- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.701
Çok teşekkürler ayrıntılı bilgi için . Peki covid döneminde sadece kamuda mi daha erken dönemde izin başlıyor . Sanki 24.hafta gibi kalmış aklimdaDoğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta toplamda 16 haftalık iznimiz var. Bu sürede ücreti devlet yatırıyor. Süre bittikten sonra 6 ay ücretsiz izin hakkımız var dilersen onuda kullanabilrsin. Eğer eşinizde çalışıyorsa, işverenden yarım gün çalışıp tam maaş alma hakkı talep edebiliyorsunuz yalnızca süt izninizi kullanamıyorsunuz o sırada
Ben de dayanamadım 1-3 aylık bir sürü kısa kollu ve kolsuz çıtçıtlı body aldım kötü mü ettim sizce uzun mu alsaydım? Bunların üzerine uzun kollu tshirt mü alıp giydirsem olur mu? Manisa çok sıcak oluyor biz yazın klimayla anca oturabiliyoruzBemim kiz 22 haziranda dogmustu hastane çıkışıni 40 cikana kadar giydirdim uyuyunca uzerine muslin örtüyordum bunada oyle yapicam
Yok o devlet çalışanları için covide karşı önlem maalesef, özel sektörde 32. haftada iznimiz başlıyor ama istersen doktor raporu ile 37. haftaya kadar çalışıp artan izinlerini doğum sonrasına aktarabilirsinÇok teşekkürler ayrıntılı bilgi için . Peki covid döneminde sadece kamuda mi daha erken dönemde izin başlıyor . Sanki 24.hafta gibi kalmış aklimda
insallah canım Allah razı olsunnİnşallah canım inşallahben bebeğimi kaybettim ama tamamen başka yani kan pıhtılaşması inşallah sen sağlıkla kucağına alırsın canın
Hem kısa hem uzun lazım olur almışsın dursun kusuyorlar, kakaları çıkıyor, terliyorlar sık sık değiştirmek lazım zaten. Ben tulum ve alt üst uzun kollu takımlar alacağım çünkü aşırı sıcak bir yerde değilim evim de serin oluyor ve herşey yolunda giderse 20-25 temmuz gibi alırlar bebeği diye düşünüyorum sezaryen olduğu için yani zaten yazı yarılamış olacağız ama kısa da alacağım birkaç tane çok fazla giysi almayı da düşünmüyorum kurutma makinam var sık sık yıkar kuruturum hoş yaz ortası makinasız da kurur zaten.Ben de dayanamadım 1-3 aylık bir sürü kısa kollu ve kolsuz çıtçıtlı body aldım kötü mü ettim sizce uzun mu alsaydım? Bunların üzerine uzun kollu tshirt mü alıp giydirsem olur mu? Manisa çok sıcak oluyor biz yazın klimayla anca oturabiliyoruz
8 Haziranda yeğenime doğdunda hastane çıkışı giydirdiler hastanede onunla çıktık, akşam değiştirdik onu tekrar öyle uzun kollu ayaklı bir takım diydirdik, neyse 3. Gün gün oldu yine öyle bir giysi ile hastaneye götürdük çocuk isilik olmuştu ve doktor kızdı çıkarttırdı içinde ki atletle yolladı bizi eve ve o günden sonra hep sadece askılı atlet - çorap giydi günde iki yıkandı falan.Kızlar ilk doğdukları zaman ne gıydırecegız ? Yeni doğanların üşüduklerını duydum. Uzun kollu tulum mu gıydırecegız hastanede ? Var mı ciddi şekilde fikri olan
Yani yazın doğacaklar ya
SelamHaziran dogumluydu 2. Bebegi 6 aylik hadi 7 olsun hesap edememiş bak neyse gece gece cok çekiştirdimhayırlı sağlıklı doğumunuz olsun insallah Allah anali babalı büyütsün iyi geceler dilerim
Ben de bunu yazacaktım, görümcemin bebeğini de sarıp sarmalamışlardı. Temmuz doğumlu o da. İsilik olmuştu hep. Bence uzun kollu bunaltır gibime geliyor.8 Haziranda yeğenime doğdunda hastane çıkışı giydirdiler hastanede onunla çıktık, akşam değiştirdik onu tekrar öyle uzun kollu ayaklı bir takım diydirdik, neyse 3. Gün gün oldu yine öyle bir giysi ile hastaneye götürdük çocuk isilik olmuştu ve doktor kızdı çıkarttırdı içinde ki atletle yolladı bizi eve ve o günden sonra hep sadece askılı atlet - çorap giydi günde iki yıkandı falan.
Serin memleketleri bilemem ama ege bölgesi bu şekilde yapar bence.
Evet bende öyle düşünüyorum. Bol bol müslin örtüler ince penye battaniyeler vs geçireceğiz yazıBen de bunu yazacaktım, görümcemin bebeğini de sarıp sarmalamışlardı. Temmuz doğumlu o da. İsilik olmuştu hep. Bence uzun kollu bunaltır gibime geliyor.
Benim evim yazın da çok aşırı sıcak olmuyor, kısakol zıbın üstüne ince örtü şeklinde olur herhalde.
Uzun kollu mu ? Ben uzun kollu dusunuyorum aslında. İncecik uzun kollu ve içine de hiçbişi olmayacakBemim kiz 22 haziranda dogmustu hastane çıkışıni 40 cikana kadar giydirdim uyuyunca uzerine muslin örtüyordum bunada oyle yapicam
Hastane serin olur diye düşünüyorum ben .8 Haziranda yeğenime doğdunda hastane çıkışı giydirdiler hastanede onunla çıktık, akşam değiştirdik onu tekrar öyle uzun kollu ayaklı bir takım diydirdik, neyse 3. Gün gün oldu yine öyle bir giysi ile hastaneye götürdük çocuk isilik olmuştu ve doktor kızdı çıkarttırdı içinde ki atletle yolladı bizi eve ve o günden sonra hep sadece askılı atlet - çorap giydi günde iki yıkandı falan.
Serin memleketleri bilemem ama ege bölgesi bu şekilde yapar bence.
Hasta ine için içi askılı üstü uzun kollu ayağı uzun bir takım alacağım, 5li olarak satılıyor ya genelde o tarz.Hastane serin olur diye düşünüyorum ben .
Aslında hastane icin soruyorum canim ev degil
Canım sen bikac parça bisi alMango ve zarada yenidoğan için harika şeyler beğendim ama aşırı pahalı :/ şimdiden alışveriş yapasım var ama ister istemez insan korkuyor
ya gaza geldim sanırsam 1 parça bir şey alacağım. Bu arada aşırı erkek hissediyorum yani benim gibi olan var mı:) 2 haftamız kaldı cinsiyet için ama baya merak konusu :)Canım sen bikac parça bisi al
Hevesin de geçer hem içinde kalmasın
Allah hepimizin gönlüne gore versinya gaza geldim sanırsam 1 parça bir şey alacağım. Bu arada aşırı erkek hissediyorum yani benim gibi olan var mı:) 2 haftamız kaldı cinsiyet için ama baya merak konusu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?