Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kimse sizi bu topikte zorla tutmuyor hanımefendi sadece siz değil buradaki bütün anne adayları hassas bir dönemde. Arkadaşımız endişelenmiş korkusunu dile getirmiş belki önceki yazılanları okumadı bu konuyla ilgili bilgi yetersizliği var demekki uslubunuz hiç hoş değil lütfen dikkatlice yazdıklarımızı tekrardan bir okuyalım

Herkese merhaba.ben de aranıza yeni katılıyorum. bebeklerimiz hayırlı olsun inşallah .7 + 3 deyim ben de. Temmuz sonu Ağustos başı gibi görünüyor benim de. tüp bebek benim bebişim.
Merhaba canım hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun. Tabloda yazan bilgileri paylaşırsan eklerim sizide

Bende kullanımdan çok memnun kaldım. Fiyat performans olarak en mantıklısı. Hayırlı olsun simdiden

Ben eve gelince kurdum beklemedim sorun varsa göreyim diye.

Hepimiz birbirimizi kıyaslıyoruz minvalinde konuştuğunuz için öyle dedim.

Ben gayet usluplu ve kirici olmadan konustum. Ve kendi fikrim diye de belirttim. Arkadasin durumu daha farkli bir seymis aciklamasini yapti ben de gayet mantikli ve anlasilir buldugum icin konuyu gereksiz uzatmamak adina cevap yazmamistim zaten.

Benimde bu sefer daha erken dolgunlasti. 4 ay civarı kolostrum oluşuyor zaten yani normal başlaması. Bide ilk gebeliğe göre 2 3te daha erken oluyor bu durum onun etkisi var sanırım.
Benim merak ettiğim doğumdan sonra şakır şakır akacak mı bu sütler Yoksa gelmesi birkaç gün sürüyor mu

Benim merak ettiğim doğumdan sonra şakır şakır akacak mı bu sütler Yoksa gelmesi birkaç gün sürüyor mu
Aslında bu kaçıncı doğum doğum sekli anne bebek yapısı vs vs degisir ama başta zaten bal gibi birsey geliyor en en kıymetli süt damlası bile. Sonra yavaş yavaş geliyor artıyor bebek emdikçe ya da sagdıkca. Hatta böyle kanal kanal hergün artırdı aa derdim yine bir kanal açılmış Benim ilk bebe emmem dedi etmeyince sağım yaptım 45 günde zorla tutturdum memeyi yani biraz alışma süreci gibi. Kimi bebekte hastanede cok cok emiyor

Ben bir psikolojik çıkarım yapacaktım ama şimdi arkadaş kabul etmez polemik çıkar diye vazgeçtim..
Hayırlısı olsun herkesin hakkında

Benim ilk olacak inşallah. Memişlerim bebeme feda olsun inşallah son damlasına kadar emer

Benim ilk olacak inşallah. Memişlerim bebeme feda olsun inşallah son damlasına kadar emer
Çok çok takılmamak rahat olmak emmezse bile o anların tadını çıkarmak lazım. Mamada içse emse de bebe bir daha o günlerde olmayacak. En güzeli anı yaşamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…