- 23 Ekim 2018
- 16.354
- 37.861
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.521
4 ocağa alıcam inşallahBaya olmuş haftan ne zaman 2.kontrol?
İşte benimde tam hayal ettigim portre bu sekilde insallah bende başaririm kiskanclik yaratmadan ilerleriz⁸
Kıskançlık anne baba tutumuyla ilgili aslında. Ben bir yaş doğum gününde yeni hamileydim. Araları 20 ay oldu. Açıkçası hiç kıskançlık sorunu yaşamadım aksine renk geldi hayatımıza4 5 aydan sonra küçük tepki verdikçe büyük çok mutlu oluyordu. Hep birbirlerinin hayatlarında oldular. En büyük neden asla kısıtlamadim elleme bakma sessiz ol gibi büyük kardeşin hayatını kısıtlamadim. Yani gelen bebek ona sıkıntı olmadi. Hatta şimdi bile sorun olmaz gibi geliyor çünkü ikisi beraber büyüdü ikiisde okullu olacak. Onlar yine birbirini oyalacak.
Daha baya varmış ben o arada bir kere daha gidecegim4 ocağa alıcam inşallah
Bir mantar türü kına gibi kokar hatta. Kendi geçer birsey yapmasan bile zararlı değil.Kızlar merhaba.
Ben uyandıgımda elimde turuncu lekeler vardı.
10 Haftalık olduk..
vucudun alısma evresi mi ne olabilir sizce doktoraa sorsam mı kına gibi kokuyor
Bebek arabaları di mi? Bende bakacağım kafam karışık.Cok pahalıBazen ikinci el mi alsam diye dusunuyorum
Canım sen fitil kullaniodun deilmi eğer kullnaiosan ondan dolayı parçalar gelio ben bayadir o parçalara alıştımKizlar ben daha tahlil olmadim önümüzdeki sali gidip saglik ocagina olacagim galiba idrarimda enfeksiyon var afedersiniz icinde beyaz şeyler görüyorum küçük parcaciklar var tabi buna mütemadiyen akintimda cok fazla
öyle mi cok tesekkür ederimm rahatladımmBir mantar türü kına gibi kokar hatta. Kendi geçer birsey yapmasan bile zararlı değil.
Yok kuzum geri agizdan aloyorum progrstani ,alttan beceremedimCanım sen fitil kullaniodun deilmi eğer kullnaiosan ondan dolayı parçalar gelio ben bayadir o parçalara alıştım
Bebek arabaları di mi? Bende bakacağım kafam karışık.
Sanırım o enfeksiyon degil protein olması lazım cokta sey yapmıyım amaKizlar ben daha tahlil olmadim önümüzdeki sali gidip saglik ocagina olacagim galiba idrarimda enfeksiyon var afedersiniz icinde beyaz şeyler görüyorum küçük parcaciklar var tabi buna mütemadiyen akintimda cok fazla
Anladım canım tabi tahlil ol mutlaka ara ara olcaz sanırım tahlil ağızdan çok yan etki olmuormu bende kaç aydır kullaniorum cok skici bı durumYok kuzum geri agizdan aloyorum progrstani ,alttan beceremedimhamile olmazdan oncede görüyordum arada ama bu aralar cok fazla en iyisi tahlil olmak
Canım o beyaz parçalar progestanın parçaları bendede oluyorKizlar ben daha tahlil olmadim önümüzdeki sali gidip saglik ocagina olacagim galiba idrarimda enfeksiyon var afedersiniz icinde beyaz şeyler görüyorum küçük parcaciklar var tabi buna mütemadiyen akintimda cok fazla
Bi önceki gebeligimde aynısı gelmişti başıma dini olarak da bilimsel olarak da bi cok açıklama var artık hangisi doğruysaKızlar merhaba.
Ben uyandıgımda elimde turuncu lekeler vardı.
10 Haftalık olduk..
vucudun alısma evresi mi ne olabilir sizce doktoraa sorsam mı kına gibi kokuyor
Cidden mi hamile iken olması cok garip insallah güzel bir şeydir kötü değildir.Bi önceki gebeligimde aynısı gelmişti başıma dini olarak da bilimsel olarak da bi cok açıklama var artık hangisi doğruysa
İnşallah canım inşallahCidden mi hamile iken olması cok garip insallah güzel bir şeydir kötü değildir.
Benim bir tane baston var Kraft ama çok kullandım biraz yıprandı ilk zamnalar diğerlerinde travel kullandım onuda vermiştim. İlk zamanlara mecbur travel alacağım. Aslında 0 13 kilo oto koltuğum var ama ya ona uygun bebek arabası alacağım ya da 0 dan alacağım kafam çok karışık.Evet malesef1 yıl kullanacaklar zaten ama iste bende bilmiyorum
Ben beklemiyorum ama ben çok çok sabırsızım. Başka yere gitmiyorum ama kendi doktoruma gidiyorum yine. Hareketleri hissedince rahatlıyorum bende sonra az gidiyorum.Kizlar ben geçen pazartesi yani ayın 6 sinda kontrole gittim bi sonraki de 27 sinde yani 3 hafta var ama aşağı yukarı bir haftadan az kaldı ama duramıyorum özele mi gitsem arada kaçamak diyorum yoksa beklesem mi siz bekleyebiliyor musunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?