Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İşte benimde tam hayal ettigim portre bu sekilde insallah bende başaririm kiskanclik yaratmadan ilerleriz

Kızlar merhaba.
Ben uyandıgımda elimde turuncu lekeler vardı.
10 Haftalık olduk..
vucudun alısma evresi mi ne olabilir sizce doktoraa sorsam mı kına gibi kokuyor

Kizlar ben daha tahlil olmadim önümüzdeki sali gidip saglik ocagina olacagim galiba idrarimda enfeksiyon var afedersiniz icinde beyaz şeyler görüyorum küçük parcaciklar var tabi buna mütemadiyen akintimda cok fazla

Kizlar ben daha tahlil olmadim önümüzdeki sali gidip saglik ocagina olacagim galiba idrarimda enfeksiyon var afedersiniz icinde beyaz şeyler görüyorum küçük parcaciklar var tabi buna mütemadiyen akintimda cok fazla
Canım sen fitil kullaniodun deilmi eğer kullnaiosan ondan dolayı parçalar gelio ben bayadir o parçalara alıştım

Canım sen fitil kullaniodun deilmi eğer kullnaiosan ondan dolayı parçalar gelio ben bayadir o parçalara alıştım
Yok kuzum geri agizdan aloyorum progrstani ,alttan beceremedim hamile olmazdan oncede görüyordum arada ama bu aralar cok fazla en iyisi tahlil olmak

Sanırım o enfeksiyon degil protein olması lazım cokta sey yapmıyım ama

Yok kuzum geri agizdan aloyorum progrstani ,alttan beceremedim hamile olmazdan oncede görüyordum arada ama bu aralar cok fazla en iyisi tahlil olmak
Anladım canım tabi tahlil ol mutlaka ara ara olcaz sanırım tahlil ağızdan çok yan etki olmuormu bende kaç aydır kullaniorum cok skici bı durum

Canım o beyaz parçalar progestanın parçaları bendede oluyor

Kizlar ben geçen pazartesi yani ayın 6 sinda kontrole gittim bi sonraki de 27 sinde yani 3 hafta var ama aşağı yukarı bir haftadan az kaldı ama duramıyorum özele mi gitsem arada kaçamak diyorum yoksa beklesem mi siz bekleyebiliyor musunuz??

Evet malesef 1 yıl kullanacaklar zaten ama iste bende bilmiyorum
Benim bir tane baston var Kraft ama çok kullandım biraz yıprandı ilk zamnalar diğerlerinde travel kullandım onuda vermiştim. İlk zamanlara mecbur travel alacağım. Aslında 0 13 kilo oto koltuğum var ama ya ona uygun bebek arabası alacağım ya da 0 dan alacağım kafam çok karışık.

Ben beklemiyorum ama ben çok çok sabırsızım. Başka yere gitmiyorum ama kendi doktoruma gidiyorum yine. Hareketleri hissedince rahatlıyorum bende sonra az gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…