Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ultrasonda sakın durursa bebek bacak arasına bakar acıyla çok bariz oluyor o zaman erkekse. Çıkıntı oluyor zaten
O zaman ben gittiğimde ağzıma tatlı falan atmayayım. Gerçi dışarı çıkınca ağzına yumuşak şeker atıyorum bulantısı ancak o zaman hissetmiyorum. vayy velet

Ben erkek hissediyorum. Ama oncekının kız olmasından dolayı degil. Bu hamıllıgımde bulantımın ağır olmasından dolayı

Arkadaşlar aralarimizda birer hafta var ben hamile kalali enfeksiyonu geçiriyorum idrar yolu sürekli antibiyotik tedavisi aranızda varmı ben gibi yada geçiren doğal falan hiç geçmedi baya kötüyüm bebiş ne alemde bilmiyorum

Bismilhayrun gittin mi kendi doktoruna?

Nasılsınız??Hersey yolundadır inşallah
Daha iyiyim kanamalarım azaldı kesildi neredeyse kendi doktorum pazar olduğu için şehir dışında yarın sabah çağırdı yat ayapa kalkma dedi telefonlaştık. Her kanama düşük değildir dedi dün o kanamaların üzerine bebeği hördül zaten iyidi ama kızlar öyle bir kanama yok yani affedersiniz çişimi yapar gibi kanlar boşaldı tutamıyordum çok korkunçtu ama aklımızda olsun rahim büyürken etrafında damarlardan bazıları çatlama yapabiliyormuş oda bu tarz ağır kanama yaparmış ama tabi henüz nedeni kesin belli değil yarın belli olur inşallah herşey iyi gider

Canım bebek iyiymiş
Strese sokma kendini.

Kızlar iki test için çarşamba gidicem bı saat sürecekmis deneyimli Ler yine karından normal ultroson gibi oluo demi bide kan ne zaman cikcak unuttum sormayı hemen çıkmaz herhalde

Kızlar iki test için çarşamba gidicem bı saat sürecekmis deneyimli Ler yine karından normal ultroson gibi oluo demi bide kan ne zaman cikcak unuttum sormayı hemen çıkmaz herhalde
O kadar uzun sürüyor mu ?
Allah allah ben neden ilk çocuğumda 2 li testi hatırlamıyorum o zaman.

O kadar uzun sürüyor mu ?
Allah allah ben neden ilk çocuğumda 2 li testi hatırlamıyorum o zaman.
Kendi doktorum riskli uzman dan randevu al bı saat o bakicak çıkınca bı on dakika da ben bakicam dedi ondan dedim karından mi bı saat normal ultroson gibi mi ilk ben gidicem sanırım gerçi ilk çocuğunu hatırlarsın çok uzun olsa ee neden bı saat dedi

Neden riskli uzman ? Riskli olduğu icin 1 saat olabilir.

Neden riskli uzman ? Riskli olduğu icin 1 saat olabilir.
Yok adını unuttum peritonoloji uzmanısanırım doru dedim bana seçenek sundu istersen yaptırabilirsin dedi iki taramayı o yapiomus bı saat sürüyor dedi sonra çıkınca ben de on dakika bakarım dedi yoksa bı benim mi uzun olcak bana ister ikili ister nift istersen yaptırma dedi ama

Evet riskli gebeliklerde bakılıyormus. Doktor riskli diye gönderdiyse bakar evet .
Ben de denedim işte ilk baş, riskli olmadığı için devletteki doktor o bölüme gidemezsin dedi
Başka bir bölüm söyledi suan hatırlamıyorum
Riskli olmayanlara bakılan bölümmüş.

Zaten bölümü geç, telde randevu alırken 11-14 Hafta arası yapılan 2 li test icin randevu almak istiyorum deyince veriliyor.

Benim doktorum ikili testte o bakio dedi tüp bebek ama riskli olsa istersen yaptırabilirsin demezdi yada bilmiomki devlette ikili testi yapan da daha uzman dir normal kadın dogumcu bakmiordr herhalde bilemedim ki ama hep ikili testi perinotoloji uzmanı bakio die duymustum farklı olup demekki bakalım çarşamba ne olcak

Geçmiş olsun korkulacak bir şey yokmuş çok şükür doktorda öyle söylemiş.İyi ol canım sen böyle oldukça bebekte iyi olur.Maşallah bebişe annesini üzmüyor

Anladım canim. Tüp bebek olduğu için
Olabılır

1 saat mi sürüyormuş bende Çarşamba gidicem. Doktor sana ac gel dedi mi Bu kadar uzunsa ben önce dahiliyeye gideyim bari onlar aç çağırdı. O kadar duramam aç
İnşallah öğreniriz cinsiyeti
Canım benim kendi doktorum bı saat perinotoloji uzmanı bakar kan verirsin on dk da ben bakarım dedi unuttum sonra hastaneyi aradım farketmio dedi aç tok benim gecen çarşamba gittifimde uyuyodu uyandırdı bu sefer bacağını açtı zıpladı korktu bacak arasında bişe vardı sanki ama ben görene kadar doktor farkederdi belki söylerler bu hafta

Cok geçmiş olsun canım dualarım seninle saglıcakla al yavrunu kucagına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…