Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sana baska tesirli bulanti ilaci lazim acil yemek yemeye cikan butun kapilari kapatmis velet şu hale bak

Evet bende aynen senin gibi şerbekli tatlılar yemem doğrusu hiç bir tatlı türünü sevmiyorum.
Ben kızımda çok ekşi yiyordum ama ben Normalde de ekşi yer severim.
Kızımda bir kilo limonu 2 gunde bitirdim. Hatta sıkmazdum. Portakal gibi dilimlere ayırırdım.
Eşim gider parkta bir ağaç var gider toplar getirirdi bana.
Şimdi de ekşiye yoğunum ama belki daha erken kızımda ki gibi değil. Canım pek istemiyor. Bazen çok az ara ara. Ama tatlıda istemiyor

Sana baska tesirli bulanti ilaci lazim acil yemek yemeye cikan butun kapilari kapatmis velet şu hale bak
Bu arada yemek yemekle problemim yok. Her yemeği yıyıyorum . Ama ağzımın tadı yok orası ayrı.

Aynen bacaksız velet
Siz benim nasıl cocuk sevdiğimi bilmiyorsunuz. Çekeceği var .
Videosunu bulsam atıcam ama . Çok güzel haraketler 2 de bir cocuk var, cocuk seviyor ama nasıl sevmek. Aynı ben. resmen beni tarif etmişler

Görecek o gününu

Erkek mi istiyorsunuz siz ?

Kızlar çok uzun zamandır çok merak ediyorm bu kalp atış hızıyla cinsiyet tahmini yapılıyormuş aranızda bunu deneyen oldumu daha önceki gebeliklerinde
Misal
140 altındaysa erkek
140 üstündeyse kız diyorlar
Gerçekten doğruluk payını merak ediyirm

Bende kızımın altını değiştiremiyorum. Çok rahatsız olurum öğürüyorum

Erkek mi istiyorsunuz siz ?
Canım benim bir kzıım var. Birde oğlum olsun yeter diye erkek istiyorum.
Kız olursa sürekli bir de oğlum olsun isteğim olacak yine çocuk isterim kendimi biliyorum.
Ikı duyguyu da tatmak istiyorum.
İnşaallah.
Almanyada çocuk büyükmek zor.
Şartlar çok iyi maddi olarak.
Ama manevi olarak gücüm yetmeye bilir.
İster istemez bir çevreleri olacak alman.
Orf adetler farklı.
Ve almanlar çok rahat.
Namus kavramı yok ahlaken gücüm teteceği kadar olsun inşallah istediğim

Sert seven vicdansiz anaaa ben istesemde vura sıka sevemiyom ya ama çok öperim şapp diye ses gelir öpünce sonrada ohh agzima bal akti derimben öpen tayfayim usta

Benim hep 142 idi kızımda. İlk defa duyuyorum.
Ama kızımda 140 altına düşmüyordu

Allah gönlüne göre versin, benim de 2 oğlum var inşallah bir de kız evlat nasip olur ama tabi her şeyin başı sağlık, önce sağlıklı hayırlı olsunlar da sonra gönlümüze göre olursa tadından yenmez

İnşaallah senin sağlıklı tatlı bir kızın, benimde sağlıklı yakışıklı bir oğlum olur

Ben ilk oğlumda o kadar pimpiriktim ki kimseye öptürmediğim gibi ilk 3 ay ben bile öpmedim
Benim de kimse öpmezdi
Bir tek ben öperdim
Ben anasıyım benim mikrobuma alıskın

Ben hasta olduğum zamanlar bir kere bile benden kızıma geçmişliği yoktur
Mikrobik bile olsa hastalığım gecmedı hıc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…