- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.055
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.581
İnşallah olmayız, her gün 1 litre soğuk vişne suyu içiyorumBen olacağımızı sanmıyorum canim.
Suyun yerınıni almadıgı icin yine kabızlıktan kurtulamıyorumİnşallah olmayız, her gün 1 litre soğuk vişne suyu içiyorum
Bence hormonlarda yapıyor bunu. Kabızlığı tetikliyor.Suyun yerınıni almadıgı icin yine kabızlıktan kurtulamıyorum
Benim içtiğim folik bitti bi tık rahatladım gibi ama yine de böyle olmaz. Doktora söyleyeceğim, ilaç yazarsa kullanırım. Ne komposto ne su hiçbir sey işe yaramıyor.Suyun yerınıni almadıgı icin yine kabızlıktan kurtulamıyorum
Hamileliğin sonuna kadar devam etmiyordur umarımBence hormonlarda yapıyor bunu. Kabızlığı tetikliyor.
Benim içtiğim folik bitti bi tık rahatladım gibi ama yine de böyle olmaz. Doktora söyleyeceğim, ilaç yazarsa kullanırım. Ne komposto ne su hiçbir sey
İlk hamileliğimde hic kabız olmadım . Şu tuketimi soeunum yoktuBence hormonlarda yapıyor bunu. Kabızlığı tetikliyor.
Ben içtiğim halde böyleyimİlk hamileliğimde hic kabız olmadım . Şu tuketimi soeunum yoktu
Bunda ciddi su tuketımı sorunum var
Beklenti erkekEki Görüntüle 2971065 Eki Görüntüle 2971066
İlk kıyafetlerimiz geldi
Cinsiyet belli olana kadar kendimi tutmaya çalışacağım
Yok kız istiyorum aslındaBeklenti erkek
Allah allahYok kız istiyorum aslındaama baktıklarımın içinde renk olarak bir tek bunlar olabilrdi her iki cinsiyete de
Cinsiyet için ne zaman gideceksiniz acaba? Bende telaş yaptım ne zamn gitsem diye:)12.haftaya gırmısim bugün
Ay kiz yoksa topikleri mi karıştırdım olabilir vallaBiz geçen gün konuştuk burada bu konuyu benim ilk kızın boş arkası kız oldu ikincinin dolu arkasını görcez bakalım ama arkadaşların tutmadı kendi tecrübelerinden o da yalan çıktı yani
Doktorumun bana ilk sorduğu aşı oldu, çok dikkat et yoğun bakımdaki kadın hastaların büyük çoğunluğu hamile dediGünaydınlar, doktorumla bu konuyu konuşacağım ama sizin fikirlerinizi de merak ediyorum. Salgın için 2 aşımı olmuştum. Ama 6 ay dolmak üzere, 3. Aşı hakkı tanınmış. Yaptıracak mısınız? Yaptırmalı mı yaptırmamalı mı? Pufff pandemi döneminde hamile kalmak çok sıkıntı ya
Beklenti o aslında 6-8 haftada başlar 10-12 haftada bitermiş hormonel olanlar.arkadaşlar düne kadar günde 3 kere kusan ben, bugün hiç kusasım yok. Sevinsem mi, telaşlansam mı bilemedim? 11. haftada kusmaları azalan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?