- 11 Eylül 2020
- 331
- 1.212
- 63
- 32
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.741
Teşekkürler cevabınız içinIyi yapmissin canim ama artik alma onlarida agustos eylulde giyer cok sicak olcak bu aylar ama artik 3-6 ay al ama onuda cok alma onun disinda 2 hastane çıkışı ilk zamanlar cok iyi oluyor değişikli giydirirsin
Yukarıdaki olan ultrason da bir çıkıntı var farkediliyor, o popoya paralelse kız daha dik gibiyse erkek deniyor bende ona nazaran kız dedim kendi ultrason resminizde de görürseniz anlayabilmenşz adına söyledim ama tabi doktorlar daha iyi bilir benimki tamamen İnternet bilgisiÇok anlamıyorum ama erkek gibi geldi
Bende kafa yapısı bide gelişimi iyi diye erkek gibi dedim. Bana sorarsan hepsi benziyorYukarıdaki olan ultrason da bir çıkıntı var farkediliyor, o popoya paralelse kız daha dik gibiyse erkek deniyor bende ona nazaran kız dedim kendi ultrason resminizde de görürseniz anlayabilmenşz adına söyledim ama tabi doktorlar daha iyi bilir benimki tamamen İnternet bilgisi
Ben bunları beğendim hatta krem olandan sipariş verdim, cinsiyet ten sonra da bir iki çeşit daha alacağım. Yeter heraldeEki Görüntüle 2971569
Ben sicagi gectim kurbana denk gelcez ah ahHastanenin içinin durumuna gore işte canim. Ama kesinlikle uzun kollu gıydırecegım
Yenidoğanlar cok üşür diye biliyorum
Anne karnından yeni çıktıkları, ortama alışmaya çalıştıkları icin.
Belki tulun yerine alt üst takim da gıydırebılırım suan bisi dıyemıyorum
Evet evet o zıbınlar hiç kullanılmıyor, set içinde çıkanlar hariç bende almadım bir iki kez giydirdiğimi hatırlıyorum zaten yaz bebeği hiç ihtiyaç olmaz kızım şubat doğumluydu ondan giydirmiştik ilk günler göbeği henüz düşmemişken kesinlikle katılıyorum çıtçıtlı zıbınlar cahayat kurtarıyorTecrübeli biri olarak tavsiyem içine zıbın yerine badi alman. Yarım olan zıbınlar bebeğin içinde yukarı toplanıyor. Ağzı burnu kayıyor resmen kucaklarken emzirirken gazını çıkarırken falan
Zıbını eskiler kullanırdı. Annemin kardeşim için diktiğini falan hatırlıyorum. Badiler çıktı da rahat ettik valla
Daha yeni oluşuyor ultrasonda görünmüyor o yüzden. 12 haftadan sonra net görünmeye başlıyor. Yolundadır hersey meraklanma.Kizlar çıktım doktordan küçük bi devlet hastanesi olduğu için çok kısa sürdü ekran bana dönük değildi çıkınca eve gidince baktım kağıda ya Allah korusun sanki bacak kısımları yok göremedim bi türlü . Ultrason da böyledir demi içime korku düştü resmen Allah im korusun
Bu benimde aklıma takılıyor çok. 9 12 bayram. Bide normal doğum bekleyince denk gelirse diye çok korkuyorumBen sicagi gectim kurbana denk gelcez ah ah
Günümüz teknolojisinde bu görüntüler ne kadar düşük kalite hiç bişi anlaşılmıyor diye söyleniyordum doktora odaBende kafa yapısı bide gelişimi iyi diye erkek gibi dedim. Bana sorarsan hepsi benziyor
Kizlar çıktım doktordan küçük bi devlet hastanesi olduğu için çok kısa sürdü ekran bana dönük değildi çıkınca eve gidince baktım kağıda ya Allah korusun sanki bacak kısımları yok göremedim bi türlü . Ultrason da böyledir demi içime korku düştü resmen Allah im korusun
KaÇıydı?Ben sicagi gectim kurbana denk gelcez ah ah
İçini ferah tut kuzum. Biz “anne olmak isteyenler” topiğinde neler atlattıkKizlar çıktım doktordan küçük bi devlet hastanesi olduğu için çok kısa sürdü ekran bana dönük değildi çıkınca eve gidince baktım kağıda ya Allah korusun sanki kolları gördüm ama bacak kısımları göremedim bi türlü . Ultrason da böyledir demi içime korku düştü resmen Allah im korusun
Şanslısınn havada cok ısınmamış olcakKurban temmuz 9 -12 arasıymıs
38. Hafta dogacagını düşünürsek 24-25 hazıran gibi doğum olur benım
O değil de doktorlar bayramda doğuma giriyor mu merak ettım :)
Doktorlarımız bayramda gelirmi o var işte ben onu düşünüyorum hadi tatile diyip bayramda yok olurlarsaBu benimde aklıma takılıyor çok. 9 12 bayram. Bide normal doğum bekleyince denk gelirse diye çok korkuyorum
Aynı korku birebir. Burada olursa gelirde çok geziyor benim doktor tatillerde umarım öncesinde dogururum aminDoktorlarımız bayramda gelirmi o var işte ben onu düşünüyorum hadi tatile diyip bayramda yok olurlarsa
Doktoruna sorsana canimŞanslısınn havada cok ısınmamış olcakBenimde tek kaygim doktor olurmu olmazmi acaba diyorum umarim tanimadigim bi doktorun eline kalmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?