- 23 Ekim 2018
- 16.352
- 37.857
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.861
Geçmiş olsun, ıhlamur iç bol bol. Zeytinyağını biraz ılıtıl pekmez ekleyip iç. O da yumuşatıyor. Ben çok kötü bir boğaz enfeksiyonu geçirdim ilaçsız atlatamadım ama hemen müdahale ile ilaca gerek kalmaz inşallahGünaydın kizlar dehşet bi boğaz ağrısı ile uyandım yutkunmakta bile zorlanıyorum
Ayyy zeytinyağını nasıl icicez ya midem kalkar sankiGeçmiş olsun, ıhlamur iç bol bol. Zeytinyağını biraz ılıtıl pekmez ekleyip iç. O da yumuşatıyor. Ben çok kötü bir boğaz enfeksiyonu geçirdim ilaçsız atlatamadım ama hemen müdahale ile ilaca gerek kalmaz inşallah
Ayyy zeytinyağını nasıl icicez ya midem kalkar sankiof ya inşallah bir an önce geçer
Geçmiş olsun canım. Ben de yeni atlattım bana pekmez zeytinyağı çok iyi geldi. Bol bol ılık su iç geçer inşallah. Doktorum bitki çayı içme demişti bana ıhlamur vs gibiGünaydın kizlar dehşet bi boğaz ağrısı ile uyandım yutkunmakta bile zorlanıyorum
Ihlamur Yenidoğana bile verildiği için önerdim ama yine de doktoruna danışGeçmiş olsun canım. Ben de yeni atlattım bana pekmez zeytinyağı çok iyi geldi. Bol bol ılık su iç geçer inşallah. Doktorum bitki çayı içme demişti bana ıhlamur vs gibi
Geçmiş olsun canım. Ben de yeni atlattım bana pekmez zeytinyağı çok iyi geldi. Bol bol ılık su iç geçer inşallah. Doktorum bitki çayı içme demişti bana ıhlamur vs gibi
Benim belli bi doktorum yok kizlar rastgele kim denk gelirse yani . Ama internette de baktım ıhlamur bir fincanı geçmeyecek şekilde içilebilir deniyor ben simdi kaynatiyorum İçecem bi fincan inşallah bi zararı yokturIhlamur Yenidoğana bile verildiği için önerdim ama yine de doktoruna danışyildizsavascisi
Bende de aynıGünaydın kizlar dehşet bi boğaz ağrısı ile uyandım yutkunmakta bile zorlanıyorum
Dediğim gibi yenidoğana bile ıhlamur veriliyor. Açıkçası ben diğer bitki çaylarını da bir çay bardağı şeklinde içiyorum arada çünkü sürekli bir boğaz ağrısı oluyorBenim belli bi doktorum yok kizlar rastgele kim denk gelirse yani . Ama internette de baktım ıhlamur bir fincanı geçmeyecek şekilde içilebilir deniyor ben simdi kaynatiyorum İçecem bi fincan inşallah bi zararı yokturvar mi hamileyken doktoru ıhlamuru öneren
Odayı nemli tutma konusunda haklısın ankara çok Kuru. Nem veren buhar makinesi alayım bari of hersey de çok pahalı yaBende de aynıgargara yaptım baya iyi geldi evde gargara yoksa bir bardak suya bir damla batikon damlayıp karıştırıp onunla da gargara yapabilirsiniz yutmamaya dikkat edin çok iyi bir antiseptik, odanın havasını nemli tutmaya çalışın
Benim doktorum sadece ıhlamur serbest der hep. Ben de hep içtim önceki hamileliklerimde. Ama sen bilirsin. Geçmiş olsunBenim belli bi doktorum yok kizlar rastgele kim denk gelirse yani . Ama internette de baktım ıhlamur bir fincanı geçmeyecek şekilde içilebilir deniyor ben simdi kaynatiyorum İçecem bi fincan inşallah bi zararı yokturvar mi hamileyken doktoru ıhlamuru öneren
Bende geçen hafta boğaz ağrısı burun akıntısı. Ihlamur icebilirsin dedi doktorum. Ben ıhlamur içtim. Bol su içtim dinlendim.Benim belli bi doktorum yok kizlar rastgele kim denk gelirse yani . Ama internette de baktım ıhlamur bir fincanı geçmeyecek şekilde içilebilir deniyor ben simdi kaynatiyorum İçecem bi fincan inşallah bi zararı yokturvar mi hamileyken doktoru ıhlamuru öneren
Allah kolaylik versin canimÇok şükür canım iyiyiz. Benim midem bulanmaya başladı mutfağa giremiyorum. Herşey kokuyor. Birde ehliyet çıkarıyorum. Sınavda bana sorulacak kelimeleri Almanca ezber yapıyorum. Yazılıyı Türkçe verdim ama direksiyon hocalarım alman
O ne guzel ebeymis öyle, benim ebe ebemi bellemişti resmenAh ne güzel ya.
Benim o aşamaya zor geldi biraz bide ebeler çok müdahale etmedi bana Bi tane ebem vardı zaten o da bakıp giderdi hiç ellemezdi1 kete falan hatırlıyorum hiç rahatsız olmamıştım ben karnıma bastıracakşar korkusu çok yaşadım hep sordum falan çok şükür o hiç olmadı.
Ben bu gerçekle yüzleşmemek için tartılmıyorumKızlar ben demin tartıldım. Tartıya göre 5 kilo almışım. Bu gerçek olabilir miSürekli gaz kabızlık ve şişkinlik var ama çok fazla 5 kg. İlk hamileliğimde ilk 3 ay 4 kg vermiştim. Totalde 9kg ile bitirmiştim. Şimdi 5 aldıysam daha sonra ne olacak. Aslında normal yeme duzenjmden farklı olarak öğle yemeği ekledim bir de ara öğünler. Ama öğlenleri nesfit yiyorum ara öğünde bir meyve. Ama arada şekerim çok düşüyor bir şeyler almak zorunda kalıyorum. Sabah bir dilim ekmek başka da yemiyorum. Nasıl aldım ben bu kiloyu
Hızla kilo alıyorsan devam ediyor canim durmuyor . İlk hamilelikten biliyorum.Kızlar ben demin tartıldım. Tartıya göre 5 kilo almışım. Bu gerçek olabilir miSürekli gaz kabızlık ve şişkinlik var ama çok fazla 5 kg. İlk hamileliğimde ilk 3 ay 4 kg vermiştim. Totalde 9kg ile bitirmiştim. Şimdi 5 aldıysam daha sonra ne olacak. Aslında normal yeme duzenjmden farklı olarak öğle yemeği ekledim bir de ara öğünler. Ama öğlenleri nesfit yiyorum ara öğünde bir meyve. Ama arada şekerim çok düşüyor bir şeyler almak zorunda kalıyorum. Sabah bir dilim ekmek başka da yemiyorum. Nasıl aldım ben bu kiloyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?