- 10 Kasım 2021
- 566
- 791
- 23
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #12.021
Bende 2 li ve ayrıntılı yaptırcam sadeceHadi bakalım .
Benim doktor en sonunda " heralde doğum icin gelmeyi düşünüyorsun " diyecek
Şimdi 2li test davası icin aradım randevu aldım güya, yanlış yapmışım. Doktor karnıma baktı ultrason fotosu verdi gönderdi beni
O benim bütün zamanımı çaldı.
O yuzden kendi doktoruma suan gitme gereği duymadım. Haftaya gideceğim ben de.
Bebek baya büyümüş olacak, hatta erkeklerin cinsiyet daha önce oluşuyormus tahmin bile yapabilir.
13. Hafta 2 li yaptıracağım. Sonra işte detaylı ultrason
Benim testler bu kadar işte.
Kızımda da 2li ve
Detaylı ultrasonla girmiştim sadece .
Ben nerden anlarım ki?nub teorisi sayfasına atarım artık
İnşallah öğrenirsinCanım benim kendi doktorum bı saat perinotoloji uzmanı bakar kan verirsin on dk da ben bakarım dedi unuttum sonra hastaneyi aradım farketmio dedi aç tok benim gecen çarşamba gittifimde uyuyodu uyandırdı bu sefer bacağını açtı zıpladı korktu bacak arasında bişe vardı sanki ama ben görene kadar doktor farkederdi belki söylerler bu hafta
Günde yarım litre eksik su içsem hemen enfeksiyonum azıyor. Günde en az 2,5 litre su içmeye çalışın. Çok rahatlarsınız emin olun.Arkadaşlar aralarimizda birer hafta var ben hamile kalali enfeksiyonu geçiriyorum idrar yolu sürekli antibiyotik tedavisi aranızda varmı ben gibi yada geçiren doğal falan hiç geçmedi baya kötüyüm bebiş ne alemde bilmiyorum
Oncelikle merhaba ve gecmis olsun. Defalarca kez dendi bebegin geriden gelmesinin "gelisim geriligi " ile alakasinin olmadigi. Her defasinda israrla ayni seyi soyleniyor burada. Surekli bunu soranlar var herkes bunlari okuyor. Benim ki mesela bir hafta geriden geliyor diye simdi gelisim geriligi mi oluyor? Kelimeleri duzgun secmeye ozen gosterelim. Daha once de soylenmisti ve defalarca da duzeltilmisti baska arkadaslar tarafindan kibarca aciklanarak. Bu topik beni benden aliyor. Hep bi buhran olumsuzluk anlayamiyorum. Simdi onden gidiyor diye ileri zekali falan olcak o zaman bu mantikla da. O kadar ufak seyi kafasina takan insanlar var ki bu topigi okusalar hastane kapisindan ayrilamazlar. Benim fikrimdir bunlar.Kızlar dün akşam çok sancilandim kasiklarim çok ağrıdı korktum bisey mi oldu aceba diye dayanamadim hastaneye gittm çok şükür bebeğim gayet iyi çıktı ama o masaya yatıp kalbinin sesini duyana kadar gözlerim çeşme oldu sankinormalde salı günü gittiğimde 7+2 çıkmıştı gelişim geriliği vardı 7+6 çıkması lazımdı normal şartlarda 8+3 cıktı bi anda bu kadar öne gitmesi çok şaşırttı beni biraz ileri gitsn diye meyve suyu falan çok ictm ise yaramış galiba gününe yaklaşmış bi kaç günde çok önemli deyil dedi
Kusura bakmayın şimdiden ben doktordan daha iyi bilemem sonuçta ben 5+5 de kese gördüm ve aradan 12 gün geçtikten sonra hastaneye gittm normalde 7+ olması lazımdı ama bebeğim 6+ 0 cıktı buna dayanarak gelişim geriliği dendi bn kesin bunları uydurup yazmiyorm nihayetinde basimdan geçenleri anlatiyormOncelikle merhaba ve gecmis olsun. Defalarca kez dendi bebegin geriden gelmesinin "gelisim geriligi " ile alakasinin olmadigi. Her defasinda israrla ayni seyi soyleniyor burada. Surekli bunu soranlar var herkes bunlari okuyor. Benim ki mesela bir hafta geriden geliyor diye simdi gelisim geriligi mi oluyor? Kelimeleri duzgun secmeye ozen gosterelim. Daha once de soylenmisti ve defalarca da duzeltilmisti baska arkadaslar tarafindan kibarca aciklanarak. Bu topik beni benden aliyor. Hep bi buhran olumsuzluk anlayamiyorum. Simdi onden gidiyor diye ileri zekali falan olcak o zaman bu mantikla da. O kadar ufak seyi kafasina takan insanlar var ki bu topigi okusalar hastane kapisindan ayrilamazlar. Benim fikrimdir bunlar.
