Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ne olursa olsun doğuracaksan eger
Bence her testi yaptırma.
Ben ikili yaptıracağım. Bir de detaylı ultrason

Ne olursa olsun doğuracaksan eger
Bence her testi yaptırma.
Ben ikili yaptıracağım. Bir de detaylı ultrason
Bilmiyorum canım ya ilk çocuk olsa tüm hayatımı adarım başka çocukta yapmam derdim ama şimdi öncelik iki kızımda benim bir rahatsızlığım da var ilaç kullanmıyorum üzülünce çıkıyor genelde ortaya dr diyor hiç üzülmeyeceksin normal şartlar da bile zorken hasta bir çocukla ben ne kadar mutlu olup sağlıklı kalabilirim diyorum sadece beni etkilemez durum tüm aile için yıkım olur 2 kız var ya bu da kızsa ne laflar duyacağım stresini bile yapıyoruz bir de hastaysa başta insanlar dibe çekecekler ve boşverecek güç yok bende bizim ailelerimiz bile öyle cahiller ki hele kaynanam düşünemiyorum yani ilk kızımda doğum lekesi vardı demediğini bırakmadı özürlü mü bu çocuk ne çaldın da leke oldu vs düşün bir de hasta olduğunu
11+ da gideceğim bakalım bir ense ölçümü burun kemiği vs bakılsın yaşım ocaktan itibaren 35 görünecek 2 li sırf yaştan bir risk çıkaracak zaten ama kararsızım çok. Dr.la karar vericem ultrasonlar iyi artık bir risk görürse ona göre ilerlicem.

Ahhhh ahhh ne zormus analik mide bulantisi icin prilam kullanmaya basladim tam gecti rahatim derken mide yanmalari başladı yasayan varmi annem 5. Ayda baslar bebek saclandigi icin simdiden erken dedi ama napsam gecmiyor
Benimdeöyleönceprilam içtim bulanıyordu..şimdide akşamları yanıyor midem 1 bardak süt içip kıvrana kıvrana uyuyakalıyorum

Yani abartmadan bir fincan zarar vermez bence de. Benim doktorum bitkisel şeylere mesafeliydi biraz ondan içme dedi canım

Ay kızlar grupta ebeler şöyle yaptı böyle yaptı diye okuyunca korktum ben yaa demeyin öyle şeyler özelde ebe muayene etmiyor değil mi ilk hamilelik olunca bilemiyor insan

Ay kızlar grupta ebeler şöyle yaptı böyle yaptı diye okuyunca korktum ben yaa demeyin öyle şeyler özelde ebe muayene etmiyor değil mi ilk hamilelik olunca bilemiyor insan
Kiz korkma bana ebe ilk yatisim yapildiktan sonra devreye girdi onun disinda hic ebe muayenesi olmadim normal dogum istiyorsan doğum aninda ebeyle tanisyorsun korkulcak bisey yok no panik

Tövbe tövbe
Ben o kaynananın var ya ağzını yırtarım !
İmansız, inançsız biri galiba!
Belki bütün testler güzel çıkacak ve cocuk doğacak özürlü
Belki testler kötü çıkacak cocuk doğacak sapasağlam. Kuzenimın arkadaşına down sendromlu demişler, o da doğuracağım demiş ama cocuk sapasağlam doğdu.
Tabii bu da büyük bir cesaret .
Ne gelirse allahtan ama....işte insaniz ve korkularımız cok..allah affetsin

İlk gebelıgımde kimse bunları grupta konuşmuyordu. Ve aklımın ucundan bile geçmedi öyle şeyler
Ama bu grupta konuşuluyor ve inan artık benimde aklımdan geçiyor. Bu da iyi degil aslında . İnsan bir an düşünüyorum" öyle doğarsa naparım, nasıl bakarım" diye. . Sonra " allahım sağlıklsınıı ver deyip korkudan tövbe estağfirullah cekiyorum.

Şuan bir hastalık çıkarsa şöyle, böyle yaparım diyemen basa gelmeyen şey icin..
Lâkin Aklıma neler sokuyorsunuz vallahi
Hamilelerin duası kabul olurmuş
Bari birbirimize dua edelim.

Allahım, sağlıklı mutlu huzurlu çocuklar doğurmak nasip et inşallah
Amin

Benım ebeler de dövmelerime takmışlardı.
Narkoz alacağım, sorgu suale çektiler. Ben de heyecandan bir ona bakıyorum bir diğerine.
Sonra doktorum geldi hepsini bi fırcaladı
Bazıları cinso oluyor işte

Benım ebeler de dövmelerime takmışlardı.
Narkoz alacağım, sorgu suale çektiler. Ben de heyecandan bir ona bakıyorum bir diğerine.
Sonra doktorum geldi hepsini bi fırcaladı
Bazıları cinso oluyor işte
Ay onlara neyse dövmelerinden iyi insanlarla karşılaşırız inşallah

Ben hergün tartılıyorum. Aynıyım değişmemişim ama gaz ve şişkinlikten patlamak üzereyim. Eğer içebiliyorsan bol su iç. Benim midem kaldırmıyor maalesef. Bence şişkinliktendir o.

Bende 2 haftadir tartılmıyordum az once çıktım hic kilo almamışım 67 kg hala ama 4 aydan sonra başlarım almaya

Şu an 24 haftadan sonra idari izinli sayılıyormuşuz. Eğer bu durum devam ederse biz de faydalanırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…