- 31 Ocak 2021
- 2.771
- 1.340
- 53
- 30
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.481
Aynen canımO zaman benim için hala umut var
Nub teorisinde yaz söylerlerSizler cinsiyeti ogrenirsinizde ben ancak subatta ogrenirimBurada (Almanya) gec soyluyorlar
Oyle yapicam artıkNub teorisinde yaz söylerlerbir tanesinde kız dediler sonra doktor erkek demiş ama kesin kız diyor hala neticede 17 haftada kız olduğunu oğrendi çok şaşırmıştım
Iyi olur insallah ya arkadas gibi buyurler ben o konuda kaygilanmiyorum hic en azindan birbirlerine bakip yer icer oynarlarCuma gunu onun doğum günü. 1 yaşını dolduracak.
Eskiden bu kadar kokmuyordu sanki. Ben mi hassas oldum hiç sorma. Gittikçe daa çok yapmaya başladı benim kzıı. Senin 18 aylık o zaman kıskançlıkta az olur. Benim kızım nasıl yapacak bilmiyorum.
Çürütmeye geldim160 üstü hep ogullarim baktım duruyor eski ultrasonlar
Evet bende bu yüzden erken istedim zaten. Ama kısknalık çok kotü başlarda.Iyi olur insallah ya arkadas gibi buyurler ben o konuda kaygilanmiyorum hic en azindan birbirlerine bakip yer icer oynarlar
Canım saat 2 3 de uyuyorum sabah 11 anca uyanıyorumBende bi kaç haftadır uyku düzensizliği var uykum gelmiyo hergün sabah 5de uyuyorum yatmadan öncede prilamı içiyorum.. sonra Prilamın dün gece uyku yaptığınu okudum internette, sabahları gözümü zor açıyorum uyanamıyorumBugun belki uyku yapar diye şimdiden içtim inşallah erken uyurum
Orası neresi afedersin. Nub teorisi mi neredeNub teorisinde yaz söylerlerbir tanesinde kız dediler sonra doktor erkek demiş ama kesin kız diyor hala neticede 17 haftada kız olduğunu oğrendi çok şaşırmıştım
Cidden uyanamıyo demekki insan inşallah bugun uykumu getirirde normal saatlerde uyur kalkarımCanım saat 2 3 de uyuyorum sabah 11 anca uyanıyorum
Orası neresi afedersin. Nub teorisi mi nerede
Benim 8 inci hafta 11 12 olması lazımdr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)
NUB teorisi (bebeğin ultrasonda genital tüberkül adı verilen çıkıntısından cinsiyeti anlamak) kesin sonuç verir mi? Nub çıkıntı teorisi, cinsiyet tahmininde internette son zamanlarda görmeye başladığımız bir şey. “Nub” yumru gibi bir şey demek, genital tüberkülü anlatmak için kullanılan bir...www.kadinlarkulubu.com
Burası sanırım canım
Aynen bende gittğimde atıcam oraya ama daha randevuma var 13.hafta gidicem benBenim 8 inci hafta 11 12 olması lazım
Bende 30 aralikta gidicem ciakr cikmaz aticam orayaAynen bende gittğimde atıcam oraya ama daha randevuma var 13.hafta gidicem ben
Meme emiyormu pekiEvet bende bu yüzden erken istedim zaten. Ama kısknalık çok kotü başlarda.
Çok etkileniyorlar
Aynen anlaşılır diyoBende 30 aralikta gidicem ciakr cikmaz aticam oraya11+5 oluyorum bilir bence
Yok 9 uncu ayda bıraktıMeme emiyormu peki
Teşekkür ederim doktor beni tekrar kontrol çağırması hergun kendimi daha kötüye gidiyorum sanki bebise bişi olur diye ağlamaktan bı hal oldum geçen senede kürtaj oldum çok kötü günlerMerhaba canım hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun sağlıklı gelsinvajinal enfeksiyon gebelik öncesi geçirdim çok zor gerçekten ben tek başına ilaç kullanmadım doktorum fitil antibiyotik ve vajinal krem verdi ilaçlar bitince tekrar muayene ye çağırdı bir buçuk aylık bir tedavi sonrası geçti çok şükür ilaçları düzenli kullanmak çok önemli çünkü kısa sürede tekrarlıyor tedaviyi geçti diye bırakırsan gebelik döneminde nasıl bir tedavi uygulanıyor bilmiyorum özellikle pamuklu iç çamaşırı giymeye dikkat et naylon tarzı iç çamaşırı giyme vajinanı nemli ıslak bırakma ben sirkeli suyu bu sitede çok duydum belkide iyi gelir gebelik te kullanılırmı bilmiyorum bir araştır istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?