- 23 Ekim 2018
- 16.355
- 37.861
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.601
Evet evet ben de aynen böyle düşünüyorum. Doktorla konuşup onaylarsa yaptıracağımDoktorumun bana ilk sorduğu aşı oldu, çok dikkat et yoğun bakımdaki kadın hastaların büyük çoğunluğu hamile dedi
zamanıda geldi zaten bende olacağım 15 - 16. Haftadan sonra.
Bir gribi bile hamileliğin başında öyle ağır geçirdim ki covit'i çok hafif geçirmiş olmamıza rağmen korkuyorum.
Üstelik küçük kızım var geride onuda düşünmem gerek kar zarar hesabı yapınca risk almak anlamsız geliyor.
Benim 5-6-7. haftalar rahatsızlıklarım vardı 8 e girdiğimde bitti insandan insana değişir takılma diğer gebeliklerimde bu kadar bile olmamıştıarkadaşlar düne kadar günde 3 kere kusan ben, bugün hiç kusasım yok. Sevinsem mi, telaşlansam mı bilemedim? 11. haftada kusmaları azalan var mı
Allah korusun hep riskteyiz. Ben de öğretmenim bize 6. Ayda idari izin geliyor istesek de çalışmıyoruz diye biliyorum ben. Ay kaldırdılar mı yoksaBen yaptır derse yaptırırım. Bir kaç olumsuz örnek oldu bildiğim o canımı sıkıyor. Bir de ben öğretmenim ve şu anda bile sınıfım karantinada, topun ağzındayım yani. 37ye kadar da çalışmayı düşünüyorum. O da haziranın son haftası oluyor maalesef.
İlaç kullanıyor musun canım. Benim de azaldı. İlaçla bir ama yine de tiksinti bulanma oluyor açken. Kusmalarım kesildi.arkadaşlar düne kadar günde 3 kere kusan ben, bugün hiç kusasım yok. Sevinsem mi, telaşlansam mı bilemedim? 11. haftada kusmaları azalan var mı
İdari izin var ama istersek kullanıyoruz diye biliyorum ben deAllah korusun hep riskteyiz. Ben de öğretmenim bize 6. Ayda idari izin geliyor istesek de çalışmıyoruz diye biliyorum ben. Ay kaldırdılar mı yoksa
Siz kullanmayacak mısınız. Sonraya da aktarılmıyor sanırım bizim yaz dönemine geleceği için. Benim tahmini doğum 30 Haziran görünüyor. İple Mart ayını çekiyorjm. Evet öğrenciler için iyi olmayacak öğretmen değişikliği denk geldi işte elden bişey gelmiyor.İdari izin var ama istersek kullanıyoruz diye biliyorum ben de
İdari izini kullanıp geri dönemiyoruz ben de en azından 5 haftayı aktarırım diye 37 ye kadar çalışayım diyorumSiz kullanmayacak mısınız. Sonraya da aktarılmıyor sanırım bizim yaz dönemine geleceği için. Benim tahmini doğum 30 Haziran görünüyor. İple Mart ayını çekiyorjm. Evet öğrenciler için iyi olmayacak öğretmen değişikliği denk geldi işte elden bişey gelmiyor.
Ay bende bi telaş yaptım, yok yani gayet iyiyim yalnızca yol beni aşırı tutuyor:)Beklenti o aslında 6-8 haftada başlar 10-12 haftada bitermiş hormonel olanlar.
Bizde ona dua ediyoruz
1 hafta sonra gideceğim ama cinsiyet icin degil:) doktor kontrolüneCinsiyet için ne zaman gideceksiniz acaba? Bende telaş yaptım ne zamn gitsem diye:)
Almanyada 5 aydan önce cinsiyet söylenmiyor.1 hafta sonra gideceğim ama cinsiyet icin degil:) doktor kontrolüne
Bişiler görürse söyler elbette
Özel hastane doktorları muhakkak söylüyordur benceAlmanyada 5 aydan önce cinsiyet söylenmiyor.
Benim olduğum yer küçük yer 2 kadın doktoru var ikiside özel. Ikıısınede gittim disiplinleri böyle. Diğer bölgelerde de arkadaşlarım diyor. 5 aydan önce demiyorlar. Almanlar çok disiplinli. Bildiği halde söylemezÖzel hastane doktorları muhakkak söylüyordur bence
Bazı ilçe memler kabul etmiyormuş yaz tatil olduğu zamana denk gelen aktarımı. Benim denk gelmiyor doğum Haziran 30 da göründüğü için. Kabul etseler bile tatile denk gelecek yani. Oğlumda çok güzel denk geldi yaklaşık iki dönem çalışmamıştım. Sürpriz olunca işler değiştiİdari izini kullanıp geri dönemiyoruz ben de en azından 5 haftayı aktarırım diye 37 ye kadar çalışayım diyorum
5 haftası yanacak onu gözden çıkardım bi 8 hafta kurtarırım belki diye uğraşıyorumBazı ilçe memler kabul etmiyormuş yaz tatil olduğu zamana denk gelen aktarımı. Benim denk gelmiyor doğum Haziran 30 da göründüğü için. Kabul etseler bile tatile denk gelecek yani. Oğlumda çok güzel denk geldi yaklaşık iki dönem çalışmamıştım. Sürpriz olunca işler değiştiSağlık olsun
Oğlumda ben kendim gördüm 12. Haftada pipisini ve testislerini. Doktor söylemedi. Sorunca evet erkek demişti. Belki sen de görürsün gezerken ultrason karnında gözüne ilişiverirBenim olduğum yer küçük yer 2 kadın doktoru var ikiside özel. Ikıısınede gittim disiplinleri böyle. Diğer bölgelerde de arkadaşlarım diyor. 5 aydan önce demiyorlar. Almanlar çok disiplinli. Bildiği halde söylemez
Çok değişmiş gercektenBenim olduğum yer küçük yer 2 kadın doktoru var ikiside özel. Ikıısınede gittim disiplinleri böyle. Diğer bölgelerde de arkadaşlarım diyor. 5 aydan önce demiyorlar. Almanlar çok disiplinli. Bildiği halde söylemez
Çok değişmiş gercekten
Yani sen 5. Aya kadar ogrenemeyeceksınama burda nub teorisine bakan var
Atarsin foto söylerler
Benimkinde yazmıyor hiçbirindeKizlar bisey sorcam usg kagidinda kalp atis hizi yaziyor mu?
Evet inşaallah öyle dedi arkadaşlar bende öyle yapacağımÇok değişmiş gercekten
Yani sen 5. Aya kadar ogrenemeyeceksınama burda nub teorisine bakan var
Atarsin foto söylerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?