- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.761
Sorsak bile simdiden temmuz için yorum yapamazlar ki. Bizim hastanede herkes kendi hastasına geliyor ama bayramda muhtemelen nöbetçi doktor olur.Doktoruna sorsana canim
Hatta o zamanlara denk gelen herkes sorsun
Nornal doğum bile olsa 40. Hafta doğan cocuk azmış genelde.Aynı korku birebir. Burada olursa gelirde çok geziyor benim doktor tatillerde umarım öncesinde dogururum amin
Bence yaparlar. Sonuçta doktorun o senin.Sorsak bile simdiden temmuz için yorum yapamazlar ki. Bizim hastanede herkes kendi hastasına geliyor ama bayramda muhtemelen nöbetçi doktor olur.
Benimki geziyor ya en son kübaya gittiBence yaparlar. Sonuçta doktorun o senin.
Her bayram nr yapıyosa onu yapacak . Bilmediği yerden sormuyorsun yani
30 aralikta randevum gidip sorcam direktDoktoruna sorsana canim
Hatta o zamanlara denk gelen herkes sorsun
Sor canim, hem strese de girmemiş olursun.30 aralikta randevum gidip sorcam direkt
Geziyorsa sıkıntıBenimki geziyor ya en son kübaya gittibekar bide her bayram tatil başka yerde. Benim ikiside 37+ da doğdu ama doğum belli olmuyor. Bence buda en geç temmuz ilk haftası doğmuş olacak ama belli olmaz tabi.
Bende sorayım 29 aralık randevum bakalım ne diyecekGeziyorsa sıkıntı ultrasonda tahmini dogum tarihi cikiyor sor bidahaki gitmende bende sorcam bu konuyu
Bu arada 1. Trimesterin son gunlerine girmissin tebriklerr bulantisiz gunlere gidiyorsun yavas yavasSor canim, hem strese de girmemiş olursun.
Ahh canim benimBu arada 1. Trimesterin son gunlerine girmissin tebriklerr bulantisiz gunlere gidiyorsun yavas yavas
Benim kız 42de doğduNornal doğum bile olsa 40. Hafta doğan cocuk azmış genelde.
Benim kız sezeryan ama kendi geldi 38.haftada , doktor 1 ocakta almayı düşünüyordu,
13 ocak nornal doğum tarihini gösteriyordu. 28 aralıkta doğum başladı yani
Takvimde doğru görünüyor ama zaten 8+3 9. Hafta demek zatenSelam kizlar gec oldu ama anca gelebildim. Gayet iyi gecti kontrolumuz. Baya bi bebek kivamina gelmis minik,kalp atisini normalde burada simdiden dinletmiyolar ama ben duymak istedim dinletti. Bir problem yok cok sukur.
Benim size sormak istedigim normalde 8+1 im ama doktor 8+3 oldugunu soyledi. Ve tahmini dogum tarihide 26.07 dedi. Takvimden nasil degistirebilirim bunu
Zamanında doğan çocuklar %5 mişBenim kız 42de doğdu
Kurban temmuz 9 -12 arasıymıs
38. Hafta dogacagını düşünürsek 24-25 hazıran gibi doğum olur benım
O değil de doktorlar bayramda doğuma giriyor mu merak ettım :)
Benim tahmini dogum tarihi 28 yaziyo ya 26 temmuz dedi doktor onu nasil degistiricem cunku buradan hergun gelisimini okuyorumTakvimde doğru görünüyor ama zaten 8+3 9. Hafta demek zaten
Zamanında doğan bebek azmış. Genelde daha erken geliyorlarBenim 15 Temmuz diyor. Kesin bayramda doğurucam
Son adet tarihi istiyor ya , onu 2 gün gerıden yaz. İstediğin sonuca varırsın.Benim tahmini dogum tarihi 28 yaziyo ya 26 temmuz dedi doktor onu nasil degistiricem cunku buradan hergun gelisimini okuyorum
Dur daha 13. Haftanin ilk gunu buraya gelip bettttiiiiiiiii diye bağrıcannAhh canim benim
Nedense hiç umudum yok
İnşallah çok çok amin
Bu arada bulantı ilacı ben de %65 ile yarıyor
Buna da şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?