Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sabah çok güzel kahvaltı yaptım her şey yolundaydı. 1 saat kadar önce nesquik yaptım yapmaz olaydım

Biraz küçük ölçekli bakalım mesela bu bulantılar ne zaman geçecek
Günde 4 tane düzenli olarak bulantı ilacı kullanıyorum canim. Ehh işte fena sayılmam
Midem bulanıyor zaman ağzıma şeker, tofıta tarzı şeyler atıyorum o anlık kurtarıyor beni.
Napim geçene kadar bu sekilde yapacagım.
Bak 12. Haftadayım ama geçmedi daha

Neyse bulantının bebeğin iyi olduğuna dair bir işaret olduğunu duydum bununla avunalım bari napalım
Yarın randevum var heyecanlıyım

Neyse bulantının bebeğin iyi olduğuna dair bir işaret olduğunu duydum bununla avunalım bari napalım
Yarın randevum var heyecanlıyım
Hadi bakalım .
Benim doktor en sonunda " heralde doğum icin gelmeyi düşünüyorsun " diyecek

Şimdi 2li test davası icin aradım randevu aldım güya, yanlış yapmışım. Doktor karnıma baktı ultrason fotosu verdi gönderdi beni
O benim bütün zamanımı çaldı.
O yuzden kendi doktoruma suan gitme gereği duymadım. Haftaya gideceğim ben de.
Bebek baya büyümüş olacak, hatta erkeklerin cinsiyet daha önce oluşuyormus tahmin bile yapabilir.

13. Hafta 2 li yaptıracağım. Sonra işte detaylı ultrason
Benim testler bu kadar işte.

Kızımda da 2li ve
Detaylı ultrasonla girmiştim sadece .

Aslında çok ağır bir iş yapmadım biraz şekilsiz takılmak zorunda kaldım bir kaç saat bakım işlerne girdim
Kanamam yok şükür, kahve leke geliyor sadece.
Pazartesi zaten doktor randevum var
Yarın benimde Randövüm var .İnşallah güzel haberlerle döneriz .

Dünyada acı ve zorluk çok zaten. Dediğin gibi sürekli kötüyü düşünmek iyi değil. Benim de zaman zaman aklıma kötü şeyler gelir ama uzaklaştırırım. Ben akıl sağlığımı böyle koruyorum. Başkalarını da koruyorum diyebilirim :)

Benim de 1 ay önce gencecik akrabam cahil bir kamyon şoförü yüzünden öldü. 3 yaşındaki çocuk annesiz kaldı. Şimdi ben bu olay oldu diye sürekli buna göre mi yaşamalıyım..

Pek uyku düzenim yok.uyuyamama problemim var Gece kalktım 3 te.Daha uyumamışım.Fazla uyuyamadığımdanmıdır nedir baya bir sinirli oluyorum.En ufacık şeye sinir krizi geçiriyorum.Karın ağrısı yapıyor .3 haftadır pek iyi gitmiyor.Hersey üst üste geliyor.Yarın Randövüm var meraktan ölücem Hersey yolundadır inşallah.

Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Kimseyi evladıyla sınamasın.
Bunlarda geçecek insallah

Haftaya kızımın doğum gününü yapacağız. Şehir dışından ablam gelecek hazırlıkları yapmak için.
1 hafta kalacak, sonra annemler kardeşlerim gelecek

Kimseye tahammülüm yok ama neyse
Sonucta temizliğinden, yemeğinden tut ablam yapacak o yuzden soeun yok.

Doğum günü bu sefer yapmayacaktım ama, Görümcem, kayınvalıdem, kayınvalidenin annesi altın takıyor genelde yapmamayı göze alamadımdoğum günlerinde cebim doluyor. Altın yükseldi baya almasalar bıle baya para gelir çocuğa
Şimdi attan inip eşeğe binmezler heralde

Kendi adıma benim diğer topiklerde olmayan korkuyu bu topikte görmek kayıplardan sanırım dedim. Çok etkilenmedim ve kötüyü düşünmemek en iyisi. Ben alışveriş cinsiyet paylaşımı gibi şeylerle bilgi alışverişi ve kafa dağıtma gibi düşünüyorum burayı ama endişe hali görünce sürekli yazmak istemiyorum. Hani bebek doğunca bakımı zor olacak endişesi değilse sürekli bir sorun çıkma korkusu bahsettiğim. Zaten normalde kafam o kadar rahat ki alışveriş bile yapiyorum bu demek değil ki hersey mükemmel. Ama ihtimaller üzerine hayatımı zehir edemem.

Birbirimizin modülü yükseltmemiz gerek aslında.

Çok alemsin benimde normalde doğum günlerinde altin gelir şubatta küçüğün doğum günü ama bence bu sefer oyuncak gelecek bide doğum olacak ya ona saklarlar kayinvalidem daha bilmiyor hoş hamileliği doğum gününden sonra mı söylesem

Bence erkekse kesin belli olur 13+larda. Zaten erkekse sen bile anlarsın çok bariz oluyor

Saydığım kişiler oyuncak almıyor
Altın almazsalar para gelir gelsın tabii
Pere pere pere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…