- 23 Ekim 2018
- 16.353
- 37.860
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.441
Aman benim zaten görmemişin çocuğu olmuş moduyduBenim de kimse öpmezdi
Bir tek ben öperdim
Ben anasıyım benim mikrobuma alıskın
Ben hasta olduğum zamanlar bir kere bile benden kızıma geçmişliği yoktur
Mikrobik bile olsa hastalığım gecmedı hıc
Evet normal kromozoma sahip kişilerde de bebekler anormal kromozoma sahip olabiliyor. Bunun sebebi yumurta veya spermin oluşurken hatalı ya da mutasyonlu oluşması, bu hatalı yumurta ve sperm birleşince çocukta genetik hastalıklar oluşuyor. İleri yaşı olan annelerde sık görülme nedeni yumurtanın uzun süre beklemiş olması, doğduğunda bir kadındaki yumurta sayısı bellidir ama bölünme evresinde duraklamışlardır, her ay bunlardan sadece biri döllenmeye hazır olur, yıllar geçtikçe bekleyen yumurtaların durakladığı evrede sorunlar oluşma olasılığı artarKızlar bu konuyla ilgili bişey danışmak istiyorum bilenler vardır belki.ben tüp bebek yaptircakdim kasım reglimde kendiliğinden gebe kaldım.tupe başlayacağım için önlem amaçlı eşimle birlikte kromozom testlerimizi yaptirmisdik.pihtilasma vs.kromozon testleri sonucunuz ikimizin de temiz ama bu bebeğin bir hastalık taşımayacak anlamina gelmez demi. Yani 46 xx ve 46 xy kromozonlarimiz bizim ama bebekde yinede bozukluk çıkma ihtimali oluyor mu bileniniz varmı acaba ?
Ben de senin gıbıydim merak etmeAman benim zaten görmemişin çocuğu olmuş moduydu
Anladım canım detaylı anlatmışsın sağolasın.bende tahmin ediyordum olabileceğini de hani böyle detay bilmiyordum tam.anne yaşı ilerledikçe riskde çoğalıyor yani.hayirlisi inşallah sağlıkla alırız evlatlarımızı kucağımızaEvet normal kromozoma sahip kişilerde de bebekler anormal kromozoma sahip olabiliyor. Bunun sebebi yumurta veya spermin oluşurken hatalı ya da mutasyonlu oluşması, bu hatalı yumurta ve sperm birleşince çocukta genetik hastalıklar oluşuyor. İleri yaşı olan annelerde sık görülme nedeni yumurtanın uzun süre beklemiş olması, doğduğunda bir kadındaki yumurta sayısı bellidir ama bölünme evresinde duraklamışlardır, her ay bunlardan sadece biri döllenmeye hazır olur, yıllar geçtikçe bekleyen yumurtaların durakladığı evrede sorunlar oluşma olasılığı artar
Yine de hamileliğimden daha normaldim. Kedilerden uzak durulması gerekiyormuş diye okumuştum bir yerde tüyleri falan sıkıntıymış. Kedi görünce nefes almayacak kadar saçma bir psikolojiye girmiştimBen de senin gıbıydim merak etme
Öpmek yasak
Sigara içenin yanaşması yasak
el yıkamadan çocuğu kucağa almak yasak ...
daha neler vardı da unuttum bee
Sanki dünyada bir tek senin cocugun varmış gibi kınıyorlardı
Ben de oğlumda hep ekşi yedim. Şimdi aşırı derecede canım tatlı istiyor. Cinsiyetle mi hormonla mı ilgili bilmiyorumİkisine deama özellikle ilk oğlumda ekşiye daha düşkündüm. Limon erik çağla hatta pazardan yeşil Kaysı aldırdığımı hatırlıyorum 2. De ve şimdi iki de mesela bir çubuk kraker yiyorum bir gofret ama tatlı olarak çikolatalı tatlılar. Şerbetli normalde de çok sevmem
Cinsiyetle ilgisi yok benceBen de oğlumda hep ekşi yedim. Şimdi aşırı derecede canım tatlı istiyor. Cinsiyetle mi hormonla mı ilgili bilmiyorum
Ben dün gittim doktora ya diğer randevu 4 hafta sonra nasıl dayanacağımCinsiyetle ilgisi yok bence
Çürütmeye geldimKızlar çok uzun zamandır çok merak ediyorm bu kalp atış hızıyla cinsiyet tahmini yapılıyormuş aranızda bunu deneyen oldumu daha önceki gebeliklerinde
Misal
140 altındaysa erkek
140 üstündeyse kız diyorlar
Gerçekten doğruluk payını merak ediyirm
Bencede ilgisi yok. Sürekli eksi yedim limonu sıktım yedim. Sonucu yazmıyorum artık herkes biliyorCinsiyetle ilgisi yok bence
Cinsiyetle ilgili bir şey söylemedi miBen dün gittim doktora ya diğer randevu 4 hafta sonra nasıl dayanacağım
Canım sende takvim neden yokCinsiyetle ilgili bir şey söylemedi mi
Ben de ocağın ilk haftası gitmeye karar verdim bu cinsiyet meselesi yüzünden
Heh işte onu kızıma diyorlardı. Devamı erkek dediler. Bakalım gorecegızİlk çocuğun Burnun üstünde damar görünüyorsa sırada erkek diyorlar bunu da çürüten var mı. Merak ettim
2. Kontrolden sonra yapayım dedimCanım sende takvim neden yok
Benİlk çocuğun Burnun üstünde damar görünüyorsa sırada erkek diyorlar bunu da çürüten var mı. Merak ettim
Resmen bilimsel bir grup oldu ne teori varsa çürüyor
Kac haftalıksın2. Kontrolden sonra yapayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?