- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.841
Cidden bune böyle yaaa şakaaa gibiler , çok feci uçtu fiyatlar, dünle bugun aynı değil resmen şaka vibiBende beklemedim aldim. Kutulu duruyor. Birsey olsa daha çok üzüleceğim de demiyorum çünkü sağlıkla ilerler insaallah. Ki öyle olsa bile kutulu duruyorlar. Ya veririm birine hiç açmadan ya da elden çıkarırım. Ama beklersem alamayacağım zaten.
Hah işte benim normal halim o. Yol tutmuş gibi.
Geçecek inşallah
Tuzlu su gargara her ağrıdığında anlık ama güzel çözüm ve mikropları kırıyormuş bir de karanfil yağı. Oraya kulak çubıiuğuyla tutuyorum baya baya rahatlatıyor uyuyabiliyorum mesela onun sayesinde.
Sarımsak belki dokunursa bide bunu deneşifa olsun
Resmen öyle oldu asla gelmek istemediZamanında doğan çocuklar %5 miş
Seninki o kısma giriyor demek ki.
Yalniz çok kalan bebekler kakasını yemeye başlıyormuş.
O durum olmadı mi siz de .
Çocuğu zorla dünyaya getirmişsiniz yahu
Ben de 30 kilo aldımResmen öyle oldu asla gelmek istemedi
Çok şükür kakasını yapmadı ama yapanlar çokmuş en çok ondan korktuk.
Bu kadar geç doğdu ve 2440gr Dı gelişimi çok çok iyi olmadığı için anne karnında kalmayı seçmiş doktorum böyle açıklamıştı.
Demek 38falan sezeryan la alsak 1 kg civarı olurdu dedi.
30 kiloyu kendime almışım anlayacağın
Aksine iyice açılmadan epidurali takmazlar. En az 5cm demişti bende doktor. O kadar acı çektim ki takmayın bu saatten sonra dediğimi hatırlıyorum sonra da şaka şaka yakın nolur kurtarın falan diyordumYok anacim ben 2 cm açılma olunca yatarim o hastaneye epiduralli dogurmak istiyorum yinediger turlu gec kalinir vurulma icin falan riske atmam korkuyom zaten ya evde suyum gelirse diye
Ahh kuzummm öyle oluyorlar dmi. Benimkide sakin uyumlu ılımlı bi çocuk şaşırırlar görenlerBen de 30 kilo aldım
Bebek doğdu 2750 g
Hastaneden 2650 gr ile çıktık
38. Hafta kendi geldi
Çok da tez canlıdır
Sabırsızdır
Aşırı hareketlidir
Uykusunda bile yerinde durmaz
Kiz ben 2 cm açilma ile yattim hastaneye 4 cm olana kadar parmaklandim baktim ebe tamam 4 cm olmus epidurali vurun dedi ondan sonra allah dunyalar benim oldu saat 4 te vurundum aksam 9.20 de kizimi kucagima almistim cok guzsl bi dogum oldu hissiz boyleAksine iyice açılmadan epidurali takmazlar. En az 5cm demişti bende doktor. O kadar acı çektim ki takmayın bu saatten sonra dediğimi hatırlıyorum sonra da şaka şaka yakın nolur kurtarın falan diyordum
Çok şükür canım iyiyiz. Benim midem bulanmaya başladı mutfağa giremiyorum. Herşey kokuyor. Birde ehliyet çıkarıyorum. Sınavda bana sorulacak kelimeleri Almanca ezber yapıyorum. Yazılıyı Türkçe verdim ama direksiyon hocalarım almanDisipline Girmis BirKadin R RabiaIslam Caglunal kizlar sesiniz cikmadi bugun nasılsınız yolundami hersey
Hayırlı olsun.Direksiyonu eşin öğretmiyor mu ?Çok şükür canım iyiyiz. Benim midem bulanmaya başladı mutfağa giremiyorum. Herşey kokuyor. Birde ehliyet çıkarıyorum. Sınavda bana sorulacak kelimeleri Almanca ezber yapıyorum. Yazılıyı Türkçe verdim ama direksiyon hocalarım alman
Hayır canım. Benim ehliyetim var Türkçe. Burda geçerli değil. Araba kullanmayı biliyorum zaten. Ama yeni yasaya göre arabanın motoru yağı göstergeleri işaretleri soruyorlar sende gösteriyorsun. Ben Türkçe biliyorum. Ama Almanca soruyor neyi sorduğunu anlamıyorum. Bana liste verdi bende ezber yapıyorum. Soracak olanları.Hayırlı olsun.Direksiyonu eşin öğretmiyor mu ?
Hımm anladım aynen onları sorar.Hayır canım. Benim ehliyetim var Türkçe. Burda geçerli değil. Araba kullanmayı biliyorum zaten. Ama yeni yasaya göre arabanın motoru yağı göstergeleri işaretleri soruyorlar sende gösteriyorsun. Ben Türkçe biliyorum. Ama Almanca soruyor neyi sorduğunu anlamıyorum. Bana liste verdi bende ezber yapıyorum. Soracak olanları.
Örneğin
Farnlicht uzun far. Abblendlicht kısa far. Standlicht park lambası.
Geçen ay baktığım 1700 tl olan bebek arabası şimdi 3555 tl olmuş
Baktığım bebek odasıda, eylül de 1500 tlymiş yorumlarda yazıyo şuan 3000 ,
Yine oda için şuan iyi diyorumda
Bebek arabasını kaçırdım cidden diğer fiyattan♀
Artık bu devirde öbür aya alırım demicekmişsin onu anladım
Gerçekden böyle gördükçe cidden keyifli bi alışveriş bile yapamıcaz gibiOff ya insana ağız tadıyla bebek alışverişi de yaptırmayacaklarBir tulum bile en az 70₺
İlk çocukta 5. ayı beklemiştim. Bunda da beklersek ağzımızı açıp bakarız artık. Bez stoklamaya başlamak lazım
İndirimi gören haber etsin komşular
Bende sepet besikBende beklemedim aldim. Kutulu duruyor. Birsey olsa daha çok üzüleceğim de demiyorum çünkü sağlıkla ilerler insaallah. Ki öyle olsa bile kutulu duruyorlar. Ya veririm birine hiç açmadan ya da elden çıkarırım. Ama beklersem alamayacağım zaten.
Ah ne güzel ya.Kiz ben 2 cm açilma ile yattim hastaneye 4 cm olana kadar parmaklandim baktim ebe tamam 4 cm olmus epidurali vurun dedi ondan sonra allah dunyalar benim oldu saat 4 te vurundum aksam 9.20 de kizimi kucagima almistim cok guzsl bi dogum oldu hissiz boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?