Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet evet ben de aynen böyle düşünüyorum. Doktorla konuşup onaylarsa yaptıracağım

arkadaşlar düne kadar günde 3 kere kusan ben, bugün hiç kusasım yok. Sevinsem mi, telaşlansam mı bilemedim? 11. haftada kusmaları azalan var mı
Benim 5-6-7. haftalar rahatsızlıklarım vardı 8 e girdiğimde bitti insandan insana değişir takılma diğer gebeliklerimde bu kadar bile olmamıştı

Allah korusun hep riskteyiz. Ben de öğretmenim bize 6. Ayda idari izin geliyor istesek de çalışmıyoruz diye biliyorum ben. Ay kaldırdılar mı yoksa

İdari izin var ama istersek kullanıyoruz diye biliyorum ben de
Siz kullanmayacak mısınız. Sonraya da aktarılmıyor sanırım bizim yaz dönemine geleceği için. Benim tahmini doğum 30 Haziran görünüyor. İple Mart ayını çekiyorjm. Evet öğrenciler için iyi olmayacak öğretmen değişikliği denk geldi işte elden bişey gelmiyor.

İdari izini kullanıp geri dönemiyoruz ben de en azından 5 haftayı aktarırım diye 37 ye kadar çalışayım diyorum

İdari izini kullanıp geri dönemiyoruz ben de en azından 5 haftayı aktarırım diye 37 ye kadar çalışayım diyorum
Bazı ilçe memler kabul etmiyormuş yaz tatil olduğu zamana denk gelen aktarımı. Benim denk gelmiyor doğum Haziran 30 da göründüğü için. Kabul etseler bile tatile denk gelecek yani. Oğlumda çok güzel denk geldi yaklaşık iki dönem çalışmamıştım. Sürpriz olunca işler değişti Sağlık olsun

5 haftası yanacak onu gözden çıkardım bi 8 hafta kurtarırım belki diye uğraşıyorum

Oğlumda ben kendim gördüm 12. Haftada pipisini ve testislerini. Doktor söylemedi. Sorunca evet erkek demişti. Belki sen de görürsün gezerken ultrason karnında gözüne ilişiverir

Çok değişmiş gercekten
Yani sen 5. Aya kadar ogrenemeyeceksınama burda nub teorisine bakan var
Atarsin foto söylerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…