- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.561
Biz geçen gün konuştuk burada bu konuyu benim ilk kızın boş arkası kız oldu ikincinin dolu arkasını görcez bakalım ama arkadaşların tutmadı kendi tecrübelerinden o da yalan çıktı yaniGünaydın herkese yine yatağım ile butunlesecegim bi yağmurlu günden sevgiler gönderiyorum
Haziran grubunda bi cinsiyet teorisi daha gördüm ilk cocugunuzun gobek deliginin dolu yada boş olması şimdiye kadar o kadar kk takip ettim ben hiç duymamıştım dolu ise peşi erkek boş ise kiz
Ama dolusu nasil boşu nasil bilmiyorum
Ben bilekte göbekte belki 10 kez denedim ileri geri gidiyor benimkideBende gobusumde sallandirdim yüzüğü hep dönüyor bakalim ne çıkacak
Siz almanyadasınız heralde siteden yani öyle anladım. Burada çok pahallıya geliyor ben almam şahsen.Biri Maxi Cosi digeri Cybex bunlardan birini alıcam napıyım
Siz almanyadasınız heralde siteden yani öyle anladım. Burada çok pahallıya geliyor ben almam şahsen.
Günaydınlar, doktorumla bu konuyu konuşacağım ama sizin fikirlerinizi de merak ediyorum. Salgın için 2 aşımı olmuştum. Ama 6 ay dolmak üzere, 3. Aşı hakkı tanınmış. Yaptıracak mısınız? Yaptırmalı mı yaptırmamalı mı? Pufff pandemi döneminde hamile kalmak çok sıkıntı ya
Almanyada herşey çok daha ucuz hayat şartları iyi sağlık olsun yine alırsınızEvet Almanyadayım 2 cocugum var gel gor ki elimde hic bisey yok. Ablamlar sagolsun herseyimi onlara verdim
Bu konuda bende kararsızım ya pek vurulasım yok doğrusu.Günaydınlar, doktorumla bu konuyu konuşacağım ama sizin fikirlerinizi de merak ediyorum. Salgın için 2 aşımı olmuştum. Ama 6 ay dolmak üzere, 3. Aşı hakkı tanınmış. Yaptıracak mısınız? Yaptırmalı mı yaptırmamalı mı? Pufff pandemi döneminde hamile kalmak çok sıkıntı ya
Almanyada herşey çok daha ucuz hayat şartları iyi sağlık olsun yine alırsınız
Ben hamileyken yaptıramam korkarım. Zaten aşılı değilim şuanda da. Normal zamanı geçtim de ne bileyim hamileyken korkarım yani. Hastalığı da geçirdim yalnızca tat ve koku kaybım olmuştu.Günaydınlar, doktorumla bu konuyu konuşacağım ama sizin fikirlerinizi de merak ediyorum. Salgın için 2 aşımı olmuştum. Ama 6 ay dolmak üzere, 3. Aşı hakkı tanınmış. Yaptıracak mısınız? Yaptırmalı mı yaptırmamalı mı? Pufff pandemi döneminde hamile kalmak çok sıkıntı ya
Tamam doktorlarımızın ne dediğini paylaşalımBenimde en merak ettigim konu. Aldıgın cevabı paylasırsan sevinirim,bende iki ası oldum 3. İcin yarın kontrolum var bende sorup fikrini paylasacagım doktorun.
Ben dr a gittiğim gibi ilk sorusu aşın var dimi oldu 3. için de zorlar gibi bir sinyal aldım ama pek olmaya niyetim yok en azından organları gelişim aşamasındayken sürekli bişeyler yüklemek istemiyorum zaten şu çocuğun sağlıklı olduğuna iyice emin olsam ancak rahatlayacağım hep sıkıntı stres yahuTamam doktorlarımızın ne dediğini paylaşalım
Ben yaptır derse yaptırırım. Bir kaç olumsuz örnek oldu bildiğim o canımı sıkıyor. Bir de ben öğretmenim ve şu anda bile sınıfım karantinada, topun ağzındayım yani. 37ye kadar da çalışmayı düşünüyorum. O da haziranın son haftası oluyor maalesef.Ben dr a gittiğim gibi ilk sorusu aşın var dimi oldu 3. için de zorlar gibi bir sinyal aldım ama pek olmaya niyetim yok en azından organları gelişim aşamasındayken sürekli bişeyler yüklemek istemiyorum zaten şu çocuğun sağlıklı olduğuna iyice emin olsam ancak rahatlayacağım hep sıkıntı stres yahu
Kendi durumunuza göre karar verin tabi biz maşallah diyeyim corona olmadık çevremizde de olmadı ama çocukların okuldan taşıma riski var tabi duruma göre bakacağım dr ısrar ederse ileriki aylarda bakarım şuan vakalarda çok az eşim ofisinde genelde yalnız bende evdeyim çok risk altında değiliz gibi.Ben yaptır derse yaptırırım. Bir kaç olumsuz örnek oldu bildiğim o canımı sıkıyor. Bir de ben öğretmenim ve şu anda bile sınıfım karantinada, topun ağzındayım yani. 37ye kadar da çalışmayı düşünüyorum. O da haziranın son haftası oluyor maalesef.
ben 3 doz oldum son dozda bilmiyormuşum ama hamileymişim. İlk 3 ay sanırım olmazdım aşı sonrasında kar zarar hesabı yapardım. Yani sanırım çalışıyordun bende insanlarla iç içeyim muhtemelen olmak daha karlı olacak. Ama işten zaten ayrılırım erken dersen gerek yok diyeceğim o zamanda çocukların okulu var. Her durumda olmak makul.Günaydınlar, doktorumla bu konuyu konuşacağım ama sizin fikirlerinizi de merak ediyorum. Salgın için 2 aşımı olmuştum. Ama 6 ay dolmak üzere, 3. Aşı hakkı tanınmış. Yaptıracak mısınız? Yaptırmalı mı yaptırmamalı mı? Pufff pandemi döneminde hamile kalmak çok sıkıntı ya
Evde olsam ben de gerek duymazdım muhtemelen, anlıyorum siziKendi durumunuza göre karar verin tabi biz maşallah diyeyim corona olmadık çevremizde de olmadı ama çocukların okuldan taşıma riski var tabi duruma göre bakacağım dr ısrar ederse ileriki aylarda bakarım şuan vakalarda çok az eşim ofisinde genelde yalnız bende evdeyim çok risk altında değiliz gibi.
Ben de öyle düşünüyorum 15. Haftadan sonra olurum muhtemelenben 3 doz oldum son dozda bilmiyormuşum ama hamileymişim. İlk 3 ay sanırım olmazdım aşı sonrasında kar zarar hesabı yapardım. Yani sanırım çalışıyordun bende insanlarla iç içeyim muhtemelen olmak daha karlı olacak. Ama işten zaten ayrılırım erken dersen gerek yok diyeceğim o zamanda çocukların okulu var. Her durumda olmak makul.
Ben olacağımızı sanmıyorum canim.Soğuk soğuk içmekten hasta olmam umarım, içim yanıyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?