- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.661
Çok uzun zaman olmuş bir gitsen ya da sorsan iyi olur aslında. Kabizlikta çok istenen bir durum değil.Benimde dişlerimde ağrı var. Doktor normal bekleyeceksin dediÇok ağrın olursa 3. Aydan sonra git dedi. Diş ağrısındansa ben büyük tuvalete 1 haftayı geçtim, çıkamadım... Beni o daha çok korkutuyo (
İnşallah geçirir senin dişinide ben çok faydasını gördüm ağlaya ağlaya sürdüm dişime ama olsunBu sarımsak normalde bu kadar acı değildiama allah razı olsun sanki hafiflemeye başladı. Kusmazsam iyi
Küçük bir tabağa ezdim sürekli acısı geçince sürüyorum kafa yapmaya başladıİnşallah geçirir senin dişinide ben çok faydasını gördüm ağlaya ağlaya sürdüm dişime ama olsunBir iki kere daha yaparsan kurutur iltihabı
Amaaaan boşver doğal doğal sarhoşluk işteKüçük bir tabağa ezdim sürekli acısı geçince sürüyorum kafa yapmaya başladı
Tabi missss ağrı olmasında da böyle kokuyla nükleer bomba gibi dolaşırımAmaaaan boşver doğal doğal sarhoşluk iştediş ağrısından iyidir bence
Ne demek canım iyi geldiyse çok sevindimTabi missss ağrı olmasında da böyle kokuyla nükleer bomba gibi dolaşırımallah senden razı olsun valla
Ben evde pastil yapıyorum kendim. Çok rahatlatıyor.Güzel annişler, boğaz ağrısına ne iyi gelir? Kbb doktorum antibiyotik yazdı ama kullanmak istemiyorum, kadın doğumcum bir kaç gün kendin birşeyler dene sirkeli su ile gargara yap geçmezse iç dedi.. ilerlerse diye korkuyorum
Canım nasıl şimdi?Kızlar slm
Son 3 4 gündür feci diş ağrısı yaşıyorum. İlaç da kullanamıyorum. Annem kardeşimle bana hamileliğinde oda diş ağrısı çok yaşamış. Benim gibi olan var mı? Varsa nasıl çözüm buluyorsunuz?
Nasıl yapıyorsunuz acaba pastili canım? Rica etsem tarifiBen evde pastil yapıyorum kendim. Çok rahatlatıyor.
Sirke ile gargara da iyi geliyor evet.
Nasıl yapıyorsunuz acaba pastili canım? Rica etsem tarifi
Çok geçmiş olsun sana da. Sana baya çözüm getirmiş. Bari iyi geldi mi?Canım nasıl şimdi?
Bende de aynısı maalesef diş hekimine çıktım dün..
Eyüp sabri tuncerin karanfili diş macununu ve paradontaxın diş eti koruyan diş macununu almamı söyledi. Sabah birini akşam birini kullan ama ikisini de yutma sakın dedi..
Dentinox jel aldırdı (bebeklerde dış çıkartırken kullanılan bir jel) ağrı olan dişlerin etrafına sür dedi.
Ayrıca sabah akşam tuzlu su ile gargara yapmanı istedi + diş ipi kullanmaya başladım.
Fakat benim çürüğüm yok tamamen gebeliğe bağlı diş ve diş eti ağrısı..
Çok geçmiş olsun güzelim
Bu tedaviyi 2 gün kullandıktan sonra ağrılarım gitti ama ara verince başlıyor galiba bir süre devam ettirmek gerekiyor bu tarz tedavileriÇok geçmiş olsun sana da. Sana baya çözüm getirmiş. Bari iyi geldi mi?
Benim şuan biraz daha iyi ama tabi ağrı başlayınca basıyorum sarımsağı
Kefir için bol bol, eminin çok iyi gelecektir.Benimde dişlerimde ağrı var. Doktor normal bekleyeceksin dediÇok ağrın olursa 3. Aydan sonra git dedi. Diş ağrısındansa ben büyük tuvalete 1 haftayı geçtim, çıkamadım... Beni o daha çok korkutuyo (
Güzel annişler, boğaz ağrısına ne iyi gelir? Kbb doktorum antibiyotik yazdı ama kullanmak istemiyorum, kadın doğumcum bir kaç gün kendin birşeyler dene sirkeli su ile gargara yap geçmezse iç dedi.. ilerlerse diye korkuyorum
Ah bende hep böyleyim ya sıvı beslenme sıfıra indir resmen sebze yemekleri falan asla yiyemiyorum, pişirmez oldumHamile olduğumu öğrenince çok sağlıklı beslenicem dedim güya
Sabahtan beri yediklerim
tost
Meyve suyu
Makarna salatası ( hem de yoğurdun içinde mayonez de var)
Salçalı soğanlı pişmiş yemek fikri bile midemi bulandırıyor
Hah işte benim normal halim o. Yol tutmuş gibi.Ay bende bi telaş yaptım, yok yani gayet iyiyim yalnızca yol beni aşırı tutuyor:)
Tuzlu su gargara her ağrıdığında anlık ama güzel çözüm ve mikropları kırıyormuş bir de karanfil yağı. Oraya kulak çubıiuğuyla tutuyorum baya baya rahatlatıyor uyuyabiliyorum mesela onun sayesinde.İşe yaradı mı peki ? Boğazıma falan vuruyor ağrı şuan resmen gözümden yaş geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?