Bazı şüpheler de gerçekten beni benden alıyor doğru. Yani diyorum kırk yıl düşünsem aklıma gelmez yapılan çıkarım.Oncelikle merhaba ve gecmis olsun. Defalarca kez dendi bebegin geriden gelmesinin "gelisim geriligi " ile alakasinin olmadigi. Her defasinda israrla ayni seyi soyleniyor burada. Surekli bunu soranlar var herkes bunlari okuyor. Benim ki mesela bir hafta geriden geliyor diye simdi gelisim geriligi mi oluyor? Kelimeleri duzgun secmeye ozen gosterelim. Daha once de soylenmisti ve defalarca da duzeltilmisti baska arkadaslar tarafindan kibarca aciklanarak. Bu topik beni benden aliyor. Hep bi buhran olumsuzluk anlayamiyorum. Simdi onden gidiyor diye ileri zekali falan olcak o zaman bu mantikla da. O kadar ufak seyi kafasina takan insanlar var ki bu topigi okusalar hastane kapisindan ayrilamazlar. Benim fikrimdir bunlar.
Benm ilk deyil canım 5. Gebeliğim 3 u ölü gebelikti ve en son ki 7 haftalıkken kalbi durdu o yüzden korkuyorm buraya yazınca rahatlıyorum gerçekten bazı şeyleri bilmeyince başına gelince korkuyor insan ama burda motive olmakta güzel geliyor bna rahatlıyorum çok şükür normalmiş diyormBazı şüpheler de gerçekten beni benden alıyor doğru. Yani diyorum kırk yıl düşünsem aklıma gelmez yapılan çıkarım.
Ama bilmiyorum ilk gebeliğiniz mi, benimki ilk ve çok tecrübesizim. Ha ben böyle bir konuyu doktoruma sorarım o ayrı konu. Ama istemsizce insan korkuyor. Tabiki olacak olanın önüne geçilmez o ayrı.
Ben de ilk lekelenmemde çok korkmuştum, çünkü çevremde kimse de görmemiştim duymamıştım bir sorun olduğunu sandım. Gece olduğu için de buraya yazmıstım, arkadaşlar sağolsun normal olduğunu söylemişlerdizaten doktorumla da detaylı konuştum konuyu, şu an lekelenmem olduğu halde artık korkum yok mesela. Dedğim gibi ilk olunca böyle oluyor sanırım.
Teşekkür ederim içiyorum bu hafta bulantı kusma başlayın ca iyice düşüş kaldım caydanda tiksindim balık gibi ne yapacağımı bilmiyorumGünde yarım litre eksik su içsem hemen enfeksiyonum azıyor. Günde en az 2,5 litre su içmeye çalışın. Çok rahatlarsınız emin olun.
Benim de ilk gebeliğim (sağlıklı olarak)Bazı şüpheler de gerçekten beni benden alıyor doğru. Yani diyorum kırk yıl düşünsem aklıma gelmez yapılan çıkarım.
Ama bilmiyorum ilk gebeliğiniz mi, benimki ilk ve çok tecrübesizim. Ha ben böyle bir konuyu doktoruma sorarım o ayrı konu. Ama istemsizce insan korkuyor. Tabiki olacak olanın önüne geçilmez o ayrı.
Ben de ilk lekelenmemde çok korkmuştum, çünkü çevremde kimse de görmemiştim duymamıştım bir sorun olduğunu sandım. Gece olduğu için de buraya yazmıstım, arkadaşlar sağolsun normal olduğunu söylemişlerdizaten doktorumla da detaylı konuştum konuyu, şu an lekelenmem olduğu halde artık korkum yok mesela. Dedğim gibi ilk olunca böyle oluyor sanırım.
