- 23 Ekim 2018
- 16.352
- 37.857
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.901
İdari izne ayrılmak mecburi mi?Şu an 24 haftadan sonra idari izinli sayılıyormuşuz. Eğer bu durum devam ederse biz de faydalanırız.
Şu çok içiyor 500ml bardağın var. 4-5 tane içiyorum.Ben hergün tartılıyorum. Aynıyım değişmemişim ama gaz ve şişkinlikten patlamak üzereyim. Eğer içebiliyorsan bol su iç. Benim midem kaldırmıyor maalesef. Bence şişkinliktendir o.
Maalesef canım düşük riski olduğu için doktor hareketini minimuma indir fırsat buldukça uzan dedi. Aslında baya harektliydim. Ama bitirdim hareketi. Merdiven inip çıkmayı bıraktım. Öğle arasında yürüyordum bıraktım. Evde sürekli uzanıyorum. İşyerinde de yerimden kalkmamaya çalışıyorum.Hızla kilo alıyorsan devam ediyor canim durmuyor . İlk hamilelikten biliyorum.
Hareket var mı peki?
Ne güzel beni şeker mahvetti bir de hareketsizlik sanırım.Gaza geldim tartıldım şimdi düşündüğüm kadar berbat değil 1,5 kilo almışım
Ya ne güzel maşallahBende 2 haftadir tartılmıyordum az once çıktım hic kilo almamışım 67 kg hala ama 4 aydan sonra başlarım almaya
Bana doktor bitki çayını açık şekilde iç dedi .yoğun bitki çayı içme dedi.Benim belli bi doktorum yok kizlar rastgele kim denk gelirse yani . Ama internette de baktım ıhlamur bir fincanı geçmeyecek şekilde içilebilir deniyor ben simdi kaynatiyorum İçecem bi fincan inşallah bi zararı yokturvar mi hamileyken doktoru ıhlamuru öneren
Biz sizle çok benziyoruz .Ben de her gün tartılıyorumHer sabah tartılıyorum
Maalesef canım düşük riski olduğu için doktor hareketini minimuma indir fırsat buldukça uzan dedi. Aslında baya harektliydim. Ama bitirdim hareketi. Merdiven inip çıkmayı bıraktım. Öğle arasında yürüyordum bıraktım. Evde sürekli uzanıyorum. İşyerinde de yerimden kalkmamaya çalışıyorum.
İyiyim çok şükür canım bebişi büyütüyorum@Kurk Mantosuz Madonna @RabiaIslamCaglunal kizlar sesiniz cikmadi bugun nasılsınız yolundami hersey
Doğru diyosun benim de ilk gebeliğimde hiç böyle muhabbetler yoktu bir de ilk olunca düşünecek başka çocuğun olmayınca kafa daha rahat ne olursa olsun denebiliyor ama şimdi ya diğer çocuklarım diyo insan. Bir de bende burada öğrendim fetal dna vs ilk defa duyduğum şeyler baktım herkes bir telaşta beni de telaş sardı. Eskiden bu kadar hasta çocuklar da yoktu sanki yaa yada sosyal medya falan pek kullanılmadığı için görmüyorduk şimdi instagram keşfete bakamıyo insanTövbe tövbe
Ben o kaynananın var ya ağzını yırtarım !
İmansız, inançsız biri galiba!
Belki bütün testler güzel çıkacak ve cocuk doğacak özürlü
Belki testler kötü çıkacak cocuk doğacak sapasağlam. Kuzenimın arkadaşına down sendromlu demişler, o da doğuracağım demiş ama cocuk sapasağlam doğdu.
Tabii bu da büyük bir cesaret .
Ne gelirse allahtan ama....işte insaniz ve korkularımız cok..allah affetsin
İlk gebelıgımde kimse bunları grupta konuşmuyordu. Ve aklımın ucundan bile geçmedi öyle şeyler
Ama bu grupta konuşuluyor ve inan artık benimde aklımdan geçiyor. Bu da iyi degil aslında . İnsan bir an düşünüyorum" öyle doğarsa naparım, nasıl bakarım" diye. . Sonra " allahım sağlıklsınıı ver deyip korkudan tövbe estağfirullah cekiyorum.
Şuan bir hastalık çıkarsa şöyle, böyle yaparım diyemen basa gelmeyen şey icin..
Lâkin Aklıma neler sokuyorsunuz vallahi
Hamilelerin duası kabul olurmuş
Bari birbirimize dua edelim.
