- 25 Şubat 2020
- 2.770
- 3.447
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.461
Bende de hepsi var. Isırmak sıkmak biraz tartaklamak her türlü sevgi şiddeti var bendeBen de hepsi var
Öpmeden olur mu kiz
Bir de ben dudaktan öperım
Oğlumda var bebekken gören sırası erkek deyip duruyordu merak ettim
Benim ultrasonda çok sakin atıyordu ama ekranda sayı görmedim kağıtta yazıyor mu ki?Kızlar çok uzun zamandır çok merak ediyorm bu kalp atış hızıyla cinsiyet tahmini yapılıyormuş aranızda bunu deneyen oldumu daha önceki gebeliklerinde
Misal
140 altındaysa erkek
140 üstündeyse kız diyorlar
Gerçekten doğruluk payını merak ediyirm
110 160 arası normal dedi doktor. Dinlenir hareketlenir değişir kalp atışı dedi hic endişe etme çok düşük ya da çok yüksek olursa zaten riskli gebelik diye uyarır doktor.Kızlar, aranızda ilk gebeliği olan veya daha önce hamilelik yaşamış olan kızçeler, beni bi konuda aydınlatır mısınız?
7+2de fasulyemin kalp atışını duyduk 123 çıktı.
Az mı diye korktum ama doktor normal dedi. Sizlerin kalp atışı ilk duyduğunuz anda kaç çıktı acaba?
Kac yasinda canim benimki 18 aylik suan dogum yaptigimda iki yasinda olcak altina yapmasin istiyorum resmenBende kızımın altını değiştiremiyorum. Çok rahatsız olurum öğürüyorum
Resmen bilimsel bir grup oldu ne teori varsa çürüyor
Büyük kızımda vardı, hem de barizdi.Oğlumda var bebekken gören sırası erkek deyip duruyordu merak ettim
Ben varım erkek bebek emzirdigimi gördüm ve gördüler. Hamileydim ve üstelik bilmiyorlardi. Büyük kızımda vardı, arkası kesin erkek demişlerdi . İtinayla cinsiyet teorileri çürütülür. Peki, siz hamile değilken, biri sizi rüyasında hamileve örneğin kızınız oluyor görüyorsa gördüğü cinsiyet doğru, hamileyken görürse tersi çıkıyormuş. Var mı çürütecek?
Ya buna çok sevindim110 160 arası normal dedi doktor. Dinlenir hareketlenir değişir kalp atışı dedi hic endişe etme çok düşük ya da çok yüksek olursa zaten riskli gebelik diye uyarır doktor.
Cuma gunu onun doğum günü. 1 yaşını dolduracak.Kac yasinda canim benimki 18 aylik suan dogum yaptigimda iki yasinda olcak altina yapmasin istiyorum resmen
Canım sormana gerek yok. Doktor kendi bilir gerekimce bakıyorlar. Birde zaten onlar kontrolde hep görüyor yani. Biraz manasız geldi şimdi bana arkadaşının bunu demesi. Ama sen doktoruna sorabilir sinKızlar ayrıca doktorunuz rahim ağzınıza baktı mı? Bir arkadaşım bakması lazım diyor(kapalı mı diye). Ben de daha çok erken olduğunu düşündüm. Sormak da hiç aklıma gelmedi ki
Ben kimi kıza hamile gördüm se erkek oldu kimi erkek gördüm kız oldu. Büyük kızımda vardı, arkası kesin erkek demişlerdi . İtinayla cinsiyet teorileri çürütülür. Peki, siz hamile değilken, biri sizi rüyasında hamileve örneğin kızınız oluyor görüyorsa gördüğü cinsiyet doğru, hamileyken görürse tersi çıkıyormuş. Var mı çürütecek?
İçime kız doğdu10 haftaya gırces ins cinsiyet tahmini alabilir miyim?
Gitti bu daBen varım erkek bebek emzirdigimi gördüm ve gördüler. Hamileydim ve üstelik bilmiyorlardi
Sen de tutmuşBen kimi kıza hamile gördüm se erkek oldu kimi erkek gördüm kız oldu
Kız hissettim Allah gonlüne gore versin10 haftaya gırces ins cinsiyet tahmini alabilir miyim?
Bu bir erkek benceKızlar merhaba, Buda benim ultrason görüntüsü :) panikle gittim ama öok şükür:) sizce cinsiyet ne olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?