Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ayy ama.kim gorse korkar ya etkilenir insan neyse seninkide boyle kismetmis bakalim bu ne zaman gelecek içimizde en geç senmi doğrucan bakalim
Kesin ağustos un ilk haftasına denk gelir
Ama bunda kan çivitici iyne kullaniyorm bisey duydum iyne kullanan sezeryan oluyomuş şuan çok korkuyorm iğneyi tam saatinde vurmak gerekiyor o gün içinde kan çividigi için kanı durduramayız diye sezeryan yapıyorlarmış inşallah sezeryan olmam

Ben varım canim. Kendi kendime söyleniyorum " allahım ne zaman gececek"
Sabah uyandığım da ise " kısır döngüye devam " diye söyleniyorum.

Sürekli kendi kendime konuşuyorum. Gerçi öncede de konuşuyordum ama , söyleniyor olarak konuşuyorum dıyelım

İlk bebeginde boyle bi igne olmadiysan bunda niye böyle kan sulandirici igne vuruyorsun bu pihtilasmayi cok duyuyorum 2. Gebeliklerdede olabiliyo demekki

Valla benide borçlar, döviz kuru vs gelecek kaygısına itiyor iki gündür modum senin gibi çok mutsuz hissediyorum. Gelecekten umudum yok depresyondayız

İlk bebeginde boyle bi igne olmadiysan bunda niye böyle kan sulandirici igne vuruyorsun bu pihtilasmayi cok duyuyorum 2. Gebeliklerdede olabiliyo demekki
Ilk gebeligimde hiç bi sknti yoktu ondan sonra ki oluşan 4 gebeliğim oldu 3 u ölü gebelikti hiç canlanma olmadı 1 i de 1 yıl oldu 7 haftalikti kalbi durdu öyle olunca genetiğe gönderdiler kan verdim eşimde verdi bende tasiyici pıhtılaşma çıktı eşim 45 kromozom ve yapışık gen çıktı pek umudum yoktu aslında sonuçlardan sonra ama çok şükür şuan iyi gidiyorm

Allahallah ilkte bunlar olmazken digerlerinde boyle sorunlar cikmasi şaşırtıcı açıkçası insallah sagliklada ilerler kucagina alirsin

Benim de hiç tadım tuzum yok. Resmen gün dolduruyor gibiyim. Eskiden keyif alarak yediğim içtiğim hiçbir şey tat vermiyor. O yüzden yapıp yemiyorum bile. Oğluma hamileyken hiç böyle gelgitler yaşamadım. Midem bulanırken bile yanımdakilerle muhabbet ederdim..
Kimseye bir şey de diyemiyorum bir hamile olan sen misin derler hiç anlamazlar. Ama suratımdan düşen de bin parça

Yalnız bende nasıl bir alışkanlık kaldıysa hala erkek kıyafetlerine dikkat ediyorum

'di mi naz yapıyorsun sanıyorlar

Geçen ay baktığım 1700 tl olan bebek arabası şimdi 3555 tl olmuş

Baktığım bebek odasıda, eylül de 1500 tlymiş yorumlarda yazıyo şuan 3000 ,
Yine oda için şuan iyi diyorumda
Bebek arabasını kaçırdım cidden diğer fiyattan‍♀
Artık bu devirde öbür aya alırım demicekmişsin onu anladım

Evet maalesef
Bir şey alacaksan zamana bırakmayacksın

Süt sağma makinem
Bebek arabam
İlk 6 ay besiğim
Mama sandalyem
Oto koltuğum
Yürüteç

Bunlar var . Kızım nnormal karyolada hic yatmadı. Cunku emzirerek uyutuyordum .
Ve uyuduktan sonra kaldırıp beşiğine koymak öte yana, sessizce uzaklasıyordum odadan.
Yatak odasında yatağın üzerine emzirip uyuttum.
Bunda da karyola almayacağım.
Kızımın montessori yatağı var, gündüzleri orada yatar.

Büyük ihtimalle , hatta kesin
Bende beklemedim aldim. Kutulu duruyor. Birsey olsa daha çok üzüleceğim de demiyorum çünkü sağlıkla ilerler insaallah. Ki öyle olsa bile kutulu duruyorlar. Ya veririm birine hiç açmadan ya da elden çıkarırım. Ama beklersem alamayacağım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…