Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende baya aciktim az once kalltim pankek yaptim cikolatada surdum yedim geçti aç kalinca bulaniyo genelde
Ben hiç böyle tatlı yemedim daha ya, ama canım acayip sürmeli çikolata istiyor ama zararlı diye vazgeçiyorum hemen. Normalde de yemiyorum çok uzun süredir, simdi hamileliği bahane edip yiyesim gelmiyor değil

Ben hiç böyle tatlı yemedim daha ya, ama canım acayip sürmeli çikolata istiyor ama zararlı diye vazgeçiyorum hemen. Normalde de yemiyorum çok uzun süredir, simdi hamileliği bahane edip yiyesim gelmiyor değil
Midem bulanıyor diye
Ne tatlıları yiyorum bir bilsen
Cebimde tofıta ile dolaşıyorum düşün .

Bende surmelileri sevmiyorum sana yagi gibi tat birakiyo damagimda erinmedim sutlu cikolata vardi onu erittim surdum yedim boylede pis bogazliyim he

Midesi çok bunalan arkadaşları takip ediyorum bazıları için çekilmez hal olmuş. Tek tek isimlerinizi seçemedim hanımlar.

Bazıları bu bunaltılarıda cinsiyete yoruyor.

Kızların ağır erkeklerin hafif geçermiş sizin bir bilgi fikriniz varmı

Benim aç yok fark etmiyor .sanırsın 5 iz doğuracağım
Kokularla aran nasil oldu benim.eskisi gibi kalmadi ama sogan sarimsakli seyler yemiyorum oldugu ortamdada bulunmuyorum bide yumusatici öff bunlar disinda acken bulaniyor yiyince geciyo sende sevdigin şeylere yönel onlari yap ye oyle

Bulantı konusunda bir uzmanım, bunu bugün bir kez daha yazmıştım bi kere daha yazıyorum iki oğlumda da acillik oldum bulantı ve kusmadan. Şu an hafif geçiyor gibi ama her an artabilir Yani ilgisi yok

Ben bunu sordum doktora .Sma için amniyosentez sıvısı alınıyormuş ve bebek sma liysa kesin çıkıyormuş

Bulantı konusunda bir uzmanım, bunu bugün bir kez daha yazmıştım bi kere daha yazıyorum iki oğlumda da acillik oldum bulantı ve kusmadan. Şu an hafif geçiyor gibi ama her an artabilir Yani ilgisi yok
Peki damak tadın nasıl idi.
Tatlıya mı ekşiyemi daha yoğundun

Ben bu durumu kesinlikle anne adayının bünyesiyle alakalı oldugunu düşünüyorum cinsiyet falan hikaye yani

Kokularla aran nasil oldu benim.eskisi gibi kalmadi ama sogan sarimsakli seyler yemiyorum oldugu ortamdada bulunmuyorum bide yumusatici öff bunlar disinda acken bulaniyor yiyince geciyo sende sevdigin şeylere yönel onlari yap ye oyle
İyi veya kötü kokular
Ne olduğu önemsiz
Sürekli öğürmeme neden oluyor . Ayyy kokuları da sorma gitsin . Düşman her yerden sarıp sarmaladı vallahi her yerden kuşatıldım

Yumuşatıcı normalde de kullanmıyorum .
Ama en hafif deterjan bıle dokunuyor bana suan.

Ahh canim yaa benim işte yesem de geçmiyor ki. İşte onu anlamıyorum ya
Yemimi verıyorum, suyumu verıyorum.
Ama halen aynıyım

Peki damak tadın nasıl idi.
Tatlıya mı ekşiyemi daha yoğundun
İkisine de ama özellikle ilk oğlumda ekşiye daha düşkündüm. Limon erik çağla hatta pazardan yeşil Kaysı aldırdığımı hatırlıyorum 2. De ve şimdi iki de mesela bir çubuk kraker yiyorum bir gofret ama tatlı olarak çikolatalı tatlılar. Şerbetli normalde de çok sevmem

Her midem bulandığında aklıma sen geliyorsun , en zor senin geçiyo sanırım
Bence ben de buna adayım. Aşırı mide bulantısı, mide üstüne yumruk yemiş hissi , kabizlik ,dilimde kocaman bir aft yutkunamıyorum, her haftasonu gelen kronik bas agrisi , ağrıdan gece 5 te uyuma ,aşırı iştahsızlık...düşünsem daha da bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…