Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hızla kilo alıyorsan devam ediyor canim durmuyor . İlk hamilelikten biliyorum.
Hareket var mı peki?
Maalesef canım düşük riski olduğu için doktor hareketini minimuma indir fırsat buldukça uzan dedi. Aslında baya harektliydim. Ama bitirdim hareketi. Merdiven inip çıkmayı bıraktım. Öğle arasında yürüyordum bıraktım. Evde sürekli uzanıyorum. İşyerinde de yerimden kalkmamaya çalışıyorum.

Bana doktor bitki çayını açık şekilde iç dedi .yoğun bitki çayı içme dedi.

Riskin varsa tabii ki sürekli dinlenmen gerek
Sağlıkla doğsun da verirsin artık kıloları
Veriliyor

Doğru diyosun benim de ilk gebeliğimde hiç böyle muhabbetler yoktu bir de ilk olunca düşünecek başka çocuğun olmayınca kafa daha rahat ne olursa olsun denebiliyor ama şimdi ya diğer çocuklarım diyo insan. Bir de bende burada öğrendim fetal dna vs ilk defa duyduğum şeyler baktım herkes bir telaşta beni de telaş sardı. Eskiden bu kadar hasta çocuklar da yoktu sanki yaa yada sosyal medya falan pek kullanılmadığı için görmüyorduk şimdi instagram keşfete bakamıyo insan

Bende robot süpürge bakıyordum hepsine 1000 tl daha zam gelmiş önceden cimrilik yaptım almadım şimdi hiç almam
Eşim de yarın e bebeke gidip bebek arabası alalım diyor bende 2 aylık daha ne gerek var diyorum nebilim bu biraz da benim herşeye negatif bakmamdan dolayı heralde fbtl nin aldığı araba hem güzel hem hesaplı geldi bana e bebek indirimi varmış. Oda yapamam fazla oda yok kızların dolabı baya büyük yatak odası dolabı kadar onun kıyafetleri de sığar şimdilik sallanan beşiklerden alacağım sonra normal büyük yatak ekleyeceğiz çocuk odasına 1 tane daha. İleride daha büyük eve geçeceğiz zaten o zaman duruma göre ayarlarız hepsine ayrı oda falan.

Ben evde kurup paketledim tekrar sürüşü vs gayet iyi benim beklentimi karşıladı zaten sonra baston var elimde bir tane ona geçecek. Pregonun emsal arabasıyla kıyasladım arada 2000 fark vardı hatta onu alacaktım en son. Sonra bu oturma yeriyle ve tek elle kapanıyor diye ee 3.de olunca bunu aldım

Ben kesin karar verdim. Nifty testi yapacağım10-11 haftalıkken. 3850 TL ye anlaştım bir yerle.

Iyi sevindim canim grubu kurdun ama goremiyoruz seni meraklandirma yaz arada bende iyiyim allaha şükür
Sürekli takip ediyorum okuyorum siziburalardayım hep. Bebek kıyafetleri bakınıyorum sitelerde genelde cinsiyet için bekliyorum henüz bişey almadım daha yılbaşından sonra başlıycam inşallah sen başladınmı yoksa bekliyor musun?

Günaydın kızlar , bir şey danışmak istiyorum size . Özel sektörde kaçıncı hafta ayrılırsak ücret alabiliyoruz ?

En erken 32. haftada rapor alınabiliyor.
Çalışmaya devam etmek istiyorum dersen doktor rapor vermiyor. Tabi senin durumuna göre karar verir.
Ben ilk hamilelikte 35. haftada izin başlattım. Meğer 2 hafta daha rahat gidebilirmişim.
En son 38 haftaya kadar çalışabilirsin..

16 haftalık iznin ondan sonra başlar. Doğum raporun bitince 6 ay ücretsiz izin hakkın var..

Merhaba anlastiginiz yer neresi acaba , ben 5000 tl fiyat aldim.
Valla ismini hatırlamıyorum. Benim doktorum yönlendirdi. Öncesinde zaten çok yerden fiyat almıştım. Hep çok yüksek fiyat veriyorlardı. Bu firma da fiyat olarak 4700 TL imiş. Ama doktor eşi indirimi varmış. O şekilde 3850 ye indirdiler. Ama isterseniz size numarasını özelden gönderebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…