Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Iyi yapmissin canim ama artik alma onlarida agustos eylulde giyer cok sicak olcak bu aylar ama artik 3-6 ay al ama onuda cok alma onun disinda 2 hastane çıkışı ilk zamanlar cok iyi oluyor değişikli giydirirsin
Teşekkürler cevabınız için Hastane çıkışlarına baktım hep cinsiyete göre yapmışlar kız mı erkek mi kesin belli olsun onları da öyle alacağım

Çok anlamıyorum ama erkek gibi geldi
Yukarıdaki olan ultrason da bir çıkıntı var farkediliyor, o popoya paralelse kız daha dik gibiyse erkek deniyor bende ona nazaran kız dedim kendi ultrason resminizde de görürseniz anlayabilmenşz adına söyledim ama tabi doktorlar daha iyi bilir benimki tamamen İnternet bilgisi

Bende kafa yapısı bide gelişimi iyi diye erkek gibi dedim. Bana sorarsan hepsi benziyor

Ben bunları beğendim hatta krem olandan sipariş verdim, cinsiyet ten sonra da bir iki çeşit daha alacağım. Yeter heraldeEki Görüntüle 2971569

Tecrübeli biri olarak tavsiyem içine zıbın yerine badi alman. Yarım olan zıbınlar bebeğin içinde yukarı toplanıyor. Ağzı burnu kayıyor resmen kucaklarken emzirirken gazını çıkarırken falan

Zıbını eskiler kullanırdı. Annemin kardeşim için diktiğini falan hatırlıyorum. Badiler çıktı da rahat ettik valla

Ben sicagi gectim kurbana denk gelcez ah ah

Kizlar çıktım doktordan küçük bi devlet hastanesi olduğu için çok kısa sürdü ekran bana dönük değildi çıkınca eve gidince baktım kağıda ya Allah korusun sanki kolları gördüm ama bacak kısımları göremedim bi türlü . Ultrason da böyledir demi içime korku düştü resmen Allah im korusun

Eklentiler

• 20211217_142412.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 99
Evet evet o zıbınlar hiç kullanılmıyor, set içinde çıkanlar hariç bende almadım bir iki kez giydirdiğimi hatırlıyorum zaten yaz bebeği hiç ihtiyaç olmaz kızım şubat doğumluydu ondan giydirmiştik ilk günler göbeği henüz düşmemişken kesinlikle katılıyorum çıtçıtlı zıbınlar cahayat kurtarıyor

Daha yeni oluşuyor ultrasonda görünmüyor o yüzden. 12 haftadan sonra net görünmeye başlıyor. Yolundadır hersey meraklanma.

Bende kafa yapısı bide gelişimi iyi diye erkek gibi dedim. Bana sorarsan hepsi benziyor
Günümüz teknolojisinde bu görüntüler ne kadar düşük kalite hiç bişi anlaşılmıyor diye söyleniyordum doktora oda
inan bana yüksek kaliteli halini görmek istemezsin oldukça etkileyici bir aşama 4-5 aya kadar olan gelişim evresi, böylesi daha iyi dedi

Ay deme öyle şeyler ya
Arkası veya önü dönük gibi geldi bana. O yüzden görünmüyor uzuvları..

Özelde tabi ki muamele farklı. Bana bu gittiğimde tek tek anlattı "bak kolları bak ayakları voltran oluşuyor" dedi
Ama iki defa gittim fotoğraf vermedi..

Bazı doktorlar devlet hastanesi bile olsa direk ekranı döndürüyor anne adayına. Bazıları da gıcık işte ben görsem yeter modunda bakıp gönderiyor

Kurban temmuz 9 -12 arasıymıs
38. Hafta dogacagını düşünürsek 24-25 hazıran gibi doğum olur benım

O değil de doktorlar bayramda doğuma giriyor mu merak ettım :)

İçini ferah tut kuzum. Biz “anne olmak isteyenler” topiğinde neler atlattık henüz gelişme evresinde 3 cm bir şey

Kurban temmuz 9 -12 arasıymıs
38. Hafta dogacagını düşünürsek 24-25 hazıran gibi doğum olur benım

O değil de doktorlar bayramda doğuma giriyor mu merak ettım :)
Şanslısınn havada cok ısınmamış olcak Benimde tek kaygim doktor olurmu olmazmi acaba diyorum umarim tanimadigim bi doktorun eline kalmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…