Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim için de bu sürecin en sıkıntılı şeyi doğum. O geçince yük kalkıyor

Harbi sürekli şikayet modundayız
O kadar enteresan ki canim. Ne yediğinden tat alıyorum
Ne içtıgımden. Ağzımın tadı yok. Bulantılardan dolayı sankı bir hastalığa yakalanmışım gibi hissediyorum. Bulantı derinden derinden devam ediyor.
Başkalarını bilemem ama gerçekten benim için hayat durdu ve yediğinden gram tat almıyorum . Psikolojim bile bozuldu
Yedikten sonra bulantı devam ediyor.

Yani bulantı tamamen kesilse, eminim yemek ile ilgili olan kısımlardan keyif alacağımdan eminim. Bulantı buna engel oluyor

Allah sağlık versin ve baya isyan ettım ben affetsin:) sanki bir hastalığa yakalamışım gibi

Allahım affet ruh halime ver en çok ben isyan ettım

Bende de geçmeyen bir bulantı var, burnuma olmadık bir koku gelecek diye evden koltuktan kalkmıyorum. Bir çok yemeği yiyemiyorum ama sürekli bir şeyler yiyorum yine de

Yani sadece bu yüzden de değil bi sürü şey konusunda şikayet edip duruyorum inşallah Günaha girmemişizdir

Ahhhh ahhh ne zormus analik mide bulantisi icin prilam kullanmaya basladim tam gecti rahatim derken mide yanmalari başladı yasayan varmi annem 5. Ayda baslar bebek saclandigi icin simdiden erken dedi ama napsam gecmiyor

Ruh halimize ver allahım

Hahahaa, benden sana tavsiye 2.cide hemen gitme çok daha kolay oluyor böylece doğum. 2.cide hiç ellenmeden doğurdum
Yok anacim ben 2 cm açılma olunca yatarim o hastaneye epiduralli dogurmak istiyorum yine diger turlu gec kalinir vurulma icin falan riske atmam korkuyom zaten ya evde suyum gelirse diye

Merhaba herkese. Biz de bugün kontroldeydik. Çok şükür herşey yolunda. 4 gün ilerdeydi hala aynı.3. Ayı doldurunca aşı ol dedi. Akıntım vardı fitil verdi. Ultrasonda bayağı kollar bacaklar belliydi ama, tuhaf bir foto verdi bana

Eklentiler

• FB470792-F24F-4BFA-BF2D-4E7FFE957C6B.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar ya benim hiç hayat sevincim yok neden böyle oldum anlamıyorum.. bütün gün elim kolum kalkmıyor. Evimden tiksiniyorum, yani yatıyorum kalkıyorum ama sanki ben bende değilim.. ilk hamileliğimde hiç böyle olmadım her günüm mutlu mesut geçerdi bu nedir böyle ya acaba geçecek mi hormonal mi? Bugün markete gittim dönüşte yağmurda oturdum bahçede ağladım eve çıkmak istemedim. Yok yani bir derdim de yok hamd olsun. Herşeyden tiksinti basıyor herşeyden midem bulanıyor (kusacak kadar olmuyorum ama, bulantı kuru kuru)
Varmı böyle olan?
İnsanlardan, renklerden, ortamlardan herşeyden tiksiniyorum...
Yani sabah olunca bu günü de nasıl geçirecem diye merak ediyorum

Ben yazdım sanki. Sürekli dışarda olmak istiyorum. İlk iki gebeliğimde çok mutlu ve iyiydim şimdi mutsuz ve yorgunum. Her şey gözüme batıyor bu süreçte.

Aynı ben

Canim iştahin yok miden bulaniuor bişey yiyemiyorsun ya ondan boyle hayattan sogumuş gibi hissediyorsun gececek bu durum boyle kalmayacak insallah canin isteyerek yedigin gunler olunca unutucan hepsini

Maşallah 42+5 cok fazla degilmi kakasini falan yememismiydi bide nasil.cikti kilosuda fazladir
Yok yememişti de ben sancılandım 39 haftalıkken gece olduğu için acilden girdik neyse bni nst ye bağladılar aman allahım öyle bi hastane yok karşımda kadın normal doğum yapyodu ağlayarak bağırarak benm ilk bilmiyorm o acıları tabi korktm galiba şancı o oldu gitti bida gelmedi neyse akşam bna düzensiz şancı var ama yatış yapalım zaten günün gelmiş sayılır dedi yok dedim bn kendi doktoruma gidecem dedim kactm bu arada bebeğim 4.200 gr doğdu

Ayy ama.kim gorse korkar ya etkilenir insan neyse seninkide boyle kismetmis bakalim bu ne zaman gelecek içimizde en geç senmi doğrucan bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…