Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet normal kromozoma sahip kişilerde de bebekler anormal kromozoma sahip olabiliyor. Bunun sebebi yumurta veya spermin oluşurken hatalı ya da mutasyonlu oluşması, bu hatalı yumurta ve sperm birleşince çocukta genetik hastalıklar oluşuyor. İleri yaşı olan annelerde sık görülme nedeni yumurtanın uzun süre beklemiş olması, doğduğunda bir kadındaki yumurta sayısı bellidir ama bölünme evresinde duraklamışlardır, her ay bunlardan sadece biri döllenmeye hazır olur, yıllar geçtikçe bekleyen yumurtaların durakladığı evrede sorunlar oluşma olasılığı artar

Aman benim zaten görmemişin çocuğu olmuş moduydu
Ben de senin gıbıydim merak etme
Öpmek yasak
Sigara içenin yanaşması yasak
el yıkamadan çocuğu kucağa almak yasak ...
daha neler vardı da unuttum bee

Sanki dünyada bir tek senin cocugun varmış gibi kınıyorlardı

Anladım canım detaylı anlatmışsın sağolasın.bende tahmin ediyordum olabileceğini de hani böyle detay bilmiyordum tam.anne yaşı ilerledikçe riskde çoğalıyor yani.hayirlisi inşallah sağlıkla alırız evlatlarımızı kucağımıza

Yine de hamileliğimden daha normaldim. Kedilerden uzak durulması gerekiyormuş diye okumuştum bir yerde tüyleri falan sıkıntıymış. Kedi görünce nefes almayacak kadar saçma bir psikolojiye girmiştim

Utanç verici günlerdi hatırlamak istemiyorum

Ben de oğlumda hep ekşi yedim. Şimdi aşırı derecede canım tatlı istiyor. Cinsiyetle mi hormonla mı ilgili bilmiyorum

Çürütmeye geldim 160 üstü hep ogullarim baktım duruyor eski ultrasonlar

Bende oglanda var kızda ikisinde de bariz bisey cekmiyodu canım ama cok enerjik ve hic hamile gibi degildim. Bunda enerjim yok resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…