- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.921
Bende beklemedeyim cinsiyeti belli olunca baslarim erkekse sil bastan almam lazim kizsa kizimin baya kiyafeti var uzerine ekleme yapacağım sadeceSürekli takip ediyorum okuyorum siziburalardayım hep. Bebek kıyafetleri bakınıyorum sitelerde genelde cinsiyet için bekliyorum henüz bişey almadım daha yılbaşından sonra başlıycam inşallah sen başladınmı yoksa bekliyor musun?
O ben de son aylarda oluyor, çünkü şu an su içemiyorumKizlar hamileliginizin başından beri gunde benim gibi 7 kere falan idrara cikjyormusunuzbiktim surekli wc ye gitmekten gecede1 kere kalkiyorum en az
Son aylardada ayri oluyor bunun 2 kati oluyor hatta ama simdi niye bu kadar oluyor biktim artik suyuda o kadar icmiyorum buyuk ihtimal enfeksiyon cikcak pazartesi falan tahlil olcam bakalim ne cikcakO ben de son aylarda oluyor, çünkü şu an su içemiyorum
Aldığınız marka model nedir? Hayırlı olsun.Ben evde kurup paketledim tekrar sürüşü vs gayet iyi benim beklentimi karşıladı zaten sonra baston var elimde bir tane ona geçecek. Pregonun emsal arabasıyla kıyasladım arada 2000 fark vardı hatta onu alacaktım en son. Sonra bu oturma yeriyle ve tek elle kapanıyor diye ee 3.de olunca bunu aldım
Kana d go aldık. Travel sistemAldığınız marka model nedir? Hayırlı olsun.
Yoktur inşallahSon aylardada ayri oluyor bunun 2 kati oluyor hatta ama simdi niye bu kadar oluyor biktim artik suyuda o kadar icmiyorum buyuk ihtimal enfeksiyon cikcak pazartesi falan tahlil olcam bakalim ne cikcak
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım. Benim kızsada erkeksede alışveriş yapmam lazım.Bende beklemedeyim cinsiyeti belli olunca baslarim erkekse sil bastan almam lazim kizsa kizimin baya kiyafeti var uzerine ekleme yapacağım sadece
Sağol canım yazdığın içinDisipline Girmis BirKadin @RabiaIslam Caglunal kizlar sesiniz cikmadi bugun nasılsınız yolundami hersey
Gece 1 kere kalkıyorsan ne iyi ben rahat 3 ya da 4 kere kalkıyorum gece. Gündüz sayısız yokKizlar hamileliginizin başından beri gunde benim gibi 7 kere falan idrara cikjyormusunuzbiktim surekli wc ye gitmekten gecede1 kere kalkiyorum en az
Canim cok geçmiş olsun normalde yazarsin merak ettim kendini yorma o zaman sana yogrulma gelmiyor demekki bi kontrole git yine istersenSağol canım yazdığın için. Benim ufak lekenlemem var bugün , dün biraz kendimi yordum sanırım, ama iyiym şükür
Aslında çok ağır bir iş yapmadım biraz şekilsiz takılmak zorunda kaldım bir kaç saat bakım işlerne girdimCanim cok geçmiş olsun normalde yazarsin merak ettim kendini yorma o zaman sana yogrulma gelmiyor demekki bi kontrole git yine istersen
Ayyy ya cok kötü dimi tatli uykudan uyandiriyor vizdansizGece 1 kere kalkıyorsan ne iyi ben rahat 3 ya da 4 kere kalkıyorum gece. Gündüz sayısız yok
Bakım önemli ayollllAslında çok ağır bir iş yapmadım biraz şekilsiz takılmak zorunda kaldım bir kaç saat bakım işlerne girdim
Kanamam yok şükür, kahve leke geliyor sadece.
Pazartesi zaten doktor randevum var
Sonunun böyle olacağını hiç tahmin etmemiştim :/Bakım önemli ayollll
Az kaldi canim ne kaldi şuradaSonunun böyle olacağını hiç tahmin etmemiştim :/
Şu 2. Trimester için ışınlanma yok mu ya
Sanırım cihazlara göre farklışık gösteriyor bazen, ama 1-2 gün bence sorun olucağını düşünmüyorum, sağlıkla kucağına alman dileğimleMerhabalar sizlere sorum olacaktıDaha önce kontrole gittiğimde ultrason bilgilerinde tahmini doğum tarihi 12 mayıstı , bugün yine kontrole gittim 13 Mayıs yazıyor .1 gün neden geriye düşmüş olabilir geride mi gelişimi yani anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?