Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar ilk doğdukları zaman ne gıydırecegız ? Yeni doğanların üşüduklerını duydum. Uzun kollu tulum mu gıydırecegız hastanede ? Var mı ciddi şekilde fikri olan
Yani yazın doğacaklar ya
Ben internette biz ne giyiyosak bi kat fazlası giydirilmesi gerektiği yazmış üşüdükleri için oyuzden ben uzun kolluyu giydiririm herhalde üstünde zaten yine ince bi örtü olur

İnşAllah rabbım sıfanızı versın gercekten cok zor hamilelikte hastalık gecırmek

Kızlar ilk doğdukları zaman ne gıydırecegız ? Yeni doğanların üşüduklerını duydum. Uzun kollu tulum mu gıydırecegız hastanede ? Var mı ciddi şekilde fikri olan
Yani yazın doğacaklar ya
Ben basta sıfır kol zıbın ustune uzun kol altınada ayaklı alt pijama +corap gıydırırm dıye dusunuyorum basta hep uyudukları ıcınde müslin bir bezle sıkmdan ustunu orterım yenı dogan el ayakları buz gbı oluyor oglum mart bebişi oyuzden yaz hakkında pek fıkrım olmasada yenı dogan usur dıye dusunuyorum ama 15.20 günlkten snra sankı daha mevsıöe uygun gıydırılebilir ama asla bi zıbınla durabılecegnı dusunmuyorum bebegın yada sort kısakolll ımkansz gelıyo yasayıp gorucez artk

Mısal bu tarz seyler var favorılerımde cınsıyet bellı olmdan almayacagım ama mevsıme uygun seyler secmeyı dusunyorum en azından üşürse bıle ustune uzun kol bısı gıydırılr

Eklentiler

• IMG_20211217_021106.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20211217_021050.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20211217_021039.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 43
Dün grup çalkalandi bacım mahidevransultan kişisi sahteymiş bize totosundan uydurup hikayeler anlatiyormus ultrason resimelride sahteymiş megerse hersey yalanmış ah ahh
2021 haziran annelerinde de bizi keklediydi 3 aya yakın hobi edinmiş bunu sanirim yine gelir her yıl hamile mübarek

2021 haziran annelerinde de bizi keklediydi 3 aya yakın hobi edinmiş bunu sanirim yine gelir her yıl hamile mübarek
Nasıl bi kafa ya hamile oldgm halde zor gırıp yazıyorum yetısıyorum hamile olmasam asla boyle bısıyle ugrasmam nasıl boş vaktı varsa artk dusunemıyorum

Nasıl bi kafa ya hamile oldgm halde zor gırıp yazıyorum yetısıyorum hamile olmasam asla boyle bısıyle ugrasmam nasıl boş vaktı varsa artk dusunemıyorum
Ben baya baya buna inanıp üzülüyordum depremde dışarda kalmıştı vs sonra foyası çıkmış tabi ben hala anlamadim Rusyaya gidiyoruz eşimle dedi yine gir bizi unutma diyorum da beni sonradan uyardılar
Hatırladığım kadarıyla o zamanlar sozde eşinin kuzeni bunu öpmuştü senaryolar yazıyordu

Ayy bu topiğin saftırıgıde benım bu konuda aglamıstım aldrmak zorundaym dıyınce tbı duygusal bı muhabbet ılerlemesı sonucu yav snra dıyorumki ne safım tek cocugu aldrmayı dusunen gerıde iki cocukla 3 üz gebelikte nasıl boyle mutlu enerjik olablr bıde ıkıncı bebe sozde 8 aylık yahu 8 aylk bebenın pesıne tek bebegede hamile kalsa ınsan bebegı kucuk dıye ufak caplı bı bunalıma gırer ya 24 yasındaym sıze yemın edıyorum hıç bukdar guvenım kırılmamıstı zaten tanımadgm ınsanlara temkınlı yaklasrm artk dubleee temkinliyim (Kız zilli biyerlerden girip okuyosan tekrar puuuu sana ) :)))

Haziran dogumluydu 2. Bebegi 6 aylik hadi 7 olsun hesap edememiş bak neyse gece gece cok çekiştirdim hayırlı sağlıklı doğumunuz olsun insallah Allah anali babalı büyütsün iyi geceler dilerim

Merhaba kızlar ya ben şifremi unutmuşum oturum açamadım bi türlü yeni kayıt yaptım mecburen herkese selam az çok hepinizi tanıyorum ara ara girip mesajlarınızı okuyorum çok gülüyorum .

