- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.881
Her sabah tartılıyorumBen bu gerçekle yüzleşmemek için tartılmıyorum
32Günaydın kızlar , bir şey danışmak istiyorum size . Özel sektörde kaçıncı hafta ayrılırsak ücret alabiliyoruz ?
Ne olursa olsun doğuracaksan egerKızlar günaydın. Dr tahliller istemişti toksoplazma vs onların sonucunu almaya ve dr a göstermeye gittim gitmişken 2 li 3 lü 4 lü tahlilleri sordum fetal dna yı alıp kendileri gönderebiliyorlarmış fetal dna 3750, 2 li 200 tl, 3 lü ve 4 lü 150 şer tlmiş. Dr 3 hafta sonra gel artıları eksileri konuşuruz dedi. Sizler neler yaptırdınız veya yaptırmayı düşünüyorsunuz? Tahlil fiyatlarına bakınca fetal dna baya tuzlu ama onda kesin sonuç var bir de sma hastalığı da çıkıyor galiba. İkili test yaştan dolayı zaten riskli gösterecektir ama burun kemiği ense kalınlığı vs normal derse 2-3-4 mü yaptırsam kafam karışık.
Eğer ne olursa olsun doğururum dersem testlere bile gerek yok gerçi ama kafam o konuda da çok karışık zaten şuan herşey normalken bile diğer 2 çocuğuma ilgim azalacak haklarına girdim diye kahroluyorum bir de özel ilgi bekleyen bir çocukla nasıl başederim diyorum diğer çocuklarıma yazık olur
Gaza geldim tartıldım şimdi düşündüğüm kadar berbat değil 1,5 kilo almışımHer sabah tartılıyorum
Bilmiyorum canım ya ilk çocuk olsa tüm hayatımı adarım başka çocukta yapmam derdim ama şimdi öncelik iki kızımda benim bir rahatsızlığım da var ilaç kullanmıyorum üzülünce çıkıyor genelde ortaya dr diyor hiç üzülmeyeceksin normal şartlar da bile zorken hasta bir çocukla ben ne kadar mutlu olup sağlıklı kalabilirim diyorum sadece beni etkilemez durum tüm aile için yıkım olur 2 kız var ya bu da kızsa ne laflar duyacağım stresini bile yapıyoruz bir de hastaysa başta insanlar dibe çekecekler ve boşverecek güç yok bende bizim ailelerimiz bile öyle cahiller ki hele kaynanam düşünemiyorum yani ilk kızımda doğum lekesi vardı demediğini bırakmadı özürlü mü bu çocuk ne çaldın da leke oldu vs düşün bir de hasta olduğunuNe olursa olsun doğuracaksan eger
Bence her testi yaptırma.
Ben ikili yaptıracağım. Bir de detaylı ultrason
Benimdeöyleönceprilam içtim bulanıyordu..şimdide akşamları yanıyor midem 1 bardak süt içip kıvrana kıvrana uyuyakalıyorumAhhhh ahhh ne zormus analik mide bulantisi icin prilam kullanmaya basladim tam gecti rahatim derken mide yanmalari başladı yasayan varmi annem 5. Ayda baslar bebek saclandigi icin simdiden erken dedi ama napsam gecmiyor
Yani abartmadan bir fincan zarar vermez bence de. Benim doktorum bitkisel şeylere mesafeliydi biraz ondan içme dedi canımBenim belli bi doktorum yok kizlar rastgele kim denk gelirse yani . Ama internette de baktım ıhlamur bir fincanı geçmeyecek şekilde içilebilir deniyor ben simdi kaynatiyorum İçecem bi fincan inşallah bi zararı yokturvar mi hamileyken doktoru ıhlamuru öneren
Kiz korkmaAy kızlar grupta ebeler şöyle yaptı böyle yaptı diye okuyunca korktum ben yaademeyin öyle şeyler özelde ebe muayene etmiyor değil mi ilk hamilelik olunca bilemiyor insan
Tövbe tövbeBilmiyorum canım ya ilk çocuk olsa tüm hayatımı adarım başka çocukta yapmam derdim ama şimdi öncelik iki kızımda benim bir rahatsızlığım da var ilaç kullanmıyorum üzülünce çıkıyor genelde ortaya dr diyor hiç üzülmeyeceksin normal şartlar da bile zorken hasta bir çocukla ben ne kadar mutlu olup sağlıklı kalabilirim diyorum sadece beni etkilemez durum tüm aile için yıkım olur 2 kız var ya bu da kızsa ne laflar duyacağım stresini bile yapıyoruz bir de hastaysa başta insanlar dibe çekecekler ve boşverecek güç yok bende bizim ailelerimiz bile öyle cahiller ki hele kaynanam düşünemiyorum yani ilk kızımda doğum lekesi vardı demediğini bırakmadı özürlü mü bu çocuk ne çaldın da leke oldu vs düşün bir de hasta olduğunu
11+ da gideceğim bakalım bir ense ölçümü burun kemiği vs bakılsın yaşım ocaktan itibaren 35 görünecek 2 li sırf yaştan bir risk çıkaracak zaten ama kararsızım çok. Dr.la karar vericem ultrasonlar iyi artık bir risk görürse ona göre ilerlicem.
