- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.721
siz benden önce öğrenecek gibisiniz :) çok merak ettim ne zamn gideceksiniz cinsiyet içinAllah hepimizin gönlüne gore versin
insanın iiçi gidiyor :) inş giydirebilmek nasip olur, çok güzellerBen bunları beğendim hatta krem olandan sipariş verdim, cinsiyet ten sonra da bir iki çeşit daha alacağım. Yeter heraldeEki Görüntüle 2971569
Ya ama bunlar kışlık, alırsan büyük al ki kışa olsun ilk zamanlar giyilmez ben canlıda gördüm hepsi yünşunların güzelliğine ve fiyatına bakınnnnnn :/
Eki Görüntüle 2971565
Ben mayısta doğum yaptım o yaz hep sadece çıtçıtlı kısa kollu badiyle geçti. Gece bazen alt giydiriyordum. İlk 40 gün hastane çıkışı giydi temmuz gibi çıtçıtlı geçti. Bide sürekli memede iyice ısınıyorlar. Simdide 2 takım hastane çıkışı uzun alırım gerisini kısa şeyler alacağım.Kızlar ilk doğdukları zaman ne gıydırecegız ? Yeni doğanların üşüduklerını duydum. Uzun kollu tulum mu gıydırecegız hastanede ? Var mı ciddi şekilde fikri olan
Yani yazın doğacaklar ya
Bende baktım ama çok çok az gidecekler ve çok aşırı pahali geldi bana. 300 bir tuluma versem hep onu giymeliMango ve zarada yenidoğan için harika şeyler beğendim ama aşırı pahalı :/ şimdiden alışveriş yapasım var ama ister istemez insan korkuyor
Yenidogan giydirdim hastahane çıkışı yazda olsa üşüyorlar adapte olana kadar içine çorapta istemişti hastahane bir ince bir kalın battaniye yanınızda bulundurun hastahaneye iki tane yetiyor bebek icin kendiniz icinde mutlaka iki tane gecelik götürün kan çıkabiliyor birde aşırı terliyorsunuz hayırlı olsun şimdidenSelam
konuyla alakasız ama sizde haziran annesiymişsiniz ne giydirdiniz bebişinize ilk zamanlar?
Hastane çıkışı çok almamayı düşünüyorum kalınlar çünkü
Cok teşekkür ederim sizede hayırlı olsun bence arada 2 yaş cok güzelBu arada bebegin hayirli olsun bende 2020 haziran annesiydim simdi 2022 temmuz anasi olcam şu topigi biraz daha özlesem nolurdu sankiah ah kismet böyleymiş
Evet uzun kollu giydir ,altina citcitli atlette giydir kiz kucagina alinca sirti kıçi acilir öyledeUzun kollu mu ? Ben uzun kollu dusunuyorum aslında. İncecik uzun kollu ve içine de hiçbişi olmayacak
Battaniye falan da kullanmayacağım tabı :))
Hastane serin olur diye düşünüyorum
Bence önemli olan kalınlığı ya da inceliği eğer hastane çıkışı olarak alıyorsanız ince almanızı tavsiye ederim. Temmuz ayında doğacakları için fazla kalın onları hasta eder. Bende uzun kollu bir iki şey alacağım inşallah fakat ince almayı düşünüyorum. 3-6 ay kıyafetlerini biraz daha kalın alacağım inşallahBen bunları beğendim hatta krem olandan sipariş verdim, cinsiyet ten sonra da bir iki çeşit daha alacağım. Yeter heraldeEki Görüntüle 2971569
Iyi yapmissin canim ama artik alma onlarida agustos eylulde giyer cok sicak olcak bu aylar ama artik 3-6 ay al ama onuda cok alma onun disinda 2 hastane çıkışı ilk zamanlar cok iyi oluyor değişikli giydirirsinBen de dayanamadım 1-3 aylık bir sürü kısa kollu ve kolsuz çıtçıtlı body aldım kötü mü ettim sizce uzun mu alsaydım? Bunların üzerine uzun kollu tshirt mü alıp giydirsem olur mu? Manisa çok sıcak oluyor biz yazın klimayla anca oturabiliyoruz
Hastanenin içinin durumuna gore işte canim. Ama kesinlikle uzun kollu gıydırecegımEvet uzun kollu giydir ,altina citcitli atlette giydir kiz kucagina alinca sirti kıçi acilir öyledeyani zaten bizler dayanamazsak havanin sicakligina o ana gore de giydirebilirz
Bende aynı bu konuya takıldım kaldımHanımlar ya ben adana da oturuyorum yeni doğduğunda ne giyecek düşüncesi bende de varklimasız nefes alamıyoruz biz ama bebiş üşür mü nasıl olur ne alsam hiç bilemiyorum
Bizim çocuk dr u 40 güne kadar 1 kat fazla, sonrasında siz nasılsanız öyle giydirin demişti. Büyük kızım mayıs Doğumlu. Biz göbek bağı düşene kadar yıkamamıştık, deri üstünde de bir tabaka oluyormuş, o da bir süre kalsın diye. Sonrasında bazen hergün bazen 2 günde bir yıkamıştık. Bence bunun bir rutini yok. Herkesim kendi doğrusu, bebeğin yapısı, iklim bir sürü şey etkili oluyor kararda.Kızlar günaydınBebeklerimizi giydirme konusuna istinaden; bence kesinlikle uzun kollu olmalı. Bebekler çok üşür derler, hava ne kadar sıcak olursa olsun o bir yenidoğan, minicik olacak Zaten gerekirse hastanede de uyarırlar diye düşünüyorum.
Yıkama ise bildiğim kadarıyla her gün olmalı. Bu bebekleri çok rahatlatıyor.
Hiç tecrübem yok ama yeğenimden yola çıkarak yazdım. Tecrübeli anneleri de piste alalım
Çok anlamıyorum ama erkek gibi geldiEki Görüntüle 2971615 11 haftalik kiz mi erkek mi yorumlar misnzz ?
Kızlar ilk doğdukları zaman ne gıydırecegız ? Yeni doğanların üşüduklerını duydum. Uzun kollu tulum mu gıydırecegız hastanede ? Var mı ciddi şekilde fikri olan
Yani yazın doğacaklar ya
Bana da erkek gibi geldi.Eki Görüntüle 2971615 11 haftalik kiz mi erkek mi yorumlar misnzz ?
Evet her şey çok pahalı gerçekten hm de öyle ben zaradan 3tane takım aldım takım olunca yine biraz daha ucuza geldi baya inceler uzun kollu olanı 3-6ay aldım ama bence 1-3ay alınıp temmuzda da giydirilir baya ince çünküMango ve zarada yenidoğan için harika şeyler beğendim ama aşırı pahalı :/ şimdiden alışveriş yapasım var ama ister istemez insan korkuyor
Nub teorisine göre kız benceEki Görüntüle 2971615 11 haftalik kiz mi erkek mi yorumlar misnzz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?