- 31 Aralık 2020
- 702
- 1.210
- 63
- 29
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.821
Kesin ağustos un ilk haftasına denk gelirAyy ama.kim gorse korkar ya etkilenir insan neyse seninkide boyle kismetmis bakalim bu ne zaman gelecek içimizde en geç senmi doğrucan bakalim
Hepinizi dogurtacam en sona ben kalacam kesinAyy ama.kim gorse korkar ya etkilenir insan neyse seninkide boyle kismetmis bakalim bu ne zaman gelecek içimizde en geç senmi doğrucan bakalim
Ben varım canim. Kendi kendime söyleniyorum " allahım ne zaman gececek"Kızlar ya benim hiç hayat sevincim yok neden böyle oldum anlamıyorum.. bütün gün elim kolum kalkmıyor. Evimden tiksiniyorum, yani yatıyorum kalkıyorum ama sanki ben bende değilim.. ilk hamileliğimde hiç böyle olmadım her günüm mutlu mesut geçerdi bu nedir böyle ya acaba geçecek mi hormonal mi? Bugün markete gittim dönüşte yağmurda oturdum bahçede ağladım eve çıkmak istemedim. Yok yani bir derdim de yok hamd olsun. Herşeyden tiksinti basıyor herşeyden midem bulanıyor (kusacak kadar olmuyorum ama, bulantı kuru kuru)
Varmı böyle olan?
İnsanlardan, renklerden, ortamlardan herşeyden tiksiniyorum...
Yani sabah olunca bu günü de nasıl geçirecem diye merak ediyorum
İcim hic bisey almiyor ama deneyeyimElma ve salatalık yemeyi denedinmi can
İlk bebeginde boyle bi igne olmadiysan bunda niye böyle kan sulandirici igne vuruyorsun bu pihtilasmayi cok duyuyorum 2. Gebeliklerdede olabiliyo demekkiKesin ağustos un ilk haftasına denk gelir
Ama bunda kan çivitici iyne kullaniyorm bisey duydum iyne kullanan sezeryan oluyomuş şuan çok korkuyormiğneyi tam saatinde vurmak gerekiyor o gün içinde kan çividigi için kanı durduramayız diye sezeryan yapıyorlarmış inşallah sezeryan olmam
Valla benide borçlar, döviz kuru vs gelecek kaygısına itiyor iki gündür modum senin gibi çok mutsuz hissediyorum. Gelecekten umudum yok depresyondayızKızlar ya benim hiç hayat sevincim yok neden böyle oldum anlamıyorum.. bütün gün elim kolum kalkmıyor. Evimden tiksiniyorum, yani yatıyorum kalkıyorum ama sanki ben bende değilim.. ilk hamileliğimde hiç böyle olmadım her günüm mutlu mesut geçerdi bu nedir böyle ya acaba geçecek mi hormonal mi? Bugün markete gittim dönüşte yağmurda oturdum bahçede ağladım eve çıkmak istemedim. Yok yani bir derdim de yok hamd olsun. Herşeyden tiksinti basıyor herşeyden midem bulanıyor (kusacak kadar olmuyorum ama, bulantı kuru kuru)
Varmı böyle olan?
Ilk gebeligimde hiç bi sknti yoktu ondan sonra ki oluşan 4 gebeliğim oldu 3 u ölü gebelikti hiç canlanma olmadı 1 i de 1 yıl oldu 7 haftalikti kalbi durdu öyle olunca genetiğe gönderdiler kan verdim eşimde verdi bende tasiyici pıhtılaşma çıktı eşim 45 kromozom ve yapışık gen çıktı pek umudum yoktu aslında sonuçlardan sonra ama çok şükür şuan iyi gidiyormİlk bebeginde boyle bi igne olmadiysan bunda niye böyle kan sulandirici igne vuruyorsun bu pihtilasmayi cok duyuyorum 2. Gebeliklerdede olabiliyo demekki
Allahallah ilkte bunlar olmazken digerlerinde boyle sorunlar cikmasi şaşırtıcı açıkçasıIlk gebeligimde hiç bi sknti yoktu ondan sonra ki oluşan 4 gebeliğim oldu 3 u ölü gebelikti hiç canlanma olmadı 1 i de 1 yıl oldu 7 haftalikti kalbi durdu öyle olunca genetiğe gönderdiler kan verdim eşimde verdi bende tasiyici pıhtılaşma çıktı eşim 45 kromozom ve yapışık gen çıktı pek umudum yoktu aslında sonuçlardan sonra ama çok şükür şuan iyi gidiyorm
Kızlar ya benim hiç hayat sevincim yok neden böyle oldum anlamıyorum.. bütün gün elim kolum kalkmıyor. Evimden tiksiniyorum, yani yatıyorum kalkıyorum ama sanki ben bende değilim.. ilk hamileliğimde hiç böyle olmadım her günüm mutlu mesut geçerdi bu nedir böyle ya acaba geçecek mi hormonal mi? Bugün markete gittim dönüşte yağmurda oturdum bahçede ağladım eve çıkmak istemedim. Yok yani bir derdim de yok hamd olsun. Herşeyden tiksinti basıyor herşeyden midem bulanıyor (kusacak kadar olmuyorum ama, bulantı kuru kuru)
Varmı böyle olan?
Aynen tek takildim yer orası benm de nasıl oldu oğlumAllahallah ilkte bunlar olmazken digerlerinde boyle sorunlar cikmasi şaşırtıcı açıkçasıinsallah sagliklada ilerler kucagina alirsin
'di mi naz yapıyorsun sanıyorlarBenim de hiç tadım tuzum yok. Resmen gün dolduruyor gibiyim. Eskiden keyif alarak yediğim içtiğim hiçbir şey tat vermiyor. O yüzden yapıp yemiyorum bile. Oğluma hamileyken hiç böyle gelgitler yaşamadım. Midem bulanırken bile yanımdakilerle muhabbet ederdim..
Kimseye bir şey de diyemiyorum bir hamile olan sen misin derler hiç anlamazlar. Ama suratımdan düşen de bin parça
Evet maalesefGeçen ay baktığım 1700 tl olan bebek arabası şimdi 3555 tl olmuş
Baktığım bebek odasıda, eylül de 1500 tlymiş yorumlarda yazıyo şuan 3000 ,
Yine oda için şuan iyi diyorumda
Bebek arabasını kaçırdım cidden diğer fiyattan♀
Artık bu devirde öbür aya alırım demicekmişsin onu anladım
Bi bidaha bebişi göriyim 3 ocakda sonra almaya başlıcam cidden büüyük şeyleriEvet maalesef
Bir şey alacaksan zamana bırakmayacksın
Ocakta daha da zamlanır:)Bi bidaha bebişi göriyim 3 ocakda sonra almaya başlıcam cidden büüyük şeyleriBeklersek daha artıcak belli
Bende beklemedim aldim. Kutulu duruyor. Birsey olsa daha çok üzüleceğim de demiyorum çünkü sağlıkla ilerler insaallah. Ki öyle olsa bile kutulu duruyorlar. Ya veririm birine hiç açmadan ya da elden çıkarırım. Ama beklersem alamayacağım zaten.Büyük ihtimalle , hatta kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?