- 15 Ekim 2016
- 22.722
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.052
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.401
Ben hiç böyle tatlı yemedim daha ya, ama canım acayip sürmeli çikolata istiyor ama zararlı diye vazgeçiyorum hemen. Normalde de yemiyorum çok uzun süredir, simdi hamileliği bahane edip yiyesim gelmiyor değilBende baya aciktim az once kalltim pankek yaptim cikolatada surdum yedim geçtiaç kalinca bulaniyo genelde
Baslattım mesajı . Şimdi bakabılırsınMesaj kutun kapalıbir şey soracaktım
Midem bulanıyor diyeBen hiç böyle tatlı yemedim daha ya, ama canım acayip sürmeli çikolata istiyor ama zararlı diye vazgeçiyorum hemen. Normalde de yemiyorum çok uzun süredir, simdi hamileliği bahane edip yiyesim gelmiyor değil
Sözde biz de tuzlu geçirir diyoruz, herkesin bünyesi ne kadar farklı hakikatenMidem bulanıyor diye
Ne tatlıları yiyorum bir bilsen
Cebimde tofıta ile dolaşıyorum düşün .
Tuzlu ben de etki etmedi nedense.Sözde biz de tuzlu geçirir diyoruz, herkesin bünyesi ne kadar farklı hakikaten
Bende surmelileri sevmiyorum sana yagi gibi tat birakiyo damagimda erinmedim sutlu cikolata vardi onu erittim surdum yedim boylede pis bogazliyim heBen hiç böyle tatlı yemedim daha ya, ama canım acayip sürmeli çikolata istiyor ama zararlı diye vazgeçiyorum hemen. Normalde de yemiyorum çok uzun süredir, simdi hamileliği bahane edip yiyesim gelmiyor değil
Ay onun da tutmadığını gördüm daha da inanmamTuzlu ben de etki etmedi nedense.
'ye tatlıyı doğur hakkı yi
Ye ekşiyi doğur ayşeyi
Vayy helal olsun afiyet olsun şifa olsunBende surmelileri sevmiyorum sana yagi gibi tat birakiyo damagimda erinmedim sutlu cikolata vardi onu erittim surdum yedim boylede pis bogazliyim he
Ben hep ekşi yiyip Hakkı’yı doğurdumTuzlu ben de etki etmedi nedense.
'ye tatlıyı doğur hakkı yi
Ye ekşiyi doğur ayşeyi
Kokularla aran nasil oldu benim.eskisi gibi kalmadi ama sogan sarimsakli seyler yemiyorum oldugu ortamdada bulunmuyorum bide yumusatici öffBenim aç yok fark etmiyor .sanırsın 5 iz doğuracağım
Bulantı konusunda bir uzmanım, bunu bugün bir kez daha yazmıştım bi kere daha yazıyorum iki oğlumda da acillik oldum bulantı ve kusmadan. Şu an hafif geçiyor gibi ama her an artabilirMidesi çok bunalan arkadaşları takip ediyorum bazıları için çekilmez hal olmuş. Tek tek isimlerinizi seçemedim hanımlar.
Bazıları bu bunaltılarıda cinsiyete yoruyor.
Kızların ağır erkeklerin hafif geçermiş sizin bir bilgi fikriniz varmı
Ben bunu sordum doktora .Sma için amniyosentez sıvısı alınıyormuş ve bebek sma liysa kesin çıkıyormuşŞimdi bir de sma lı bebekleri çok duymaya başladık ya hep bir korku var içimde cinsiyeti geçtim sağlıklı bebelerimiz olsa yeter kızlar Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin aldırıp aldırmama konusunda büyük konuşmak istemiyorum ama en kısa zamanda en doğru sonucu veren testi yaptırmak daha mantıklı geliyor bana bir dahaki randevumda konuşacağım dr la şu zaman gel de demedi bana tahliller vermişti çıkınca konuşuruz demişti 7 haftanın içinde gittim 1 ay sonra dese 11 in içinde olur işte.
Peki damak tadın nasıl idi.Bulantı konusunda bir uzmanım, bunu bugün bir kez daha yazmıştım bi kere daha yazıyorum iki oğlumda da acillik oldum bulantı ve kusmadan. Şu an hafif geçiyor gibi ama her an artabilirYani ilgisi yok
Ben bu durumu kesinlikle anne adayının bünyesiyle alakalı oldugunu düşünüyorum cinsiyet falan hikaye yaniMidesi çok bunalan arkadaşları takip ediyorum bazıları için çekilmez hal olmuş. Tek tek isimlerinizi seçemedim hanımlar.
Bazıları bu bunaltılarıda cinsiyete yoruyor.
Kızların ağır erkeklerin hafif geçermiş sizin bir bilgi fikriniz varmı
Cevap vermişsinBen hep ekşi yiyip Hakkı’yı doğurdum
İyi veya kötü kokularKokularla aran nasil oldu benim.eskisi gibi kalmadi ama sogan sarimsakli seyler yemiyorum oldugu ortamdada bulunmuyorum bide yumusatici öffbunlar disinda acken bulaniyor yiyince geciyo sende sevdigin şeylere yönel onlari yap ye oyle
İkisine dePeki damak tadın nasıl idi.
Tatlıya mı ekşiyemi daha yoğundun
Aynen öyle. Öyle bir laf var ya halk dilinde dolanırBen hep ekşi yiyip Hakkı’yı doğurdum
Merhaba canım hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun sağlıklı gelsinvajinal enfeksiyon gebelik öncesi geçirdim çok zor gerçekten ben tek başına ilaç kullanmadım doktorum fitil antibiyotik ve vajinal krem verdi ilaçlar bitince tekrar muayene ye çağırdı bir buçuk aylık bir tedavi sonrası geçti çok şükür ilaçları düzenli kullanmak çok önemli çünkü kısa sürede tekrarlıyor tedaviyi geçti diye bırakırsan gebelik döneminde nasıl bir tedavi uygulanıyor bilmiyorum özellikle pamuklu iç çamaşırı giymeye dikkat et naylon tarzı iç çamaşırı giyme vajinanı nemli ıslak bırakma ben sirkeli suyu bu sitede çok duydum belkide iyi gelir gebelik te kullanılırmı bilmiyorum bir araştır istersen
Bence ben de buna adayım. Aşırı mide bulantısı, mide üstüne yumruk yemiş hissi , kabizlik ,dilimde kocaman bir aft yutkunamıyorum, her haftasonu gelen kronik bas agrisi , ağrıdan gece 5 te uyuma ,aşırı iştahsızlık...düşünsem daha da bulurumHer midem bulandığında aklıma sen geliyorsun , en zor senin geçiyo sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?