Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Normalde sırt üstü yatılmaması gerektiğini söylüyolar , çocuğun oksijen tüketimini azaltıyomuş sanırım, sen yinede uyandığında dönersin, uyurkne oluyor sonuçda bende unutuyorum düz yatarken hemen dönüyorum

Aynen canım uyanınca hemen dönüyorum ama hep tedirgin yattığım için sık uyanıyorum Salı günü kontrolüm var doktora sorucam

.......
Şuan yatakta yatıyorum ve sırt üstü yatarken kendimi çok buluyorum. Biraz zaman geçsin koltukta yatıcam sırf sırt üstü uyumamak icin. Yatakta yatarsam eger imkanı yok sırt üstü yatmamamanın
Çareyi böyle buldum ben

Ve hamile yastığı alıcam.ılk hamileliğimde o kadar memnundum ki

Son düzenleme:
Aynen canım normalde hiç sırt üstü yatan biri değilim işte yasak olunca insanın yapası geliyor gece yastık koydum arkama ona dayanıp uyumuşum rahatla bende alıcam yastık baktım netten ne kadar pahalı onlarda

Canlar bence rahatinizi hic bozmayın 30 haftaya kadar istediginiz gibi yatabilirsiniz doktorum bana bu haftaya kadar etkilenmez son aylardada kordon dolanmasi riski kan akışı için artik dikkatli uyumami söylemişti sizlerde yine bi sorun

Canım bebeğin boynuna da kordon dolanıyor sırt üstü yatmada.

Ay hadi inşallah normal istiyorum bakalım her şey yolunda giderse
Hiç ama hiç korkma benim şahane geçti ebem de dünya tatlısı çok sevecen bir ebeydi
Öyle yaptılar böyle yaptılar diye korkutularak büyüdük ya inan ondan çoğu.
elini karnıma koyar sancımın gelişini anlardı benden önce, gelecek hazırlan derdi ve ben normalken bir anda sancıyla karşılaşırdım NST cihazı gibiydi

Bebek iyiyse korkma bazen olabiliyor. Plesanta oluşurken olabilir diye okumuştum.
Ama çok miktarda kanamam oldu.. yani el kesiği gibi derler ya ayağı kalkınca yerler kan içde kandı doktorun orada ama dediğiniz gibi kese bozulmamış yavrumun kalp atışı var hatta haftasından büyük çıktı bebişim. Kendi dotkoruma ulaştım yarın sabah hemen gidicem muayeneye bakalım ne diyecek.. bu sabah çok ağır bir üzümtüyle uyandım Allah kimseye vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…