- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.541
Bizde nasıl olduysa bir oyun halısı bir de battaniyeler kalmış başka hiçbişey yokBenim bir tane baston var Kraft ama çok kullandım biraz yıprandı ilk zamnalar diğerlerinde travel kullandım onuda vermiştim. İlk zamanlara mecbur travel alacağım. Aslında 0 13 kilo oto koltuğum var ama ya ona uygun bebek arabası alacağım ya da 0 dan alacağım kafam çok karışık.
İşin kötüsü benim kendi doktorum yokBen beklemiyorum ama ben çok çok sabırsızım. Başka yere gitmiyorum ama kendi doktoruma gidiyorum yine. Hareketleri hissedince rahatlıyorum bende sonra az gidiyorum.
Başın sağolsun Allah bu kez sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin 4-5 aylıkken hissetmeye başlanıyor.İşin kötüsü benim kendi doktorum yokben de duramıyorum bi kaybım olunca hareket ne zaman hissedilir bilmiyorum dört buçuk aylıkken kaybettim ama hareket yoktu o döneme kadar .. ne güzel olur hissetsem yaaaa çok güzel bir histir eminim
benimde öyleBizde nasıl olduysa bir oyun halısı bir de battaniyeler kalmış başka hiçbişey yok Ne araba ne oto koltuğu ne beşik ne yürüteç küveti lazımlığı bile atmışım o derece başka çocuk düşünmüyordum
Sanırım o enfeksiyon degil protein olması lazım cokta sey yapmıyım ama
Bana gunde 2 dedi ama ben 1 kere gece yatarken alıyorum uyandigimda bi yan etki ile karsilasmiyorum sadece biraz uyku yapiyoAnladım canım tabi tahlil ol mutlaka ara ara olcaz sanırım tahlil ağızdan çok yan etki olmuormu bende kaç aydır kullaniorum cok skici bı durum
Başın sağolsun. Hissedince çok güzel oluyor emin oluyorsun iyi olduğundan. Hepimiz sağlıkla hissedelim inşaallah.İşin kötüsü benim kendi doktorum yokben de duramıyorum bi kaybım olunca hareket ne zaman hissedilir bilmiyorum dört buçuk aylıkken kaybettim ama hareket yoktu o döneme kadar .. ne güzel olur hissetsem yaaaa çok güzel bir histir eminim
Sağlık olsun napalım zaten benimkiler 2 çocukla baya paralanmışlardı 3 ü kaldıracak durumda değildi araba da beşikte. Şimdi de en az masrafla kurtarmaya çalışcambenimde öyleherşey 0 dan alınacak.
Odad doğru ama kıyafetlelerii vermesem iyiydi. En azından evde giydirirdim pişmanım o yüzdenSağlık olsun napalım zaten benimkiler 2 çocukla baya paralanmışlardı 3 ü kaldıracak durumda değildi araba da beşikte. Şimdi de en az masrafla kurtarmaya çalışcam
Geçer kuzum inşallah dikkat etTeşekkür ederim doktor beni tekrar kontrol çağırması hergun kendimi daha kötüye gidiyorum sanki bebise bişi olur diye ağlamaktan bı hal oldum geçen senede kürtaj oldum çok kötü günler
Bugün bakınca fikirlerini burada paylaş lütfen bende çok kararsızım.Benim bir tane baston var Kraft ama çok kullandım biraz yıprandı ilk zamnalar diğerlerinde travel kullandım onuda vermiştim. İlk zamanlara mecbur travel alacağım. Aslında 0 13 kilo oto koltuğum var ama ya ona uygun bebek arabası alacağım ya da 0 dan alacağım kafam çok karışık.
Canım taze zencefil çayını duydunmu?dün bicparçavkopardımkaynarsuda 5 dakka demledimiçine limonsıkıpiçtim biraz iyi geldi banaAnlamıyorum ki bir tek ağzım doluyken ve uykuda bulanmıyor
Kusma da yok artık. Önceden kusma da vardı
İple cekiyorum zaman bir an önce geçsin diye.
Benim bir tane baston var Kraft ama çok kullandım biraz yıprandı ilk zamnalar diğerlerinde travel kullandım onuda vermiştim. İlk zamanlara mecbur travel alacağım. Aslında 0 13 kilo oto koltuğum var ama ya ona uygun bebek arabası alacağım ya da 0 dan alacağım kafam çok karışık.
Kıyafet birkaç tane var onlar da çok süslüler gezmelik şeyler zaten erkekse hiç olmaz kızsa da ay olarak tutmayabilir 1 tane tulum var unisex kızlar oyuncak bebeklerine giydiriyorlar sadece o varOdad doğru ama kıyafetlelerii vermesem iyiydi. En azından evde giydirirdim pişmanım o yüzden
Aha bende protein diyorum demekki oymusCanım o beyaz parçalar progestanın parçaları bendede oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?