- 23 Ekim 2018
- 16.353
- 37.858
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.801
Benim için de bu sürecin en sıkıntılı şeyi doğum. O geçince yük kalkıyorÇok şanslısın. Ben birazda şans vermedim sanırım ebeye. Bende yenidoğan hemşirelerini çok sevmiştim. Şırıngayla beslenmeyi vs onlar öğretti ve çok ilgililerdi. Yine de doğum başlı başına zorlayıcı.
Harbi sürekli şikayet modundayızKızlar doğumun hicbir şekli kolay değil.
Allah saglıcakla kucağımıza almayı nasip etsin ve bir an önce zaman geçsin insallah
Isyan ede ede 3 ay geçti sayılır valla
O kadar enteresan ki canim. Ne yediğinden tat alıyorumHarbi sürekli şikayet modundayız
Bende de geçmeyen bir bulantı var, burnuma olmadık bir koku gelecek diye evden koltuktan kalkmıyorum. Bir çok yemeği yiyemiyorum ama sürekli bir şeyler yiyorum yine deO kadar enteresan ki canim. Ne yediğinden tat alıyorum
Ne içtıgımden. Ağzımın tadı yok. Bulantılardan dolayı sankı bir hastalığa yakalanmışım gibi hissediyorum. Bulantı derinden derinden devam ediyor.
Başkalarını bilemem ama gerçekten benim için hayat durdu ve yediğinden gram tat almıyorum . Psikolojim bile bozuldu
Yedikten sonra bulantı devam ediyor.
Yani bulantı tamamen kesilse, eminim yemek ile ilgili olan kısımlardan keyif alacağımdan eminim. Bulantı buna engel oluyor
Allah sağlık versin ve baya isyan ettım ben affetsin:) sanki bir hastalığa yakalamışım gibi
Allahım affetruh halime ver en çok ben isyan ettım
Ruh halimize ver allahımBende de geçmeyen bir bulantı var, burnuma olmadık bir koku gelecek diye evden koltuktan kalkmıyorum. Bir çok yemeği yiyemiyorum ama sürekli bir şeyler yiyorum yine de
Yani sadece bu yüzden de değil bi sürü şey konusunda şikayet edip duruyorum inşallah Günaha girmemişizdir
Yok anacim ben 2 cm açılma olunca yatarim o hastaneye epiduralli dogurmak istiyorum yineHahahaa, benden sana tavsiye 2.cide hemen gitme çok daha kolay oluyor böylece doğum. 2.cide hiç ellenmeden doğurdum
Elma ve salatalık yemeyi denedinmi canimAhhhh ahhh ne zormus analik mide bulantisi icin prilam kullanmaya basladim tam gecti rahatim derken mide yanmalari başladı yasayan varmi annem 5. Ayda baslar bebek saclandigi icin simdiden erken dedi ama napsam gecmiyor
Yine normal doguma kaldik desene suda dogumda ekşinli olur he bendemi düşünsemBana soracak olursan acidan agridan yana sezaryen. Ama normal dogumdaki o hissi yasayamiyosun. O an cok ozel bir andi. O yuzden normal nede olsa tüm acilar unutulmuyormu
Benm de oğlum normal doğumdu 42+5 günlük zorla suni sancı ile geldi sabah 8 de şancı verdiler akşam 10 da zorla geldiYine normal doguma kaldik desene suda dogumda ekşinli olur he bendemi düşünsem
Ben yazdım sanki. Sürekli dışarda olmak istiyorum. İlk iki gebeliğimde çok mutlu ve iyiydim şimdi mutsuz ve yorgunum. Her şey gözüme batıyor bu süreçte.Kızlar ya benim hiç hayat sevincim yok neden böyle oldum anlamıyorum.. bütün gün elim kolum kalkmıyor. Evimden tiksiniyorum, yani yatıyorum kalkıyorum ama sanki ben bende değilim.. ilk hamileliğimde hiç böyle olmadım her günüm mutlu mesut geçerdi bu nedir böyle ya acaba geçecek mi hormonal mi? Bugün markete gittim dönüşte yağmurda oturdum bahçede ağladım eve çıkmak istemedim. Yok yani bir derdim de yok hamd olsun. Herşeyden tiksinti basıyor herşeyden midem bulanıyor (kusacak kadar olmuyorum ama, bulantı kuru kuru)
Varmı böyle olan?
