Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yazdıklarımız çok hoşuma gitti inşallah bende ağrıdan antibiyotik tedavisi kurtulurum bebişim severim

Teşekkür ederim

Benim bir kızım bir oğlum var tahminini var mı acaba?. Bu arada biraz biraz rahatsızlıklarına alişiyorum.insan işte neye alişmiyor ki. Bir yandan da ne zaman geçeçek diyorum. Kendimi teselli ediyorum. Sizlerle aynı halleri yaşiyorum. Arkadaş gibi oldunuz bana. Kimse anlamıyor bizi ancak bizler anlıyoruz. Annelik kolay değil Rabbim cümlemizi sağlıkla sıhhatle kurtarsın.

Canim madem oyle daha aktif ol burda firsat buldukca aramiza katil inan daha iyi hissedersin burda elimkzden geldigince olumsuz konusmamaya moral bozmamaya çalışıyoruz guzel gidiyo grubumuz cok şükür

Bütün mesajları okuyorum hep sizi takipteyim. Aktif olamıyorum sorumluluklarım var pandemiden dolayı çocukları okula göndermedim. Okulda baya bir vaka var Kendimde hassas bir durumdayım. Çocuklarımdan kızım 9,oğlum 7 yaşinda. Ancak bu vakitlerde müsait oluyorum. Yaşda ileri olunca iyice ağırlaştım.Ama eskiye nazaran daha iyiyim. En azından işlerimi yapabiliyorum.Midemdeki hazımsızlık ve şişkinlik ve gaz çok rahatsız ediyor. Yesen bir türlü yemesem bir türlü. Bu halimede çok şükür.

Midem bulanıyor diye
Ne tatlıları yiyorum bir bilsen
Cebimde tofıta ile dolaşıyorum düşün .
Tatlıya dehşet düşkündüm dondurma hariç hiç tatlı yiyemiyorum hamile kaldığından beri ama bende kolaya başladım.
Belki on senedir içmiyorumdur midemi bulandırırdı normalde o şekerli tadı geçenlerde dedim buz gibi olsa şöyle asitli asitli içimi ferahlatsa..
Nolucak bu halimiz..

Kızım çok hafifi bu öyle ağır geçiyor ki..
Bugün resmen hamileliğin ilk zamanlarında gibi bayıldım artık tansiyonmudur nedir anlamadım hiç ama hiç iyi değilim sadece bulantı da değil benim bu sersemlik vs mahvetti beni.
Artık kız mı erkek mi bilmiyorum

Afedersin merak ettim ilkokulda nasıl göndermedin çocukları? Yani okullar açıldı sonuçta onlar gitmiyorsa uzaktan eğitimde yok nasıl olabiliyor yıl kayıpları mı olacak

Kola fanta gazoz
Bunların hiçbirini içmem ve sevmem

Geçen asitli asitli, soğuk soğuk mideme iyi gelir diye içtim ama, önce sanki iyi geldi
Sonra bir halt yapmadığını anladım :)
İçmeyi kestim. Zaten sevdiğim şeyler değiller.

Karpuz kavun olaydı, işte o bütün harareti alırdı :)

Bu haftalık göndermedim öğretmende tedbirli olmamızı söyledi. Nasib olursa pazartesi başlayacaklar. Yani okuldayken daha rahattım. Evde olunca hep onlarla ilgilenmem lazım. Ödevleri var başlarında durmam gerekiyor. O yüzden gündüzleri fazla aktif olamıyorum. Gece uyku gelmiyor sabah namazından sonrada öğlene kadar uyuyorum. Düzenler şaştı.Hem kış, hem vürüs, hem hamilelik Rabbim bir kolaylık versin inşallah

Iyi olur insallah ya arkadas gibi buyurler ben o konuda kaygilanmiyorum hic en azindan birbirlerine bakip yer icer oynarlar

Evet bende bu yüzden erken istedim zaten. Ama kısknalık çok kotü başlarda.
Çok etkileniyorlar
Kıskançlık anne baba tutumuyla ilgili aslında. Ben bir yaş doğum gününde yeni hamileydim. Araları 20 ay oldu. Açıkçası hiç kıskançlık sorunu yaşamadım aksine renk geldi hayatımıza 4 5 aydan sonra küçük tepki verdikçe büyük çok mutlu oluyordu. Hep birbirlerinin hayatlarında oldular. En büyük neden asla kısıtlamadim elleme bakma sessiz ol gibi büyük kardeşin hayatını kısıtlamadim. Yani gelen bebek ona sıkıntı olmadi. Hatta şimdi bile sorun olmaz gibi geliyor çünkü ikisi beraber büyüdü ikiisde okullu olacak. Onlar yine birbirini oyalacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…