Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Çok geçmiş olsun neyiniz var rabbim sifa versin insAllah
Üç aydır idrar mesane enfeksiyonu var bir aydır yatağa düşürdü doğum sancısı gibi kivrandiriyor bebek dokuza girecek ilk zamanlar enfeksiyon var diye korunmamistim hamile kaldım geçen senede kürtaj oldum inşallah bu sefer alırım kucagima

Kızlar slm
Son 3 4 gündür feci diş ağrısı yaşıyorum. İlaç da kullanamıyorum. Annem kardeşimle bana hamileliğinde oda diş ağrısı çok yaşamış. Benim gibi olan var mı? Varsa nasıl çözüm buluyorsunuz?

Buna da gecen hamile biri cozum onerdi organik gonul rahatligiyla kullanabilirsin dis agrin olursa demisti, isterseniz yine arastirin

Eklentiler

• CE14EEB3-B60F-412E-BB35-C30A7F148974.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 50
Benimde dişlerimde ağrı var. Doktor normal bekleyeceksin dedi Çok ağrın olursa 3. Aydan sonra git dedi. Diş ağrısındansa ben büyük tuvalete 1 haftayı geçtim, çıkamadım... Beni o daha çok korkutuyo (

Ben doktor ne derse onu uygulayacağım.
Hamileyken aşı olanlar vardı çevremde bir yan etkisi olmadı.

Aynı durumdayız, benim de 6. Ay dolmak üzere. Yarın dr a soracam. Vurul dediği an vurulacam.

Benimde diş ağrım vardı çok sızladı doktoru aradım birşey yapamayız dedi. 3.ve 6.ay arası tedavi okunurmuş. Ben nar yedim doğal antibiyotik birde karanfil koydum.Rabbim şifa versin gerçekten çok zor
İşe yaradı mı peki ? Boğazıma falan vuruyor ağrı şuan resmen gözümden yaş geliyor

Canım ben baya bir uğraştım dişimle. Karanfille idare ettim başka hiç bir şey kullanmadım doktorumda önermedi. Birde iltihap varsa sarımsağı ezip tuzla karıştırıp iltihaplı dişine pamuk yardımıyla sür. Çok fazla yakıyor dayanmaya çalış. Ama ağrısını alıyor gerçekten ben öyle rahatladım

Ya sıvı tüketimini arttırsan? Çorba vs. Birde lahana tavsiye ediyorum lahana suyu gaz yapıyor ama iyi geliyor. Dr. A da sor bence belki fitil falan verir. Zeytinyağı da iyi aslında

Şimdi kalkıp denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…