Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Valla ilk gebelikten çok daha fazla ve erken doluluk, kanallarda sertlik hissediyorum
Bazen yan yattığımda üstüne yatmışım gibi batma oluyor düzeltip yatıyorum
Birsey diyeceğim 11 haftada hissettiğim gazdır di mi ve göğuslerim aynı böyle abartma erken ya diyorum

Valla ilk gebelikten çok daha fazla ve erken doluluk, kanallarda sertlik hissediyorum
Bazen yan yattığımda üstüne yatmışım gibi batma oluyor düzeltip yatıyorum
İlk gebelikte hic hatırlamıyorum bile göğüs hassasiyetini. İnsan unutuyormuş gerçekten
Aynen aşırı hassas benimkilerde

Çok çok takılmamak rahat olmak emmezse bile o anların tadını çıkarmak lazım. Mamada içse emse de bebe bir daha o günlerde olmayacak. En güzeli anı yaşamak.
Öyle tabi ki Emzirmek veya emzirmemek bir marifet değil. Ben bir acemi olarak şakır şakır emecek sanıyorum Şimdiden sabırsızlanıyorum, tipini çok merak ediyorum

Birsey soracağım çok alakasız ama. Şu hani bebeklerin çek bırak oyuncakları vardı. Poşete asıyordum. Ben büyük oyuncakları bırakmışım ama onlari vermişim. Baktım 100 TL cik daha uygun gören olursa haber verse ya. Çok oynardı benim bebeler.

Birsey diyeceğim 11 haftada hissettiğim gazdır di mi ve göğuslerim aynı böyle abartma erken ya diyorum

Gazdır o gaz
Geçen hafta doktor kemik gelişimi başlamış dedi. Daha kemik oluşacak, kas oluşacak falan da tekme atacak afacanlar

Hani 2 3 hafta sonra söylesen belki derim de emin ol gazdır o

Hamile değilken öyle bir gaz geçişi olurdu ki bu ne ya bilmesem hamileyim derim derdim. Çok benziyor valla

Kurban temmuz 9 -12 arasıymıs
38. Hafta dogacagını düşünürsek 24-25 hazıran gibi doğum olur benım

O değil de doktorlar bayramda doğuma giriyor mu merak ettım :)
Ayy benimde 5 temmuz gorunuyor koye gitcem sehir disina bayrama , bide ordaykn geliyormusss ayy

İlk gebelikte hic hatırlamıyorum bile göğüs hassasiyetini. İnsan unutuyormuş gerçekten
Aynen aşırı hassas benimkilerde

Ya yok valla ben hiç böyleydim diyemem. Oğlumla bu kadar ay of yapmadım.

Şimdi görmemiş gibi bir taraflarım fazla şişiyor, diğer tarafıma kramp giriyor kasığımı falan tutuyorum
Vallahi dümen değil

Selam kızlar ben yaklaşık 5 yıllık evliyim. Haziran 2021 de ilk gebeliğim olan 17 haftalık (tüp bebek tedavisi ile) ikizlerimi, bebeklerden birinin suyu geldiği için kaybettim. Şimdi doğal yolla 10 haftalık gebeyim. Süreç takibi için geldim. Allah herkesi bebeğine sağ salim kavuştursun

Benim bulantı disinda sorunum yok. Kızımdaki gibiyim. Bulantı hepsine bedel bulantım var
Yemem de var

Çok üzüldüm bende 18 haftalık kaybetmiştim.acisini kimse anlayamaz.Allah bu bebeğinizi sağlıkla kucağıniza almanızı nasip etsin.

Ay gerçekten öyle bir izlenim oldu dimi Çok şükür hiç düşük yaşamadım şuan öyle bir tehlike de yok aslında ama nebilim ya genel olarak şanssız bir insanımdır hep kötüye yoruyorum Düzelicez inşallah be...

En çok hareketleri özledim ondan bence

Tesekkur ederim hoşbuldum.tablonun sonuna ekledim bilgileri.ama benim sat ile dum tarihi pek uyumlu degil.tüp bebek oldugu için belki de.şuan 7+3 dedi doktor.
Eklemistim ama tablonun sonuna.gorunmuyor.bilgileri. 37yaş.1.çocuk.sat 22 ekim.izmir.şuan 7+3. Tahmini dogum 4 agustos.

Canlı canlı kalbimi söktüler inanınki. Doğuma aldılar, doğurmamak için direndim. Karnımı bastırmalarına izin vermedim. Bebeklerimi içime çekmeye çalıştım. Rabbim düşmanıma bile bu acıyı yaşatmasın. Umarım size de yeniden anne olmak nasip olmuştur veya olur

Olumlu düşün canim, hepimiz allahın izniyle sağlıklı sekilde doğum yapacağız.
Bu günleri unutacağız ☺

Kızlar bu arada hangi uygulamaları kullanıyorsunuz? Bende HappyMom bi de Banu Çiftçi var. Diğer uygulamara da açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…