Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bizde nasıl olduysa bir oyun halısı bir de battaniyeler kalmış başka hiçbişey yok Ne araba ne oto koltuğu ne beşik ne yürüteç küveti lazımlığı bile atmışım o derece başka çocuk düşünmüyordum

Ben beklemiyorum ama ben çok çok sabırsızım. Başka yere gitmiyorum ama kendi doktoruma gidiyorum yine. Hareketleri hissedince rahatlıyorum bende sonra az gidiyorum.
İşin kötüsü benim kendi doktorum yok ben de duramıyorum bi kaybım olunca hareket ne zaman hissedilir bilmiyorum dört buçuk aylıkken kaybettim ama hareket yoktu o döneme kadar .. ne güzel olur hissetsem yaaaa çok güzel bir histir eminim

Başın sağolsun Allah bu kez sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin 4-5 aylıkken hissetmeye başlanıyor.

Anladım canım tabi tahlil ol mutlaka ara ara olcaz sanırım tahlil ağızdan çok yan etki olmuormu bende kaç aydır kullaniorum cok skici bı durum
Bana gunde 2 dedi ama ben 1 kere gece yatarken alıyorum uyandigimda bi yan etki ile karsilasmiyorum sadece biraz uyku yapiyo

Başın sağolsun. Hissedince çok güzel oluyor emin oluyorsun iyi olduğundan. Hepimiz sağlıkla hissedelim inşaallah.

Sağlık olsun napalım zaten benimkiler 2 çocukla baya paralanmışlardı 3 ü kaldıracak durumda değildi araba da beşikte. Şimdi de en az masrafla kurtarmaya çalışcam
Odad doğru ama kıyafetlelerii vermesem iyiydi. En azından evde giydirirdim pişmanım o yüzden

Bugün bakınca fikirlerini burada paylaş lütfen bende çok kararsızım.

Hafta sonu mağazaya bakıp arkadaşımdan almayı planlıyorum son kararıma göre

Günaydın herkese yine yatağım ile butunlesecegim bi yağmurlu günden sevgiler gönderiyorum
Haziran grubunda bi cinsiyet teorisi daha gördüm ilk cocugunuzun gobek deliginin dolu yada boş olması şimdiye kadar o kadar kk takip ettim ben hiç duymamıştım dolu ise peşi erkek boş ise kiz
Ama dolusu nasil boşu nasil bilmiyorum

Ben yüzük testi laptım..ilk doğumum kız..ikinci düşen kızmış..şimdi ikizlere baktım erkek erkek diyo...ilk test kız çıkınca güvenesim geldi.arkadaşımında hep doğru çıktı bakalım

Bende de mclaren baston var ama cok kotu durumda. Set alıcam bende mecburen begendigim bebek arabasını atıcam

Odad doğru ama kıyafetlelerii vermesem iyiydi. En azından evde giydirirdim pişmanım o yüzden
Kıyafet birkaç tane var onlar da çok süslüler gezmelik şeyler zaten erkekse hiç olmaz kızsa da ay olarak tutmayabilir 1 tane tulum var unisex kızlar oyuncak bebeklerine giydiriyorlar sadece o var Maddi olarak çok şükür iyiyiz kızlarda daha orta halliydik ilkten kalanlarla ikinci de büyüdü zaten iki çocuktan sonra da kıyafetler saklanacak gibi kalmamıştı şimdi masraf olmasını fazla düşünmüyorum ama son bebek olunca büyük eşyalara kıyamıyorum atsan atılmaz satsan satılmaz gidip 4-5 bine bebek arabası almak bana israf geliyor. Bir de artık erkek giysileri almak istiyorum o yüzden kıyafet masrafı hiç önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…