- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.941
Normalde sırt üstü yatılmaması gerektiğini söylüyolar , çocuğun oksijen tüketimini azaltıyomuş sanırım, sen yinede uyandığında dönersin, uyurkne oluyor sonuçdaİyi akşamlar kızlar herkes iyidir inşallahben gece uyanınca kendimi hep sırt üstü buluyorum sakıncası var mıdır sizce ? Sola yatmanın daha iyi olduğu biliyorum ama daha bebişler küçük etkilenir mi acaba ?
Doktor aynı ama inşallah öyledirSanırım cihazlara göre farklışık gösteriyor bazen, ama 1-2 gün bence sorun olucağını düşünmüyorum, sağlıkla kucağına alman dileğimle
Aynen canım uyanınca hemen dönüyorum ama hep tedirgin yattığım için sık uyanıyorumNormalde sırt üstü yatılmaması gerektiğini söylüyolar , çocuğun oksijen tüketimini azaltıyomuş sanırım, sen yinede uyandığında dönersin, uyurkne oluyor sonuçdabende unutuyorum düz yatarken hemen dönüyorum
Şuan yatakta yatıyorum ve sırt üstü yatarken kendimi çok buluyorum. Biraz zaman geçsin koltukta yatıcam sırf sırt üstü uyumamak icin. Yatakta yatarsam eger imkanı yok sırt üstü yatmamamanınİyi akşamlar kızlar herkes iyidir inşallahben gece uyanınca kendimi hep sırt üstü buluyorum sakıncası var mıdır sizce ? Sola yatmanın daha iyi olduğu biliyorum ama daha bebişler küçük etkilenir mi acaba ?
Aynen canım normalde hiç sırt üstü yatan biri değilim işte yasak olunca insanın yapası geliyor.......
Şuan yatakta yatıyorum ve sırt üstü yatarken kendimi çok buluyorum. Biraz zaman geçsin koltukta yatıcam sırf sırt üstü uyumamak icin. Yatakta yatarsam eger imkanı yok sırt üstü yatmamamanın
Çareyi böyle buldum ben
Ve hamile yastığı alıcam.ılk hamileliğimde o kadar memnundum ki
Sorma hiç uyudugumdan bir şey anlamıyorumAyyy ya cok kötü dimi tatli uykudan uyandiriyor vizdansiz
Teşekkür ederim bu aradaSanırım cihazlara göre farklışık gösteriyor bazen, ama 1-2 gün bence sorun olucağını düşünmüyorum, sağlıkla kucağına alman dileğimle
Rica ederimTeşekkür ederim bu arada
Canlar bence rahatinizi hic bozmayın 30 haftaya kadar istediginiz gibi yatabilirsiniz doktorum bana bu haftaya kadar etkilenmez son aylardada kordon dolanmasi riski kan akışı için artik dikkatli uyumami söylemişti sizlerde yine bi sorun.......
Şuan yatakta yatıyorum ve sırt üstü yatarken kendimi çok buluyorum. Biraz zaman geçsin koltukta yatıcam sırf sırt üstü uyumamak icin. Yatakta yatarsam eger imkanı yok sırt üstü yatmamamanın
Çareyi böyle buldum ben
Ve hamile yastığı alıcam.ılk hamileliğimde o kadar memnundum ki
Giremedim canım günlerdir ya resmen unutmuşum
Korkma yoktur inşallah birşey. Her kanama kötüye işaret değildir. Haber ver bize deKızlar nolur dua edin hastaneye geldim çok kanamam oldu şimdi durdu inşallah bebek benimledir
Altan ultrason bakıldı bebek duruyor kalbi atıyor kese düzgün ama kanama aşırı çok iğne yapılacakKorkma yoktur inşallah birşey. Her kanama kötüye işaret değildir. Haber ver bize de
Canım bebeğin boynuna da kordon dolanıyor sırt üstü yatmada.Normalde sırt üstü yatılmaması gerektiğini söylüyolar , çocuğun oksijen tüketimini azaltıyomuş sanırım, sen yinede uyandığında dönersin, uyurkne oluyor sonuçdabende unutuyorum düz yatarken hemen dönüyorum
Geçmiş olsun canım.Altan ultrason bakıldı bebek duruyor kalbi atıyor kese düzgün ama kanama aşırı çok iğne yapılacak
Yok yok yatmıyorum canımmm hem sol tarafdayım dikkat etmeye çalışıyorumCanım bebeğin boynuna da kordon dolanıyor sırt üstü yatmada.
Çok şükürAltan ultrason bakıldı bebek duruyor kalbi atıyor kese düzgün ama kanama aşırı çok iğne yapılacak
Hiç ama hiç korkma benim şahane geçti ebem de dünya tatlısı çok sevecen bir ebeydiAy hadi inşallahnormal istiyorum bakalım her şey yolunda giderse
Bebek iyiyse korkma bazen olabiliyor. Plesanta oluşurken olabilir diye okumuştum.Altan ultrason bakıldı bebek duruyor kalbi atıyor kese düzgün ama kanama aşırı çok iğne yapılacak
Ama çok miktarda kanamam oldu.. yani el kesiği gibi derler ya ayağı kalkınca yerler kan içde kandı doktorun orada ama dediğiniz gibi kese bozulmamış yavrumun kalp atışı var hatta haftasından büyük çıktı bebişim. Kendi dotkoruma ulaştım yarın sabah hemen gidicem muayeneye bakalım ne diyecek.. bu sabah çok ağır bir üzümtüyle uyandımBebek iyiyse korkma bazen olabiliyor. Plesanta oluşurken olabilir diye okumuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?