Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Cidden bune böyle yaaa şakaaa gibiler , çok feci uçtu fiyatlar, dünle bugun aynı değil resmen şaka vibi

çok tşkr ederim bugün biraz daha iyi ama hala ağrı var. Eşim dün işten gelince sarımsak kokusundan nasıl bayılmadın sen dedi bana

Uykudan uyandım kızlar karnım 1 dakika boyunca titredi sizlerde de oluyor mu acaba ??Neden olmuş olabilir ..

Zamanında doğan çocuklar %5 miş
Seninki o kısma giriyor demek ki.
Yalniz çok kalan bebekler kakasını yemeye başlıyormuş.
O durum olmadı mi siz de .
Çocuğu zorla dünyaya getirmişsiniz yahu
Resmen öyle oldu asla gelmek istemedi
Çok şükür kakasını yapmadı ama yapanlar çokmuş en çok ondan korktuk.
Bu kadar geç doğdu ve 2440gr Dı gelişimi çok çok iyi olmadığı için anne karnında kalmayı seçmiş doktorum böyle açıklamıştı.
Demek 38falan sezeryan la alsak 1 kg civarı olurdu dedi.
30 kiloyu kendime almışım anlayacağın

Ben de 30 kilo aldım
Bebek doğdu 2750 g
Hastaneden 2650 gr ile çıktık

38. Hafta kendi geldi

Çok da tez canlıdır
Sabırsızdır
Aşırı hareketlidir
Uykusunda bile yerinde durmaz

Yok anacim ben 2 cm açılma olunca yatarim o hastaneye epiduralli dogurmak istiyorum yine diger turlu gec kalinir vurulma icin falan riske atmam korkuyom zaten ya evde suyum gelirse diye
Aksine iyice açılmadan epidurali takmazlar. En az 5cm demişti bende doktor. O kadar acı çektim ki takmayın bu saatten sonra dediğimi hatırlıyorum sonra da şaka şaka yakın nolur kurtarın falan diyordum

Ben de 30 kilo aldım
Bebek doğdu 2750 g
Hastaneden 2650 gr ile çıktık

38. Hafta kendi geldi

Çok da tez canlıdır
Sabırsızdır
Aşırı hareketlidir
Uykusunda bile yerinde durmaz
Ahh kuzummm öyle oluyorlar dmi. Benimkide sakin uyumlu ılımlı bi çocuk şaşırırlar görenler
Bence karakterler orada başlıyor şekillenmeye

Aksine iyice açılmadan epidurali takmazlar. En az 5cm demişti bende doktor. O kadar acı çektim ki takmayın bu saatten sonra dediğimi hatırlıyorum sonra da şaka şaka yakın nolur kurtarın falan diyordum
Kiz ben 2 cm açilma ile yattim hastaneye 4 cm olana kadar parmaklandim baktim ebe tamam 4 cm olmus epidurali vurun dedi ondan sonra allah dunyalar benim oldu saat 4 te vurundum aksam 9.20 de kizimi kucagima almistim cok guzsl bi dogum oldu hissiz boyle

Kizimi memeden kestim nihayet 1 hafta olacak ama hala aliskanligi devam ediyor benden umudu kesti bu sefer oyuncak bebklerinin kiyafetlerini kaldirip memmeee diyo

Hayırlı olsun.Direksiyonu eşin öğretmiyor mu ?

Hayırlı olsun.Direksiyonu eşin öğretmiyor mu ?
Hayır canım. Benim ehliyetim var Türkçe. Burda geçerli değil. Araba kullanmayı biliyorum zaten. Ama yeni yasaya göre arabanın motoru yağı göstergeleri işaretleri soruyorlar sende gösteriyorsun. Ben Türkçe biliyorum. Ama Almanca soruyor neyi sorduğunu anlamıyorum. Bana liste verdi bende ezber yapıyorum. Soracak olanları.
Örneğin
Farnlicht uzun far. Abblendlicht kısa far. Standlicht park lambası.

Hımm anladım aynen onları sorar.

Off ya insana ağız tadıyla bebek alışverişi de yaptırmayacaklar Bir tulum bile en az 70₺

İlk çocukta 5. ayı beklemiştim. Bunda da beklersek ağzımızı açıp bakarız artık. Bez stoklamaya başlamak lazım
İndirimi gören haber etsin komşular

Son düzenleme:
Gerçekden böyle gördükçe cidden keyifli bi alışveriş bile yapamıcaz gibi Ahhh ahhh

Bende sepet besik
Sut sagma makinesi
Ana kucağı
Kuveti
Oyun halisini
Aldim daha cok erken diyenleride duymuyorum napim hepssini biranda alamam ki

Ah ne güzel ya.
Benim o aşamaya zor geldi biraz bide ebeler çok müdahale etmedi bana Bi tane ebem vardı zaten o da bakıp giderdi hiç ellemezdi 1 kete falan hatırlıyorum hiç rahatsız olmamıştım ben karnıma bastıracakşar korkusu çok yaşadım hep sordum falan çok şükür o hiç olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…