Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben bunları beğendim hatta krem olandan sipariş verdim, cinsiyet ten sonra da bir iki çeşit daha alacağım. Yeter heralde

Eklentiler

• andy-wawa-kiz-bebek-5li-hastane-cikis-seti149922_1789809626.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar ilk doğdukları zaman ne gıydırecegız ? Yeni doğanların üşüduklerını duydum. Uzun kollu tulum mu gıydırecegız hastanede ? Var mı ciddi şekilde fikri olan
Yani yazın doğacaklar ya
Ben mayısta doğum yaptım o yaz hep sadece çıtçıtlı kısa kollu badiyle geçti. Gece bazen alt giydiriyordum. İlk 40 gün hastane çıkışı giydi temmuz gibi çıtçıtlı geçti. Bide sürekli memede iyice ısınıyorlar. Simdide 2 takım hastane çıkışı uzun alırım gerisini kısa şeyler alacağım.

Mango ve zarada yenidoğan için harika şeyler beğendim ama aşırı pahalı :/ şimdiden alışveriş yapasım var ama ister istemez insan korkuyor
Bende baktım ama çok çok az gidecekler ve çok aşırı pahali geldi bana. 300 bir tuluma versem hep onu giymeli ben şuan çocukların montunu 1 yıl giyiyorlar 300 400 verince acıyorum hadi mecbur diyorum alıyorum.

Selam
konuyla alakasız ama sizde haziran annesiymişsiniz ne giydirdiniz bebişinize ilk zamanlar?
Hastane çıkışı çok almamayı düşünüyorum kalınlar çünkü
Yenidogan giydirdim hastahane çıkışı yazda olsa üşüyorlar adapte olana kadar içine çorapta istemişti hastahane bir ince bir kalın battaniye yanınızda bulundurun hastahaneye iki tane yetiyor bebek icin kendiniz icinde mutlaka iki tane gecelik götürün kan çıkabiliyor birde aşırı terliyorsunuz hayırlı olsun şimdiden
Bu arada bebegin hayirli olsun bende 2020 haziran annesiydim simdi 2022 temmuz anasi olcam şu topigi biraz daha özlesem nolurdu sanki ah ah kismet böyleymiş
Cok teşekkür ederim sizede hayırlı olsun bence arada 2 yaş cok güzel

Uzun kollu mu ? Ben uzun kollu dusunuyorum aslında. İncecik uzun kollu ve içine de hiçbişi olmayacak
Battaniye falan da kullanmayacağım tabı :))
Hastane serin olur diye düşünüyorum
Evet uzun kollu giydir ,altina citcitli atlette giydir kiz kucagina alinca sirti kıçi acilir öylede yani zaten bizler dayanamazsak havanin sicakligina o ana gore de giydirebilirz

Ben bunları beğendim hatta krem olandan sipariş verdim, cinsiyet ten sonra da bir iki çeşit daha alacağım. Yeter heraldeEki Görüntüle 2971569
Bence önemli olan kalınlığı ya da inceliği eğer hastane çıkışı olarak alıyorsanız ince almanızı tavsiye ederim. Temmuz ayında doğacakları için fazla kalın onları hasta eder. Bende uzun kollu bir iki şey alacağım inşallah fakat ince almayı düşünüyorum. 3-6 ay kıyafetlerini biraz daha kalın alacağım inşallah

Iyi yapmissin canim ama artik alma onlarida agustos eylulde giyer cok sicak olcak bu aylar ama artik 3-6 ay al ama onuda cok alma onun disinda 2 hastane çıkışı ilk zamanlar cok iyi oluyor değişikli giydirirsin

Evet uzun kollu giydir ,altina citcitli atlette giydir kiz kucagina alinca sirti kıçi acilir öylede yani zaten bizler dayanamazsak havanin sicakligina o ana gore de giydirebilirz
Hastanenin içinin durumuna gore işte canim. Ama kesinlikle uzun kollu gıydırecegım
Yenidoğanlar cok üşür diye biliyorum
Anne karnından yeni çıktıkları, ortama alışmaya çalıştıkları icin.

Belki tulun yerine alt üst takim da gıydırebılırım suan bisi dıyemıyorum

Bizim çocuk dr u 40 güne kadar 1 kat fazla, sonrasında siz nasılsanız öyle giydirin demişti. Büyük kızım mayıs Doğumlu. Biz göbek bağı düşene kadar yıkamamıştık, deri üstünde de bir tabaka oluyormuş, o da bir süre kalsın diye. Sonrasında bazen hergün bazen 2 günde bir yıkamıştık. Bence bunun bir rutini yok. Herkesim kendi doğrusu, bebeğin yapısı, iklim bir sürü şey etkili oluyor kararda.

Kızlar ilk doğdukları zaman ne gıydırecegız ? Yeni doğanların üşüduklerını duydum. Uzun kollu tulum mu gıydırecegız hastanede ? Var mı ciddi şekilde fikri olan
Yani yazın doğacaklar ya

Temmuz'da doğum yapmıştım. Hastanede içine kolsuz badi üstüne uzun kollu hastane çıkışı şeklinde giydirmiştik. Eve gelince daha sıcak hissettim. Emerken onun da kafasının terlediğini farkettim. Bazen kısa kollu giydirip uyurken üstüne ince battaniye veya müslin örtü örttüm. Benim hissettiğim dereceye göre bir kat fazla hesap ederdim sadece..

Çok ince kumaştan uzun kollu badiler var onları çok kullanışlı buluyorum yazın doğan için. Görerek dokunarak almam lazım..

Benim arka odalar öğleden sonra full güneş aldığı için yazın o tarafta yatıramazdım. Çok bunalır çabuk uyanırdı..

Mango ve zarada yenidoğan için harika şeyler beğendim ama aşırı pahalı :/ şimdiden alışveriş yapasım var ama ister istemez insan korkuyor
Evet her şey çok pahalı gerçekten hm de öyle ben zaradan 3tane takım aldım takım olunca yine biraz daha ucuza geldi baya inceler uzun kollu olanı 3-6ay aldım ama bence 1-3ay alınıp temmuzda da giydirilir baya ince çünkü

Eklentiler

• 20211217_140412.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 82
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…