Allahım, sağlıklı mutlu huzurlu çocuklar doğurmak nasip et inşallah
Amin
Bende robot süpürge bakıyordum hepsine 1000 tl daha zam gelmiş önceden cimrilik yaptım almadım şimdi hiç almamGeçen ay baktığım 1700 tl olan bebek arabası şimdi 3555 tl olmuş
Baktığım bebek odasıda, eylül de 1500 tlymiş yorumlarda yazıyo şuan 3000 ,
Yine oda için şuan iyi diyorumda
Bebek arabasını kaçırdım cidden diğer fiyattan♀
Artık bu devirde öbür aya alırım demicekmişsin onu anladım
Bilmiyorum maalesefİdari izne ayrılmak mecburi mi?
Ben evde kurup paketledim tekrar sürüşü vs gayet iyi benim beklentimi karşıladı zaten sonra baston var elimde bir tane ona geçecek. Pregonun emsal arabasıyla kıyasladım arada 2000 fark vardı hatta onu alacaktım en son. Sonra bu oturma yeriyle ve tek elle kapanıyor diye ee 3.de olunca bunu aldımBende robot süpürge bakıyordum hepsine 1000 tl daha zam gelmiş önceden cimrilik yaptım almadım şimdi hiç almam
Eşim de yarın e bebeke gidip bebek arabası alalım diyor bende 2 aylık daha ne gerek var diyorum nebilim bu biraz da benim herşeye negatif bakmamdan dolayı heraldefbtl nin aldığı araba hem güzel hem hesaplı geldi bana e bebek indirimi varmış. Oda yapamam fazla oda yok kızların dolabı baya büyük yatak odası dolabı kadar onun kıyafetleri de sığar şimdilik sallanan beşiklerden alacağım sonra normal büyük yatak ekleyeceğiz çocuk odasına 1 tane daha. İleride daha büyük eve geçeceğiz zaten o zaman duruma göre ayarlarız hepsine ayrı oda falan.
Ben kesin karar verdim. Nifty testi yapacağım10-11 haftalıkken. 3850 TL ye anlaştım bir yerle.Kızlar günaydın. Dr tahliller istemişti toksoplazma vs onların sonucunu almaya ve dr a göstermeye gittim gitmişken 2 li 3 lü 4 lü tahlilleri sordum fetal dna yı alıp kendileri gönderebiliyorlarmış fetal dna 3750, 2 li 200 tl, 3 lü ve 4 lü 150 şer tlmiş. Dr 3 hafta sonra gel artıları eksileri konuşuruz dedi. Sizler neler yaptırdınız veya yaptırmayı düşünüyorsunuz? Tahlil fiyatlarına bakınca fetal dna baya tuzlu ama onda kesin sonuç var bir de sma hastalığı da çıkıyor galiba. İkili test yaştan dolayı zaten riskli gösterecektir ama burun kemiği ense kalınlığı vs normal derse 2-3-4 mü yaptırsam kafam karışık.
Eğer ne olursa olsun doğururum dersem testlere bile gerek yok gerçi ama kafam o konuda da çok karışık zaten şuan herşey normalken bile diğer 2 çocuğuma ilgim azalacak haklarına girdim diye kahroluyorum bir de özel ilgi bekleyen bir çocukla nasıl başederim diyorum diğer çocuklarıma yazık olur
Iyi sevindim canim grubu kurdun ama goremiyoruz seni meraklandirma yaz arada bende iyiyim allaha şükürİyiyim çok şükür canım bebişi büyütüyorumsen nasılsın nasıl gidiyor
Sürekli takip ediyorum okuyorum siziIyi sevindim canim grubu kurdun ama goremiyoruz seni meraklandirma yaz arada bende iyiyim allaha şükür
Merhaba anlastiginiz yer neresi acaba , ben 5000 tl fiyat aldim.Ben kesin karar verdim. Nifty testi yapacağım10-11 haftalıkken. 3850 TL ye anlaştım bir yerle.
Günaydın kızlar , bir şey danışmak istiyorum size . Özel sektörde kaçıncı hafta ayrılırsak ücret alabiliyoruz ?
Valla ismini hatırlamıyorum. Benim doktorum yönlendirdi. Öncesinde zaten çok yerden fiyat almıştım. Hep çok yüksek fiyat veriyorlardı. Bu firma da fiyat olarak 4700 TL imiş. Ama doktor eşi indirimi varmış. O şekilde 3850 ye indirdiler. Ama isterseniz size numarasını özelden gönderebilirim.Merhaba anlastiginiz yer neresi acaba , ben 5000 tl fiyat aldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?