- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.781
Zamanında doğan bebek azmış. Genelde daha erken geliyorlar
Zamanında doğan bebek azmış. Genelde daha erken geliyorlar
Tahmini gün +3/-3 uygulamadan uygulamaya değişiyor.Benim tahmini dogum tarihi 28 yaziyo ya 26 temmuz dedi doktor onu nasil degistiricem cunku buradan hergun gelisimini okuyorum
Sen neler söylersin böyleDur daha 13. Haftanin ilk gunu buraya gelip bettttiiiiiiiii diye bağrıcann
Tamam baby hallettim tesekkürlerTahmini gün +3/-3 uygulamadan uygulamaya değişiyor.
Benimde telefonda takip ettiğim app'de hafta aynı gün 2 gün farklı mesela. B bebeğim gelişimini takip etmenize engel bir şey değil onu demek istedim.
Ya demesinler öyle ya 9 ay gelip gitmisiz herseyimizi biliyorlar eger oyle biseyde olursa erkek doktor denk gelir hepten kafayi yerim doktoruma söver sayar engellerim kafayi yedirtmesinler banaBende sorayım 29 aralık randevum bakalım ne diyecekanklarada olursam gelirim ama gelemezsemde çok deneyimli doktorlarımız var diyecek ama neyse
Aaa neden sezeryan istedin pekiOglum un tahmini sogum tarihi 15.10 du 14.10 da normal dogumla geldiKizimida sezaryen istedim oda 39. haftada oldu
Aaa neden sezeryan istedin peki
Ayyy helal olsunn bide suya gir dogur heleBu arada 17 ocakta ikili test icin gün aldim onu yaptiricam insallah.
Oglumun dogumu cok zordu o yuzden gozum kesmediAma simdi yine normal istiyorum bu sefer su da dogumu dusunuyorum cunku yemedigim bir o nane kaldi onuda yapiyim
Umutsuz ev kadinlarini gectik yemin ederimBenim biri 37+1 de diğeri 39+4 te doğdu. Umarım bayrama denk gelmez bizim hastanede 1 doktor var sadece
Ayyy helal olsunn bide suya gir dogur helebende normal dogurdum alttan aprmaklanmak kadar igrenc bi duygu yoktur diye o an sezeryan istemistim ama yaomadilar simdi yine nornal olcak ama bi yanim sezeryanda hangisi iyi sence
Benim 2. Yi ebe doğurttu zaten de yine de doktor gelsin bir görsün isterimUmutsuz ev kadinlarini gectik yemin ederim
Ah canım ya nekadar büyümüş çok sevindim.Selam teyseelerbaşka doktora gittim ve herşey yolunda kese boyutu normal gelişimi iyi dedi çok şükür
Çok şükür ya insallah sizinde haftaya güzel haberinizi alırızAh canım ya nekadar büyümüş çok sevindim.
Hahahaa, benden sana tavsiye 2.cide hemen gitme çok daha kolay oluyor böylece doğum. 2.cide hiç ellenmeden doğurdumUmutsuz ev kadinlarini gectik yemin ederim
BEn ebeye kendimi hiç elletmedim az kızmıştı ama sesini çıkartmadı illa doktor bakacak diye şart koştum. Kadın koridorda tak tak koşa koşa geliyordu sürekli. Neticede ebe değil doktora verdim ben o parayı.Benim 2. Yi ebe doğurttu zaten de yine de doktor gelsin bir görsün isterim
Ay yok benim canım ebem bebek gibi baktı bana. Sadece 2 defa açıklık kontrolü yaptı, seni sürekli rahatsız etmek istemiyorum dedi. Müzik açayım sana, hangi yemeği istersin söyle getirteyim dedi doğum anında da çok motive etti. Hatta aynı ebeyi yine istemeyi düşünüyorumBEn ebeye kendimi hiç elletmedim az kızmıştı ama sesini çıkartmadı illa doktor bakacak diye şart koştum. Kadın koridorda tak tak koşa koşa geliyordu sürekli. Neticede ebe değil doktora verdim ben o parayı.
Çok şanslısın. Ben birazda şans vermedim sanırım ebeye. Bende yenidoğan hemşirelerini çok sevmiştim. Şırıngayla beslenmeyi vs onlar öğretti ve çok ilgililerdi. Yine de doğum başlı başına zorlayıcı.Ay yok benim canım ebem bebek gibi baktı bana. Sadece 2 defa açıklık kontrolü yaptı, seni sürekli rahatsız etmek istemiyorum dedi. Müzik açayım sana, hangi yemeği istersin söyle getirteyim dedi doğum anında da çok motive etti. Hatta aynı ebeyi yine istemeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?