Benim sorum şu ki hamileliğimden beri neredeyse hiç bulantım olmadı ama hep halsiz ve yorgundum. Son günlerde midem çok bulanıyorum hiç bişey yiyip içemiyorum kilo veriyorum ne yapacağım böyle bebeğime iyi bakamadığım için üzülüyorum . Pazartesi kontrolüm var bakalım ultrasonda ne çıkacak?

Haziran dogumluydu 2. Bebegi 6 aylik hadi 7 olsun hesap edememiş bak neyse gece gece cok çekiştirdim hayırlı sağlıklı doğumunuz olsun insallah Allah anali babalı büyütsün iyi geceler dilerim
Bu arada bebegin hayirli olsun bende 2020 haziran annesiydim simdi 2022 temmuz anasi olcam şu topigi biraz daha özlesem nolurdu sanki ah ah kismet böyleymiş

Yani yazın doğacaklar ya
Bemim kiz 22 haziranda dogmustu hastane çıkışıni 40 cikana kadar giydirdim uyuyunca uzerine muslin örtüyordum bunada oyle yapicam

Bende aşı olma taraftarıydım ama bugun bir yakınımızın bebeğinin kullagı duymuyor ve kadının 3 saglıklı bebegi var bunda sadece ası oldum dedi doktorda aşıya baglamış cok üzüldüm bende olmayacağım insallah hasta da olmam 2 sinovac olmuştum keşke hamile kalmadan birde biontech olsaydım gebelik plansız olunca böyle oluyor korkuyorum yavruma birsey olursa diye doktorlar bizi daha cok düşündüğü için ol diyorlar kafam allak bullak

Ne giydireceğiz, dahası her kafadan bir ses yıkanma mevzuu. Yaz bebeği eve geldi. Ne sıklıkla yıkanacak? Eskiler hergün yıkar 40a kadar. Güncel bilgilere bakmadım daha. Tecrübeliler nasıl yaptınız gök bağı öncesi sonrası? Madem ne giydireceğiz konuşuyoruz, buna da el atın :)

Doktorların bizi düşündüğü yok ben asla öyle düşünmüyorum. Aylarca insanlara sıtma ilacı verdiler o salak saçma ilaçları verdiler şimdi de diyorlar ki o ilaçlar yasaklansın. Ben aşı savunucularinin para aldığını düşünüyorum ki Pfizer davalarında bu ortaya çıktı. 85 yaşında asisiz tanıdığım bu virüsü yendi hem de entube olmadan .kimseye karışmam kimseyi etkilemek istemem ama ben kararsız değilim olmayacağım .Ben aşıdan çok çektim.

Günaydın kızlar , bir şey danışmak istiyorum size . Özel sektörde kaçıncı hafta ayrılırsak ücret alabiliyoruz ?

Günaydın kızlar , bir şey danışmak istiyorum size . Özel sektörde kaçıncı hafta ayrılırsak ücret alabiliyoruz ?
Doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta toplamda 16 haftalık iznimiz var. Bu sürede ücreti devlet yatırıyor. Süre bittikten sonra 6 ay ücretsiz izin hakkımız var dilersen onuda kullanabilrsin. Eğer eşinizde çalışıyorsa, işverenden yarım gün çalışıp tam maaş alma hakkı talep edebiliyorsunuz yalnızca süt izninizi kullanamıyorsunuz o sırada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…