Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sizler cinsiyeti ogrenirsinizde ben ancak subatta ogrenirim Burada (Almanya) gec soyluyorlar
Nub teorisinde yaz söylerlerbir tanesinde kız dediler sonra doktor erkek demiş ama kesin kız diyor hala neticede 17 haftada kız olduğunu oğrendi çok şaşırmıştım

Iyi olur insallah ya arkadas gibi buyurler ben o konuda kaygilanmiyorum hic en azindan birbirlerine bakip yer icer oynarlar

Deneyimli anneler manisa genelde baya sıcak olur haziran temmuz gibi klimayla oturuyoruz bebişe 1-3aylık çıtçıtlı body alacağım kolsuz mu kısa kollu mu yoksa uzun kollu mu alayım? Kolsuz bodyle üşür mü acaba

Bende bi kaç haftadır uyku düzensizliği var uykum gelmiyo hergün sabah 5de uyuyorum yatmadan öncede prilamı içiyorum.. sonra Prilamın dün gece uyku yaptığınu okudum internette, sabahları gözümü zor açıyorum uyanamıyorum Bugun belki uyku yapar diye şimdiden içtim inşallah erken uyurum

Canım saat 2 3 de uyuyorum sabah 11 anca uyanıyorum

Orası neresi afedersin. Nub teorisi mi nerede

Burası sanırım canım

Benim 8 inci hafta 11 12 olması lazım

Teşekkür ederim doktor beni tekrar kontrol çağırması hergun kendimi daha kötüye gidiyorum sanki bebise bişi olur diye ağlamaktan bı hal oldum geçen senede kürtaj oldum çok kötü günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…