Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Günaydın kizlar dehşet bi boğaz ağrısı ile uyandım yutkunmakta bile zorlanıyorum
Geçmiş olsun, ıhlamur iç bol bol. Zeytinyağını biraz ılıtıl pekmez ekleyip iç. O da yumuşatıyor. Ben çok kötü bir boğaz enfeksiyonu geçirdim ilaçsız atlatamadım ama hemen müdahale ile ilaca gerek kalmaz inşallah

Ayyy zeytinyağını nasıl icicez ya midem kalkar sanki of ya inşallah bir an önce geçer

Kızlar günaydın. Ben baya öksuruyorum ya grip olmuşum çok kötü. Öksuruncede korkuyorum bebeğime zarar vereceğim diye ne yapayım sizde ilaçta alamıyorum

Geçmiş olsun canım. Ben de yeni atlattım bana pekmez zeytinyağı çok iyi geldi. Bol bol ılık su iç geçer inşallah. Doktorum bitki çayı içme demişti bana ıhlamur vs gibi

Ihlamur Yenidoğana bile verildiği için önerdim ama yine de doktoruna danış yildizsavascisi
Benim belli bi doktorum yok kizlar rastgele kim denk gelirse yani . Ama internette de baktım ıhlamur bir fincanı geçmeyecek şekilde içilebilir deniyor ben simdi kaynatiyorum İçecem bi fincan inşallah bi zararı yoktur var mi hamileyken doktoru ıhlamuru öneren

Günaydın kizlar dehşet bi boğaz ağrısı ile uyandım yutkunmakta bile zorlanıyorum
Bende de aynı gargara yaptım baya iyi geldi evde gargara yoksa bir bardak suya bir damla batikon damlayıp karıştırıp onunla da gargara yapabilirsiniz yutmamaya dikkat edin çok iyi bir antiseptik, odanın havasını nemli tutmaya çalışın

Dediğim gibi yenidoğana bile ıhlamur veriliyor. Açıkçası ben diğer bitki çaylarını da bir çay bardağı şeklinde içiyorum arada çünkü sürekli bir boğaz ağrısı oluyor

Günaydın

Ben de bebek alış verişi disinda her şey alıyorum
Trendyoldan 12 li pizza tabağı aldım
Kızımın doğum günlerinde takim gerekiyor
1 tanesi çatlak gelmiş. Kargocu akşam onaylar heralde teslim edildi ibaresini.

Şimdi eşim kalkacak diyecek ki " kıyamet kopacak, ekonomi çökmüş, sen tabak peşindesin " eşime gore savaş çıkacak bu arada

Geçen gün pizza soyledım. Genelde eşimden gizli söylüyorum. Cunku hazıra karşı.
Kızım " babama da ayıracağız diye tutturdu. 1 dılım ayırdık . Eşim doğal olarak öğrendi. " savaş çıkacak sen pizza dersindesin diyor ya
Artık kimse hazır alamayacak, bununla kaşar alırdık dedı
Bundan sonra kızımdan da gizli yemek zorunda kalacağım

Bu arada kendi cüzdanımdan harcıyorum
Ben kazancımı eve vermiyorum, kendime ve kızımın bazı ihtiyaçlarına harcıyorum.

Ulen bir yemek keyfimiz vardı
Kızım büyüdü bozdu yahu

Kızlar günaydın. Dr tahliller istemişti toksoplazma vs onların sonucunu almaya ve dr a göstermeye gittim gitmişken 2 li 3 lü 4 lü tahlilleri sordum fetal dna yı alıp kendileri gönderebiliyorlarmış fetal dna 3750, 2 li 200 tl, 3 lü ve 4 lü 150 şer tlmiş. Dr 3 hafta sonra gel artıları eksileri konuşuruz dedi. Sizler neler yaptırdınız veya yaptırmayı düşünüyorsunuz? Tahlil fiyatlarına bakınca fetal dna baya tuzlu ama onda kesin sonuç var bir de sma hastalığı da çıkıyor galiba. İkili test yaştan dolayı zaten riskli gösterecektir ama burun kemiği ense kalınlığı vs normal derse 2-3-4 mü yaptırsam kafam karışık.
Eğer ne olursa olsun doğururum dersem testlere bile gerek yok gerçi ama kafam o konuda da çok karışık zaten şuan herşey normalken bile diğer 2 çocuğuma ilgim azalacak haklarına girdim diye kahroluyorum bir de özel ilgi bekleyen bir çocukla nasıl başederim diyorum diğer çocuklarıma yazık olur

Odayı nemli tutma konusunda haklısın ankara çok Kuru. Nem veren buhar makinesi alayım bari of hersey de çok pahalı ya

Benim doktorum sadece ıhlamur serbest der hep. Ben de hep içtim önceki hamileliklerimde. Ama sen bilirsin. Geçmiş olsun

Ihlamur kaynadı biraz demlensin içeyim madem sağolun kizlar inşallah fayda eder , Zeytinyağı pekmez i de denemeye çalışıcam midem alırsa. Resmen yutkunamıyorum kulağıma vuruyor ağrısı

Bende geçen hafta boğaz ağrısı burun akıntısı. Ihlamur icebilirsin dedi doktorum. Ben ıhlamur içtim. Bol su içtim dinlendim.

Allah kolaylik versin canim

O ne guzel ebeymis öyle, benim ebe ebemi bellemişti resmen

Kızlar ben demin tartıldım. Tartıya göre 5 kilo almışım. Bu gerçek olabilir mi Sürekli gaz kabızlık ve şişkinlik var ama çok fazla 5 kg. İlk hamileliğimde ilk 3 ay 4 kg vermiştim. Totalde 9kg ile bitirmiştim. Şimdi 5 aldıysam daha sonra ne olacak. Aslında normal yeme duzenjmden farklı olarak öğle yemeği ekledim bir de ara öğünler. Ama öğlenleri nesfit yiyorum ara öğünde bir meyve. Ama arada şekerim çok düşüyor bir şeyler almak zorunda kalıyorum. Sabah bir dilim ekmek başka da yemiyorum. Nasıl aldım ben bu kiloyu

Ben bu gerçekle yüzleşmemek için tartılmıyorum

Hızla kilo alıyorsan devam ediyor canim durmuyor . İlk hamilelikten biliyorum.
Hareket var mı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…