşir büyük ihtimalle ama ben aralık sonu gibi tekrar gideceğim o zaman da bakılır

bugün nasılsınız kızlar. Dün doktorum bana prilamın alışkanlık yaptığını bırakmak istersen bir gün bırak birgün iç dedi. Bir anda kesince bulantı yapar dedi. Benim şuna prilamı bırakma gibi bir cesaretim yok.

Bu arada nifty testi için bana broşür vermişti doktorum bilgi edinmek isteyenler olursa diye paylaşıyorum fiyat laboratuvara göre 4bin-5bin civarlarında sonuç 2haftaya çıkıyor benim ikili testimde risk düşük çıktı ama yine de diğer hastalıkların taranması için yaptırmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…