- 15 Ekim 2016
- 22.722
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.052
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #11.981
Günde 4 tane düzenli olarak bulantı ilacı kullanıyorum canim. Ehh işte fena sayılmamBiraz küçük ölçekli bakalım mesela bu bulantılar ne zaman geçecek
Neyse bulantının bebeğin iyi olduğuna dair bir işaret olduğunu duydum bununla avunalım bari napalımGünde 4 tane düzenli olarak kullanıyorum canim. Ehh işte fena sayılmam
Midem bulanıyor zaman ağzıma şeker, tofıta tarzı şeyler atıyorum o anlık kurtarıyor beni.
Napim geçene kadar bu sekilde yapacagım.
Bak 12. Haftadayım ama geçmedi daha
O zaman siz zayıf bir bayansinizSabahları armut gibi
Akşamları 6 aylık bebek var gibi duruyor.
Hadi bakalım .Neyse bulantının bebeğin iyi olduğuna dair bir işaret olduğunu duydum bununla avunalım bari napalım
Yarın randevum var heyecanlıyım
Benim lavabodan çıktığım yokKizlar hamileliginizin başından beri gunde benim gibi 7 kere falan idrara cikjyormusunuzbiktim surekli wc ye gitmekten gecede1 kere kalkiyorum en az
56 kiloydum. 58 olmuşum. 1 kiloyu gün içinde yenilen şeylere sayıyorumO zaman siz zayıf bir bayansiniz
Yarın benimde Randövüm var .İnşallah güzel haberlerle döneriz .Aslında çok ağır bir iş yapmadım biraz şekilsiz takılmak zorunda kaldım bir kaç saat bakım işlerne girdim
Kanamam yok şükür, kahve leke geliyor sadece.
Pazartesi zaten doktor randevum var
Nasılsınız??Hersey yolundadır inşallahKızlar nolur dua edin hastaneye geldim çok kanamam oldu şimdi durdu inşallah bebek benimledir
Evet ben etkilendim mesela
Aklıma olmayan şeyler gelmeye başladı artık.
Ki ben kesinlikle bu tarz şeyleri akışına bırakan biriyim
Kötüyü de çağırmamak gerek
Sürekli kötü düşünmek iyi değil.
Açıkçası sürekli kötü düşünen, aşırı endişeli olan kişiler pek belli etmese
Biz de etkilemeliyiz
İnsan ister istemez etkileniyor, sonucta suan hepimiz aynı yolda ilerliyoruz.
Zaten aşırı endişeli arkadaşların yazdığı mesajlara bakmayacağım
Ve cevap vermeyeceğim:))
Aklıma neler getiriyorsunuz yahu
Gerçekten kötüyü düşünürseniz kötü gelir.
Allah insani en çok endişe ettiği şeyle sınar kesinlikle unutmayın.
Ve her şey allahtan
Hem bir örnek vereceğim size; safiye soymanın engelli bir çocuğu var bilen bilir, doğuştan degil 30 yaşında kaza sonucu engelli kalmış. Ve engelliden ziyade zihinsel problemi de var gibi duruyor fiziksel olarak.
Bu yüzden lütfen çocuklarımız icin olmayan şeylerde endişe duyup kötüyü cağırmayalım.
Allah sağlıkla, sıhhate doğmayı ve yasamayı nasip etsin.
İlk kızımda bende çok kabus görürdüm.Bunda pek görmüyorum .Bilinç altınızdan olabilir.Günaydın arkadaşlar,
Ya bi tek ben miyim yoksa başka kötü kötü kabuslar gören var mı aranızda özellikle bebekle ilgili ?
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Dünyada acı ve zorluk çok zaten. Dediğin gibi sürekli kötüyü düşünmek iyi değil. Benim de zaman zaman aklıma kötü şeyler gelir ama uzaklaştırırım. Ben akıl sağlığımı böyle koruyorum. Başkalarını da koruyorum diyebilirim :)
Benim de 1 ay önce gencecik akrabam cahil bir kamyon şoförü yüzünden öldü. 3 yaşındaki çocuk annesiz kaldı. Şimdi ben bu olay oldu diye sürekli buna göre mi yaşamalıyım..
Herşeyin fazlası zarar onu demek istiyorum ben de. Diğer kişileri de etkilediğini bilmek düşünmek gerek..
Ben de ilk gebeliğimde kürtaj oldum. İkinciye hamile kalınca hep temkinli yaklaştım hiç çok sevinç gösteremedim. Ama hiç aklıma ya bu kontrolde şöyle olursa ya şurasında bu olursa diye düşünmedim yazmadım.
Hatta ogluma hamileyken ilk haftalar kanama yaşadım bu da gelişmedi derken sağlam olduğunu gördüm ağladım. Gebelikte herşey olası. Ve kişilerin yapacağı yok. Herşey Allah'tan..
