Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim ultrasonda çok sakin atıyordu ama ekranda sayı görmedim kağıtta yazıyor mu ki?
Her belirtim kıza benziyor erkek belirtisi arayıp duruyorum

Kızlar, aranızda ilk gebeliği olan veya daha önce hamilelik yaşamış olan kızçeler, beni bi konuda aydınlatır mısınız?
7+2de fasulyemin kalp atışını duyduk 123 çıktı.
Az mı diye korktum ama doktor normal dedi. Sizlerin kalp atışı ilk duyduğunuz anda kaç çıktı acaba?

110 160 arası normal dedi doktor. Dinlenir hareketlenir değişir kalp atışı dedi hic endişe etme çok düşük ya da çok yüksek olursa zaten riskli gebelik diye uyarır doktor.

Resmen bilimsel bir grup oldu ne teori varsa çürüyor
. Büyük kızımda vardı, arkası kesin erkek demişlerdi. İtinayla cinsiyet teorileri çürütülür. Peki, siz hamile değilken, biri sizi rüyasında hamileve örneğin kızınız oluyor görüyorsa gördüğü cinsiyet doğru, hamileyken görürse tersi çıkıyormuş. Var mı çürütecek?

Ben varım erkek bebek emzirdigimi gördüm ve gördüler. Hamileydim ve üstelik bilmiyorlardi

110 160 arası normal dedi doktor. Dinlenir hareketlenir değişir kalp atışı dedi hic endişe etme çok düşük ya da çok yüksek olursa zaten riskli gebelik diye uyarır doktor.
Ya buna çok sevindim çünkü bana bu aralığı söylemedi, sadece güzel dedi.

Kızlar ayrıca doktorunuz rahim ağzınıza baktı mı? Bir arkadaşım bakması lazım diyor(kapalı mı diye). Ben de daha çok erken olduğunu düşündüm. Sormak da hiç aklıma gelmedi ki

Kac yasinda canim benimki 18 aylik suan dogum yaptigimda iki yasinda olcak altina yapmasin istiyorum resmen
Cuma gunu onun doğum günü. 1 yaşını dolduracak.
Eskiden bu kadar kokmuyordu sanki. Ben mi hassas oldum hiç sorma. Gittikçe daa çok yapmaya başladı benim kzıı. Senin 18 aylık o zaman kıskançlıkta az olur. Benim kızım nasıl yapacak bilmiyorum.

Kızlar ayrıca doktorunuz rahim ağzınıza baktı mı? Bir arkadaşım bakması lazım diyor(kapalı mı diye). Ben de daha çok erken olduğunu düşündüm. Sormak da hiç aklıma gelmedi ki
Canım sormana gerek yok. Doktor kendi bilir gerekimce bakıyorlar. Birde zaten onlar kontrolde hep görüyor yani. Biraz manasız geldi şimdi bana arkadaşının bunu demesi. Ama sen doktoruna sorabilir sin

Ben kimi kıza hamile gördüm se erkek oldu kimi erkek gördüm kız oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…