İnsanlardan, renklerden, ortamlardan herşeyden tiksiniyorum...
Yani sabah olunca bu günü de nasıl geçirecem diye merak ediyorum
Aynı benKızlar ya benim hiç hayat sevincim yok neden böyle oldum anlamıyorum.. bütün gün elim kolum kalkmıyor. Evimden tiksiniyorum, yani yatıyorum kalkıyorum ama sanki ben bende değilim.. ilk hamileliğimde hiç böyle olmadım her günüm mutlu mesut geçerdi bu nedir böyle ya acaba geçecek mi hormonal mi? Bugün markete gittim dönüşte yağmurda oturdum bahçede ağladım eve çıkmak istemedim. Yok yani bir derdim de yok hamd olsun. Herşeyden tiksinti basıyor herşeyden midem bulanıyor (kusacak kadar olmuyorum ama, bulantı kuru kuru)
Varmı böyle olan?
Maşallah 42+5 cok fazla degilmi kakasini falan yememismiydi bide nasil.cikti kilosuda fazladirBenm de oğlum normal doğumdu 42+5 günlük zorla suni sancı ile geldi sabah 8 de şancı verdiler akşam 10 da zorla geldi
Canim iştahin yok miden bulaniuor bişey yiyemiyorsun ya ondan boyle hayattan sogumuş gibi hissediyorsun gececek bu durum boyle kalmayacak insallah canin isteyerek yedigin gunler olunca unutucan hepsiniKızlar ya benim hiç hayat sevincim yok neden böyle oldum anlamıyorum.. bütün gün elim kolum kalkmıyor. Evimden tiksiniyorum, yani yatıyorum kalkıyorum ama sanki ben bende değilim.. ilk hamileliğimde hiç böyle olmadım her günüm mutlu mesut geçerdi bu nedir böyle ya acaba geçecek mi hormonal mi? Bugün markete gittim dönüşte yağmurda oturdum bahçede ağladım eve çıkmak istemedim. Yok yani bir derdim de yok hamd olsun. Herşeyden tiksinti basıyor herşeyden midem bulanıyor (kusacak kadar olmuyorum ama, bulantı kuru kuru)
Varmı böyle olan?
Yok yememişti de ben sancılandım 39 haftalıkken gece olduğu için acilden girdik neyse bni nst ye bağladılar aman allahım öyle bi hastane yok karşımda kadın normal doğum yapyodu ağlayarak bağırarak benm ilk bilmiyorm o acıları tabi korktm galiba şancı o oldu gitti bida gelmedi neyse akşam bna düzensiz şancı var ama yatış yapalım zaten günün gelmiş sayılır dedi yok dedim bn kendi doktoruma gidecem dedim kactmMaşallah 42+5 cok fazla degilmi kakasini falan yememismiydi bide nasil.cikti kilosuda fazladir
Ayy ama.kim gorse korkar ya etkilenir insan neyse seninkide boyle kismetmis bakalim bu ne zaman gelecek içimizde en geç senmi doğrucan bakalimYok yememişti de ben sancılandım 39 haftalıkken gece olduğu için acilden girdik neyse bni nst ye bağladılar aman allahım öyle bi hastane yok karşımda kadın normal doğum yapyodu ağlayarak bağırarak benm ilk bilmiyorm o acıları tabi korktm galiba şancı o oldu gitti bida gelmedi neyse akşam bna düzensiz şancı var ama yatış yapalım zaten günün gelmiş sayılır dedi yok dedim bn kendi doktoruma gidecem dedim kactmbu arada bebeğim 4.200 gr doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?