- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.381
Kızlar bu konuyla ilgili bişey danışmak istiyorum bilenler vardır belki.ben tüp bebek yaptircakdim kasım reglimde kendiliğinden gebe kaldım.tupe başlayacağım için önlem amaçlı eşimle birlikte kromozom testlerimizi yaptirmisdik.pihtilasma vs.kromozon testleri sonucunuz ikimizin de temiz ama bu bebeğin bir hastalık taşımayacak anlamina gelmez demi. Yani 46 xx ve 46 xy kromozonlarimiz bizim ama bebekde yinede bozukluk çıkma ihtimali oluyor mu bileniniz varmı acaba ?Bu arada nifty testi için bana broşür vermişti doktorum bilgi edinmek isteyenler olursa diye paylaşıyorum fiyat laboratuvara göre 4bin-5bin civarlarında sonuç 2haftaya çıkıyor benim ikili testimde risk düşük çıktı ama yine de diğer hastalıkların taranması için yaptırmayı düşünüyorumEki Görüntüle 2970715 Eki Görüntüle 2970716 Eki Görüntüle 2970720 Eki Görüntüle 2970719
Ben de birkaç hafta sonra ikili yaptıracağım ilk önce. Sonra duruma bakarız.Benim bugün randevum vardı canım bana istermisinix yaptırmak ikili yada nifty biri yüzde 95 dieri yüzde 99 dedi. Bnde ikili test yaptiricam haftaya bnde 33 yaşındayım.
Ama stres bitmio bu hafta güzel daha büyümüş baya detaylı baktı şimdide başka stres sağlıkla kucağımiza alalım hepimiz inşallahBen de birkaç hafta sonra ikili yaptıracağım ilk önce. Sonra duruma bakarız.
Aynen bende yaaaBen devlette 3 hafta sonrasına randevu bulabildim günler geçmek bilmiyor kizlar ya
Kaybım olduğundan hep içim pır pır sürekli gidip görmek istiyorum
Yaaaa çok tatlılar hangi markaSelam kızlar hergun giriyorum okuyorum ama yazamıyorum malum 2 cocuk zor oluyor
3. Cocuguma hamile oldugum halde beni bile gaza getirdiniz bugun iki tane body aldım bebege
Dimi yaYaaaa çok tatlılar hangi marka
Her midem bulandığında aklıma sen geliyorsun , en zor senin geçiyo sanırımSelam kızlar
Her zamanki gibi " ne kadar da berbat bir gün"
Anlamıyorum ki bir tek ağzım doluyken ve uykuda bulanmıyorHer midem bulandığında aklıma sen geliyorsun , en zor senin geçiyo sanırım
Böyle sürekli çubuk kraker gibi tuzlu bir seyler yemeyi denedin mi, aklıma da hiçbir sey gelmiyorAnlamıyorum ki bir tek ağzım doluyken ve uykuda bulanmıyor
Kusma da yok artık. Önceden kusma da vardı
İple cekiyorum zaman bir an önce geçsin diye.
Şu an bulantımı bastırsın diye limon yiyorumAnlamıyorum ki bir tek ağzım doluyken ve uykuda bulanmıyor
Kusma da yok artık. Önceden kusma da vardı
İple cekiyorum zaman bir an önce geçsin diye.
Çubuk kraker midemi daha cok bulandiriyor nedenseBöyle sürekli çubuk kraker gibi tuzlu bir seyler yemeyi denedin mi, aklıma da hiçbir sey gelmiyor
Bende baya aciktim az once kalltim pankek yaptim cikolatada surdum yedim geçtiAfedersiniz mideme s*çayım
Diyesim var
Aşırı hassastır midem normalde de
Benim aç yok fark etmiyor .sanırsın 5 iz doğuracağımBende baya aciktim az once kalltim pankek yaptim cikolatada surdum yedim geçtiaç kalinca bulaniyo genelde
Mesaj kutun kapalıAfedersiniz mideme s*çayım
Diyesim var
Aşırı hassastır midem normalde de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?