Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben aşı falan olmayacağım. Zaten Eylül sonunda oldum 2.dozu .olmasam da yine yaptıramazdım. Aşı olsam da etkinliği 3 ay sonra azalacak. Ben yine hamile olacağım. O 3 aydan sonra eğer aşıya devam etmezseniz, bağışikliginiz normal bagisikliga göre daha düşük oluyormuş. Kaç doz olacağım böyle böyle...Ki ben aşıdan sonra çok kötü oldum .bağışıklığım düştü,şu an maskeyle bile nefes alamıyorum. 1 hafta kendime gelemedim .Ki bu omicron a karşı aşı da etkili değilmiş. Herkesin kendi tercihi ama bu konuyu bir kadın doğum doktorunun da çok iyi bilecegini düşünmüyorum

Çok uzun zaman olmuş bir gitsen ya da sorsan iyi olur aslında. Kabizlikta çok istenen bir durum değil.

Bu sarımsak normalde bu kadar acı değildi ama allah razı olsun sanki hafiflemeye başladı. Kusmazsam iyi
İnşallah geçirir senin dişinide ben çok faydasını gördüm ağlaya ağlaya sürdüm dişime ama olsun Bir iki kere daha yaparsan kurutur iltihabı

Güzel annişler, boğaz ağrısına ne iyi gelir? Kbb doktorum antibiyotik yazdı ama kullanmak istemiyorum, kadın doğumcum bir kaç gün kendin birşeyler dene sirkeli su ile gargara yap geçmezse iç dedi.. ilerlerse diye korkuyorum

Ben evde pastil yapıyorum kendim. Çok rahatlatıyor.
Sirke ile gargara da iyi geliyor evet.

Canım nasıl şimdi?
Bende de aynısı maalesef diş hekimine çıktım dün..
Eyüp sabri tuncerin karanfili diş macununu ve paradontaxın diş eti koruyan diş macununu almamı söyledi. Sabah birini akşam birini kullan ama ikisini de yutma sakın dedi..
Dentinox jel aldırdı (bebeklerde dış çıkartırken kullanılan bir jel) ağrı olan dişlerin etrafına sür dedi.
Ayrıca sabah akşam tuzlu su ile gargara yapmanı istedi + diş ipi kullanmaya başladım.
Fakat benim çürüğüm yok tamamen gebeliğe bağlı diş ve diş eti ağrısı..
Çok geçmiş olsun güzelim

Çok geçmiş olsun sana da. Sana baya çözüm getirmiş. Bari iyi geldi mi?
Benim şuan biraz daha iyi ama tabi ağrı başlayınca basıyorum sarımsağı

Çok geçmiş olsun sana da. Sana baya çözüm getirmiş. Bari iyi geldi mi?
Benim şuan biraz daha iyi ama tabi ağrı başlayınca basıyorum sarımsağı
Bu tedaviyi 2 gün kullandıktan sonra ağrılarım gitti ama ara verince başlıyor galiba bir süre devam ettirmek gerekiyor bu tarz tedavileri

Kefir için bol bol, eminin çok iyi gelecektir.

Benim boğazım da çok kötü. Dün kuru öksürükle başladı. Gece kötüleştim uyuyamadım acıdan. Biraz da ateş vardı. Vücudum komple ağrıdı. Sabah kalkıp işe gidemedim. Covidden bile şüphelendim.

Bugün bol bol zencefilli, limonlu, ballı çay içtim. O boğazımı yaktı geçti ciğerlerim açıldı sanki. Parol ve minoset dönüşümlü içtim.
Birkaç defa propolisli boğaz spreyi sıktım. Bu gece nasıl geçecek bakalım..

Ah bende hep böyleyim ya sıvı beslenme sıfıra indir resmen sebze yemekleri falan asla yiyemiyorum, pişirmez oldum
Online diyetisyen randevusu aldım cumartesi örnek listemi paylaşırım sizlede umarım hem faydalı hem bulamtılarıma göre hemde kalorisi düşük bir sisteme geçebilirim

Ay bende bi telaş yaptım, yok yani gayet iyiyim yalnızca yol beni aşırı tutuyor:)
Hah işte benim normal halim o. Yol tutmuş gibi.
Geçecek inşallah
İşe yaradı mı peki ? Boğazıma falan vuruyor ağrı şuan resmen gözümden yaş geliyor
Tuzlu su gargara her ağrıdığında anlık ama güzel çözüm ve mikropları kırıyormuş bir de karanfil yağı. Oraya kulak çubıiuğuyla tutuyorum baya baya rahatlatıyor uyuyabiliyorum mesela onun sayesinde.
Sarımsak belki dokunursa bide bunu dene şifa olsun

Kızlar ilk doğdukları zaman ne gıydırecegız ? Yeni doğanların üşüduklerını duydum. Uzun kollu tulum mu gıydırecegız hastanede ? Var mı ciddi şekilde fikri olan
Yani yazın doğacaklar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…