- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.421
Hikaye zatenAy onun da tutmadığını gördüm daha da inanmam
Sana baska tesirli bulanti ilaci lazim acil yemek yemeye cikan butun kapilari kapatmis velet şu hale bakİyi veya kötü kokular
Ne olduğu önemsiz
Sürekli öğürmeme neden oluyor . Ayyy kokuları da sorma gitsin . Düşman her yerden sarıp sarmaladı vallahiher yerden kuşatıldım
Yumuşatıcı normalde de kullanmıyorum .
Ama en hafif deterjan bıle dokunuyor bana suan.
Ahh canim yaa benim işte yesem de geçmiyor ki. İşte onu anlamıyorum ya
Yemimi verıyorum, suyumu verıyorum.
Ama halen aynıyım
Evet bende aynen senin gibi şerbekli tatlılar yemem doğrusu hiç bir tatlı türünü sevmiyorum.İkisine deama özellikle ilk oğlumda ekşiye daha düşkündüm. Limon erik çağla hatta pazardan yeşil Kaysı aldırdığımı hatırlıyorum 2. De ve şimdi iki de mesela bir çubuk kraker yiyorum bir gofret ama tatlı olarak çikolatalı tatlılar. Şerbetli normalde de çok sevmem
Bu arada yemek yemekle problemim yok. Her yemeği yıyıyorum . Ama ağzımın tadı yok orası ayrı.Sana baska tesirli bulanti ilaci lazim acil yemek yemeye cikan butun kapilari kapatmis velet şu hale bak
Erkek mi istiyorsunuz siz ?Evet bende aynen senin gibi şerbekli tatlılar yemem doğrusu hiç bir tatlı türünü sevmiyorum.
Ben kızımda çok ekşi yiyordum ama ben Normalde de ekşi yer severim.
Kızımda bir kilo limonu 2 gunde bitirdim. Hatta sıkmazdum. Portakal gibi dilimlere ayırırdım.
Eşim gider parkta bir ağaç var gider toplar getirirdi bana.
Şimdi de ekşiye yoğunum ama belki daha erken kızımda ki gibi değil. Canım pek istemiyor. Bazen çok az ara ara. Ama tatlıda istemiyor
Bende kızımın altını değiştiremiyorum. Çok rahatsız olurum öğürüyorumİyi veya kötü kokular
Ne olduğu önemsiz
Sürekli öğürmeme neden oluyor . Ayyy kokuları da sorma gitsin . Düşman her yerden sarıp sarmaladı vallahiher yerden kuşatıldım
Yumuşatıcı normalde de kullanmıyorum .
Ama en hafif deterjan bıle dokunuyor bana suan.
Ahh canim yaa benim işte yesem de geçmiyor ki. İşte onu anlamıyorum ya
Yemimi verıyorum, suyumu verıyorum.
Ama halen aynıyım
Canım benim bir kzıım var. Birde oğlum olsun yeter diye erkek istiyorum.Erkek mi istiyorsunuz siz ?
Sert seven vicdansiz anaaaBu arada yemek yemekle problemim yok. Her yemeği yıyıyorum . Ama ağzımın tadı yok orası ayrı.
Aynen bacaksız velet
Siz benim nasıl cocuk sevdiğimi bilmiyorsunuz. Çekeceği var .
Videosunu bulsam atıcam ama . Çok güzel haraketler 2 de bir cocuk var, cocuk seviyor ama nasıl sevmek. Aynı ben. resmen beni tarif etmişler
Görecek o gününu
Benim hep 142 idi kızımda. İlk defa duyuyorum.Kızlar çok uzun zamandır çok merak ediyorm bu kalp atış hızıyla cinsiyet tahmini yapılıyormuş aranızda bunu deneyen oldumu daha önceki gebeliklerinde
Misal
140 altındaysa erkek
140 üstündeyse kız diyorlar
Gerçekten doğruluk payını merak ediyirm
Allah gönlüne göre versin, benim de 2 oğlum var inşallah bir de kız evlat nasip olurCanım benim bir kzıım var. Birde oğlum olsun yeter diye erkek istiyorum.
Kız olursa sürekli bir de oğlum olsun isteğim olacak yine çocuk isterim kendimi biliyorum.
Ikı duyguyu da tatmak istiyorum.
İnşaallah.
Almanyada çocuk büyükmek zor.
Şartlar çok iyi maddi olarak.
Ama manevi olarak gücüm yetmeye bilir.
İster istemez bir çevreleri olacak alman.
Orf adetler farklı.
Ve almanlar çok rahat.
Namus kavramı yok ahlaken gücüm teteceği kadar olsun inşallah istediğim
İnşaallah senin sağlıklı tatlı bir kızın, benimde sağlıklı yakışıklı bir oğlum olurAllah gönlüne göre versin, benim de 2 oğlum var inşallah bir de kız evlat nasip olurama tabi her şeyin başı sağlık, önce sağlıklı hayırlı olsunlar da sonra gönlümüze göre olursa tadından yenmez
Doğruluk payı olabilir benm de 149 şuan merakla bekliyorm doğrumuBenim hep 142 idi kızımda. İlk defa duyuyorum.
Ama kızımda 140 altına düşmüyordu
Bende ayın 27 sınde gidince dikkat edeceğimDoğruluk payı olabilir benm de 149 şuan merakla bekliyorm doğrumu
Çok aminİnşaallah senin sağlıklı tatlı bir kızın, benimde sağlıklı yakışıklı bir oğlum olur
Benim de 1 oğlum var 1 kızım olsn çok istiyormBende ayın 27 sınde gidince dikkat edeceğim
Ben de hepsi varSert seven vicdansiz anaaaben istesemde vura sıka sevemiyom ya ama çok öperim şapp diye ses gelir öpünce sonrada ohh agzima bal akti derim ben öpen tayfayim usta
Küçük çocuğu olanlar daha zorlu olur tabii.Bende kızımın altını değiştiremiyorum. Çok rahatsız olurum öğürüyorum
Ben ilk oğlumda o kadar pimpiriktim ki kimseye öptürmediğim gibi ilk 3 ay ben bile öpmedimBen de hepsi var
Öpmeden olur mu kiz
Bir de ben dudaktan öperım
Benim de kimse öpmezdiBen ilk oğlumda o kadar pimpiriktim ki kimseye öptürmediğim gibi ilk 3 ay ben bile öpmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?