Benimki bir kıyas değil , olamaz da çünkü zaten o tarz bir konuşmam hiç olmadı burada. Doktor bir seye normal dediyse ve doktoruma güveniyorsam sorun yoktur benim için. Diğer türlü bu gebelik bitmez, zihnen yorulmak bedenen yorulmaktan beter.Benim de ilk gebeliğim (sağlıklı olarak)İki kimyasalım olduğu için de çok tedirginim. Mesela 7+2de bebeğim 7mm çıktı, kalbi de 123 atıyor ama ben kesin haftası uymuyor diye kendimi üzüyorum İnternette normal yazıyor, doktor da gayet iyi dedi ama ben yine de korkuyorum Annelik gerçekten delilik Eşim sen manyaksın deyip gülüyor bana Evet topikte gerçekten bir karamsar hal var ama o da hepimizin birbirimizi kıyaslayıp, internete bakıp “çok bilmişlik” taslamaktan. Yani 7mm ise ne olmuş ki, illa ben çok bilmişlik edip kendimi üzülüyorum, sanki doktor benim Evet deliyim Umarım bu sadece ilkine özel bir durumdur
Ben de doktoruma güvenirim. Olması gereken de bu zatenBenimki bir kıyas değil , olamaz da çünkü zaten o tarz bir konuşmam hiç olmadı burada. Doktor bir seye normal dediyse ve doktoruma güveniyorsam sorun yoktur benim için. Diğer türlü bu gebelik bitmez, zihnen yorulmak bedenen yorulmaktan beter.
İçimiz rahat dursa keşkeBenimki bir kıyas değil , olamaz da çünkü zaten o tarz bir konuşmam hiç olmadı burada. Doktor bir seye normal dediyse ve doktoruma güveniyorsam sorun yoktur benim için. Diğer türlü bu gebelik bitmez, zihnen yorulmak bedenen yorulmaktan beter.
Erken falan dedim ama biz de bugün aldık aynı arabadanBen evde kurup paketledim tekrar sürüşü vs gayet iyi benim beklentimi karşıladı zaten sonra baston var elimde bir tane ona geçecek. Pregonun emsal arabasıyla kıyasladım arada 2000 fark vardı hatta onu alacaktım en son. Sonra bu oturma yeriyle ve tek elle kapanıyor diye ee 3.de olunca bunu aldım
Hayırlı uğurlu olsun ❤Erken falan dedim ama biz de bugün aldık aynı arabadanSiyah rengini aldık füme daha doğrusu alacak arkadaşlara da tavsiye ederim hem uygun hem kullanışlı 10 sene önce aldığım arabadan sonra bana mercedes gibi geldi
Eşime demiştim kadınlar kulübünde okudum anneler şimdiden araba almaya başlamışlar zamlanacak diye falan eşim de demişti aslında biz de alalım dursun yahu dedim 2 aylık bebe daha ne arabası sağlıklı mı bakalım falan o da dedi neden sağlıklı olmasın yok bir sıkıntın vs ben boşver demiştim kalmıştı öyle.
Bugün dedik bir girelim e-bebek e alıcı gözle bir bakalım sürüşü duruşu nasıl arabaların ben zaten en fazla 2 bin tl lik birşey istiyordum netten falan da baktım bilinmeyen markalar o fiyata yakın kanz en azından bildiğimiz marka. Bir marka daha vardı e-bebek sitesinde o da fotoda güzeldi ama yakından hiç beğenmedik kalitesiz. Diğerlerine baktım 3500-5000 arası hiçte fark göremedim. Eşim de kolay kolay beğenmez o da çok beğendi. Gri kaldı elimizde demişlerdi baktık nette de siyah yoktu sonra yeni sevkiyatta gelmiş dediler şansa bulduk kaptık
Görevli dedi ki istediğiniz zaman başka bir marka modelle değiştiririz hiç sorun değil bende dedim model tamam ama daha doğuma çok var o yüzden ben tereddütteyim Allah korusun birşey olursa diye o zaman eleman dedi kutuyu açmayın doğuma yakın getirin biz kurarız öyle bir durum olursa da iade alırız ne zaman getirirseniz getirin artık ne kadar doğru bilmem ama öyle söyledi.
İnşallah sağ sağlim doğurup kullanmak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?