Benım ebeler de dövmelerime takmışlardı.Ay kızlar grupta ebeler şöyle yaptı böyle yaptı diye okuyunca korktum ben yaademeyin öyle şeyler özelde ebe muayene etmiyor değil mi ilk hamilelik olunca bilemiyor insan
İyi bence ben de 11+6da gideceğim inşallahArkadaşlar 12+2 ya da 12+4 civarı ikili tarama için iyi mi sizce ??
Ay hadi inşallahKiz korkmabana ebe ilk yatisim yapildiktan sonra devreye girdi onun disinda hic ebe muayenesi olmadim normal dogum istiyorsan doğum aninda ebeyle tanisyorsun korkulcak bisey yok no panik
Ay onlara neyse dövmelerindenBenım ebeler de dövmelerime takmışlardı.
Narkoz alacağım, sorgu suale çektiler. Ben de heyecandan bir ona bakıyorum bir diğerine.
Sonra doktorum geldi hepsini bi fırcaladı
Bazıları cinso oluyor işte
Hayatlarında ilk defa görmüş gıbıydıler .Ay onlara neyse dövmelerindeniyi insanlarla karşılaşırız inşallah
Hahaha konuşsunlar boşverrHayatlarında ilk defa görmüş gıbıydıler .
Narkozdan uyandırılıyorum. Hayal meyal duyuyorum
Yine beni konuşuyorlardı
Odama alındım da kurtuldum onlardan
Ben hergün tartılıyorum. Aynıyım değişmemişim ama gaz ve şişkinlikten patlamak üzereyim. Eğer içebiliyorsan bol su iç. Benim midem kaldırmıyor maalesefKızlar ben demin tartıldım. Tartıya göre 5 kilo almışım. Bu gerçek olabilir miSürekli gaz kabızlık ve şişkinlik var ama çok fazla 5 kg. İlk hamileliğimde ilk 3 ay 4 kg vermiştim. Totalde 9kg ile bitirmiştim. Şimdi 5 aldıysam daha sonra ne olacak. Aslında normal yeme duzenjmden farklı olarak öğle yemeği ekledim bir de ara öğünler. Ama öğlenleri nesfit yiyorum ara öğünde bir meyve. Ama arada şekerim çok düşüyor bir şeyler almak zorunda kalıyorum. Sabah bir dilim ekmek başka da yemiyorum. Nasıl aldım ben bu kiloyu
Şu an 24 haftadan sonra idari izinli sayılıyormuşuz. Eğer bu durum devam ederse biz de faydalanırız.Ben yaptır derse yaptırırım. Bir kaç olumsuz örnek oldu bildiğim o canımı sıkıyor. Bir de ben öğretmenim ve şu anda bile sınıfım karantinada, topun ağzındayım yani. 37ye kadar da çalışmayı düşünüyorum. O da haziranın son haftası oluyor maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?