Bu psikolojiyle yaşamak gerçekten zor. O yüzden diyorum psikolojik destek almalılar diye. Çünkü lohusalığı ve anneliğin neler hissettirdiğini de biliyorum. Böyle şeyler katlanarak artar. Şu haftalar geçsin rahatlarım demek kendini kandırmaktır ancak..
Kendi adıma benim diğer topiklerde olmayan korkuyu bu topikte görmek kayıplardan sanırım dedim. Çok etkilenmedim ve kötüyü düşünmemek en iyisi. Ben alışveriş cinsiyet paylaşımı gibi şeylerle bilgi alışverişi ve kafa dağıtma gibi düşünüyorum burayı ama endişe hali görünce sürekli yazmak istemiyorum. Hani bebek doğunca bakımı zor olacak endişesi değilse sürekli bir sorun çıkma korkusu bahsettiğim. Zaten normalde kafam o kadar rahat ki alışveriş bile yapiyorumEvet ben etkilendim mesela
Aklıma olmayan şeyler gelmeye başladı artık.
Ki ben kesinlikle bu tarz şeyleri akışına bırakan biriyim
Kötüyü de çağırmamak gerek
Sürekli kötü düşünmek iyi değil.
Açıkçası sürekli kötü düşünen, aşırı endişeli olan kişiler pek belli etmese
Biz de etkilemeliyiz
İnsan ister istemez etkileniyor, sonucta suan hepimiz aynı yolda ilerliyoruz.
Zaten aşırı endişeli arkadaşların yazdığı mesajlara bakmayacağım
Ve cevap vermeyeceğim:))
Aklıma neler getiriyorsunuz yahu
Gerçekten kötüyü düşünürseniz kötü gelir.
Allah insani en çok endişe ettiği şeyle sınar kesinlikle unutmayın.
Ve her şey allahtan
Hem bir örnek vereceğim size; safiye soymanın engelli bir çocuğu var bilen bilir, doğuştan degil 30 yaşında kaza sonucu engelli kalmış. Ve engelliden ziyade zihinsel problemi de var gibi duruyor fiziksel olarak.
Bu yüzden lütfen çocuklarımız icin olmayan şeylerde endişe duyup kötüyü cağırmayalım.
Allah sağlıkla, sıhhate doğmayı ve yasamayı nasip etsin.
Çok alemsinHaftaya kızımın doğum gününü yapacağız. Şehir dışından ablam gelecek hazırlıkları yapmak için.
1 hafta kalacak, sonra annemler kardeşlerim gelecek
Kimseye tahammülüm yok ama neyse
Sonucta temizliğinden, yemeğinden tut ablam yapacak o yuzden soeun yok.
Doğum günü bu sefer yapmayacaktım ama, Görümcem, kayınvalıdem, kayınvalidenin annesi altın takıyor geneldeyapmamayı göze alamadım doğum günlerinde cebim doluyor. Altın yükseldi baya almasalar bıle baya para gelir çocuğa
Şimdi attan inip eşeğe binmezler heralde
Bence erkekse kesin belli olur 13+larda. Zaten erkekse sen bile anlarsın çok bariz oluyorHadi bakalım .
Benim doktor en sonunda " heralde doğum icin gelmeyi düşünüyorsun " diyecek
Şimdi 2li test davası icin aradım randevu aldım güya, yanlış yapmışım. Doktor karnıma baktı ultrason fotosu verdi gönderdi beni
O benim bütün zamanımı çaldı.
O yuzden kendi doktoruma suan gitme gereği duymadım. Haftaya gideceğim ben de.
Bebek baya büyümüş olacak, hatta erkeklerin cinsiyet daha önce oluşuyormus tahmin bile yapabilir.
13. Hafta 2 li yaptıracağım. Sonra işte detaylı ultrason
Benim testler bu kadar işte.
Kızımda da 2li ve
Detaylı ultrasonla girmiştim sadece .
Saydığım kişiler oyuncak almıyorÇok alemsinbenimde normalde doğum günlerinde altin gelir şubatta küçüğün doğum günü ama bence bu sefer oyuncak gelecek bide doğum olacak ya ona saklarlar kayinvalidem daha bilmiyor hoş hamileliği doğum gününden sonra mı söylesem
Ben nerden anlarım ki?Bence erkekse kesin belli olur 13+larda. Zaten erkekse sen bile anlarsın çok bariz oluyor
Ultrasonda sakın durursa bebek bacak arasına bakar acıyla çok bariz oluyor o zaman erkekse. Çıkıntı oluyor zatenBen nerden anlarım ki?nub teorisi sayfasına atarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?