- 25 Şubat 2020
- 2.770
- 3.447
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.501
Geçmiş olsun güzel düşün güzel olur inşallahTeşekkür ederim doktor beni tekrar kontrol çağırması hergun kendimi daha kötüye gidiyorum sanki bebise bişi olur diye ağlamaktan bı hal oldum geçen senede kürtaj oldum çok kötü günler
Yazdıklarımız çok hoşuma gitti inşallah bende ağrıdan antibiyotik tedavisi kurtulurum bebişim severimSelam kızlarr bugun randevum vardi devlette bilerekte gittim perinatoloji ye randveu almistim ikili test icin ama altinda parantez icinde (riskli gebelk yaziyidu) bugun sordum randevubaldgm doktora yaparz dedi neyse vesselam bebisimi gordumbirsürü rüşvet yolluyorum önden elini kolunu oynatsin diye ama yok benimki arkasini dönmüş uyuyo annesi kurban olsun birde kizlar ben 9+ dan snra icimde kelebk cirpinisi gbi hisseidyorum bariz yemin ederm gaz degil ona eminim gazdan karnmn oynadgida cok oluyodu bastan ama bu farkli minicik kelebk kanat cirpiyo sanki ozellikle tatli yedigimde bi cok kez hissettm ama dun baklava yedikten snra olunca emin oldum bence kesin bebis bu bu arada 10+1 iz 10+4 cikti cok sukur iyi gidiyor
Teşekkür ederimMerhaba canım hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun sağlıklı gelsinvajinal enfeksiyon gebelik öncesi geçirdim çok zor gerçekten ben tek başına ilaç kullanmadım doktorum fitil antibiyotik ve vajinal krem verdi ilaçlar bitince tekrar muayene ye çağırdı bir buçuk aylık bir tedavi sonrası geçti çok şükür ilaçları düzenli kullanmak çok önemli çünkü kısa sürede tekrarlıyor tedaviyi geçti diye bırakırsan gebelik döneminde nasıl bir tedavi uygulanıyor bilmiyorum özellikle pamuklu iç çamaşırı giymeye dikkat et naylon tarzı iç çamaşırı giyme vajinanı nemli ıslak bırakma ben sirkeli suyu bu sitede çok duydum belkide iyi gelir gebelik te kullanılırmı bilmiyorum bir araştır istersen
Kız gibi bence kese yuvarlak
Canim madem oyle daha aktif ol burda firsat buldukca aramiza katil inan daha iyi hissedersin burda elimkzden geldigince olumsuz konusmamaya moral bozmamaya çalışıyoruz guzel gidiyo grubumuz cok şükürBenim bir kızım bir oğlum var tahminini var mı acaba?. Bu arada biraz biraz rahatsızlıklarına alişiyorum.insan işte neye alişmiyor ki. Bir yandan da ne zaman geçeçek diyorum. Kendimi teselli ediyorum. Sizlerle aynı halleri yaşiyorum. Arkadaş gibi oldunuz bana. Kimse anlamıyor bizi ancak bizler anlıyoruz. Annelik kolay değil Rabbim cümlemizi sağlıkla sıhhatle kurtarsın.
Tatlıya dehşet düşkündüm dondurma hariç hiç tatlı yiyemiyorum hamile kaldığından beri ama bende kolaya başladım.Midem bulanıyor diye
Ne tatlıları yiyorum bir bilsen
Cebimde tofıta ile dolaşıyorum düşün .
Kızım çok hafifi bu öyle ağır geçiyor ki..Midesi çok bunalan arkadaşları takip ediyorum bazıları için çekilmez hal olmuş. Tek tek isimlerinizi seçemedim hanımlar.
Bazıları bu bunaltılarıda cinsiyete yoruyor.
Kızların ağır erkeklerin hafif geçermiş sizin bir bilgi fikriniz varmı
Afedersin merak ettim ilkokulda nasıl göndermedin çocukları? Yani okullar açıldı sonuçta onlar gitmiyorsa uzaktan eğitimde yok nasıl olabiliyor yıl kayıpları mı olacakBütün mesajları okuyorum hep sizi takipteyim. Aktif olamıyorum sorumluluklarım var pandemiden dolayı çocukları okula göndermedim. Okulda baya bir vaka var Kendimde hassas bir durumdayım. Çocuklarımdan kızım 9,oğlum 7 yaşinda. Ancak bu vakitlerde müsait oluyorum. Yaşda ileri olunca iyice ağırlaştım.Ama eskiye nazaran daha iyiyim. En azından işlerimi yapabiliyorum.Midemdeki hazımsızlık ve şişkinlik ve gaz çok rahatsız ediyor. Yesen bir türlü yemesem bir türlü. Bu halimede çok şükür.
Kola fanta gazozTatlıya dehşet düşkündüm dondurma hariç hiç tatlı yiyemiyorum hamile kaldığından beri ama bende kolaya başladım.
Belki on senedir içmiyorumdur midemi bulandırırdı normalde o şekerli tadı geçenlerde dedim buz gibi olsa şöyle asitli asitli içimi ferahlatsa..
Nolucak bu halimiz..
Çok geçmiş olsun neyiniz var rabbim sifa versin insAllahYazdıklarımız çok hoşuma gitti inşallah bende ağrıdan antibiyotik tedavisi kurtulurum bebişim severim
Bebek cinsiyetleri içinde bir konu. Baya baya bilen varOrası neresi afedersin. Nub teorisi mi nerede
Iyi olur insallah ya arkadas gibi buyurler ben o konuda kaygilanmiyorum hic en azindan birbirlerine bakip yer icer oynarlar
Kıskançlık anne baba tutumuyla ilgili aslında. Ben bir yaş doğum gününde yeni hamileydim. Araları 20 ay oldu. Açıkçası hiç kıskançlık sorunu yaşamadım aksine renk geldi hayatımızaEvet bende bu yüzden erken istedim zaten. Ama kısknalık çok kotü başlarda.
Çok etkileniyorlar
Baya olmuş haftan ne zaman 2.kontrol?
Resmen bilimsel bir grup oldu ne teori varsa çürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?