Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Reflü sorunu yaşayan arkadaşlarım ne ilaci kullanıyorsunuz ben artık tahammül edemeyecem bu yanma ve kaçak işlerine
Ben rennie duo kullandım bir yudum alıyodum çok rahatsız olunca ama yağlıyı, asitliyi, çok ekşi gıdaları bıraktım az ve sık yemeye başladım gece de 2yastıkla yatıyorum ilaca gerek olmuyor bikaç gündür almıyorum

Merhabalar herkese bugün e bebek baby mall gezdim netice de kanz d go travel bebek arabasi, baby plus anakucagi birde ikisinde de sıkıntı olduğu için yine ameda göğüs pompası aldim elektrikli. Umarım iyi olur. 3.olunca biraz koydu ama hayırlısı.

Eklentiler

• Screenshot_20211216-171812_Samsung Internet.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_20211216-171429_Samsung Internet.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_20211216-171435_Samsung Internet.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_20211216-171458_Samsung Internet.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 73
Hadi hayırlı olsun, güle güle kullan

Hamile olduğumu öğrenince çok sağlıklı beslenicem dedim güya
Sabahtan beri yediklerim

tost
Meyve suyu
Makarna salatası ( hem de yoğurdun içinde mayonez de var)

Salçalı soğanlı pişmiş yemek fikri bile midemi bulandırıyor

Ben hamile olduğumu ilk öğrendim doğru markete gidip bir kutu çokokrem aldım bitene kadar her sabah yedim Öncesinde aylardır da yemiyordum

Cok şükür bildirim geldi yarın devlette boşluk buldum gitcem kizlar inşallah güzel haberlerle gelirim

Eki Görüntüle 2971065 Eki Görüntüle 2971066

İlk kıyafetlerimiz geldi

Cinsiyet belli olana kadar kendimi tutmaya çalışacağım
Tek kelime ile bayıldım ❤
Reflü sorunu yaşayan arkadaşlarım ne ilaci kullanıyorsunuz ben artık tahammül edemeyecem bu yanma ve kaçak işlerine
Varsa bana da söylesin benim de var ama öyle böyle idare ediyorum
Kizlar bisey sorcam usg kagidinda kalp atis hizi yaziyor mu?
Bende yazmıyor ben de çok merak ediyorum dr da söylemedi.
Bunların hepsini aldın mı canım tam anlayamadım ?

Güle güle kullan canim. Göğüs pompası tekli de gayet kullanışlı oluyor.
Ve ana kucağı elektrikli değilse boşuna almış olabilirsin:) her cocuk durmuyor cunku

Güle güle kullan canim. Göğüs pompası tekli de gayet kullanışlı oluyor.
Ve ana kucağı elektrikli değilse boşuna almış olabilirsin:) her cocuk durmuyor cunku
İkili aldim sorun çünkü sagmak her zaman bende. Ana kucağını durmazsa hediye vereceğim ya da gündüz yatırırım uyurken vs dedim kısmet

Evet evet aldim dolar uçunca fiyatlar uymadan büyük birkaç şeyi alayim dedim. Çünkü diğerlerinden kalmamıştı hiç birsey.

Bende doktora sormayı
Bende doktora sormayı düşünüyorum. Aslında düşük tehlikem olmasa hiç sormaz olurdum. 2 aşımı olmustum. Benimde 6 ay dolmak uzere

2000 bebek arabası 450 ana kucağı 1700 süt sağmaya verdim:)
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah canım ana kucagi güzelmiş beşik niyetine evde kullanılır aslında. Bebek arabasının içinde ayrı bir de puseti de var galiba o da güzel sanırım araba için bebek koltuğu oluyor o , güle güle kullan canim cok güzeller

İyi akşamlar hanımlar, umarım herkes çok iyidir. Ben birşey sormak istiyorum hamilelik göbeği çıkan var mı? Kaçıncı haftadan itibaren çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…