Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
En kötüsü de baska odalardan bebek sesleri geliyordu o beni çok üzmüştü.dogumdan sonra göğüslerim süt dolmuştu bide onla uğraşmıştım.çok şükür şimdi tekrar hamileyim 7 haftalık ama insan ister istemez tedirgin oluyor.kendimi kaptırıp aynı hayalkirikligini yasamak istemiyorum. Allah'ım aynı acıları birdaha bize yaşatmasın.

Bitti inşallah, üzülmeyelim motive edelim birbirimizi. Ancak yaşayan anlayabiliyor. Ben de telaşlıyım ama şimdiki bebeklerimize bu kötü anıyı hatırlatıp stres yaşatmaya hakkımız yok. Çok güzel olacak inşallah. Sakin olmamız lazım.

Kızlar ne alırsanız foto beklerım heee
Artık 1 ay sonra gelir fotolar gelmeye
Fıkır de olur .

Bu arada haziran annelerinde bili okudum korktum yahu , cameralı telsizden bahsediyorum. Bir ara göz gezdirdim oraya bir yazıya denk geldim.

Gecenin bir baktı erkek yabancı sesi geliyormuş, odaya bir girmişler cameradan ses geliyor, wifi lı ya. Baglant7 kuruyorlarmış. Tövbe bismillah korktum len

Sırf bu yuzden eşim robot almadı, evini kimseye dınlettırmem izlettirmem dedi. Wi-fi ye bağlanıyorsun ya .

O yuzden görüntülü telsiz beni tırstıttı
Sizin de aklımıza soktum ama ...
Misal ben normalde de laptopumun camerasını kapatıyorum.

O yuzden görüntülü telsiz suan aklımdan çıktı.

Ahan da sizin de aklınıza soktum

Evet ben de geçen gün Twitterda gördüm. Birebir tecrübesini yazanlar da oldu. Hackliyorlarmış. Cidden ürkütücü.

Görüntülü ama kendi ekrani olan var. Onda WiFi yok başka yerdeydi cekmiyor. Onlara bak istersen ama baya tuzlu fiyatlar

Hangisi o canım?
Örnek olsun diye link ekledim. Ben bu tip Motorola kullandım sadece kendi arasında bağlantı kuruyor. Wifi vs gerektirmiyor. Hacklemek için seri nosu vs bilmesi lazım ama oda çok mümkün değil wifi ile alakası olmadığından direk ekrana bağlı. Sen bunu telefonda göreyim dersen wifi ye bağlarsın ancak ama gerek yok kendi ekrani var. Bu arada eşim bilgisayar mühendisi alanı görülü sistemler takık bu konuya

Benim baktığımda zaten 850 cıvarıydı
Çok sevindim valla

Kızlar memeler süt dolmaya başladı mi? Asıeı hassas ve büyüdü benimkiler
Aynen benm de öyle 2 3 gündür baya hassastı ve büyüdü sertleşti bugün bi bakiym aceba dolmaya mi başladı dedim sadece sol tarafimdan iynr ucu kadar sarimtirak şu gibi bisey geldi erken deyil mi

Aynen benm de öyle 2 3 gündür baya hassastı ve büyüdü sertleşti bugün bi bakiym aceba dolmaya mi başladı dedim sadece sol tarafimdan iynr ucu kadar sarimtirak şu gibi bisey geldi erken deyil mi
Gelmesi de gelmemesi de normal aslında ama çok uyarmamak tavsiye ediliyor ilk aylarda.

Selam kızlar kaldığım yerden okudum geldim herseyi son zamanlarda gercekten topikte kasvet dolu paylasımlar vardı amacım kimseyi yargılamak degil ki zaten buyüzden sessiz kalmayı tercih ettim ilk gebeligimde herseyden bir haber ama 4.4 lük rahat bi gebelik yasadım ama ikinci bebegimi üzücü bi şekilde kaybettim bunu söyleme sebebim bende endişeleri kaygıları olan kötü sonlanmıs gebelik yasayan biriyim ama herseyide buraya yazmıyorum çünkü gercekten şurda neşeye pozitiflige daha cok ihtiyacımız var bence topiğe negatif düşünceleri atıp girmek hepimiz için daha iyi olur gibime geliyor ben gercekten beni korkutan bırsey olunca internetten bakıyorum yada hic bakmadan acile gidiyorum çünkü burda benım yasadıgıma kim ne yorum yaparsa yapsn icim rahat etmiyor tecrubeyle sabit oyuzden kimsenın canını sıkmadan direk fıtı fıtı doktora gidip almam gereken cevabı alıp dönüyorum he ama yinede asırı tepki vermeye gerek yok isteyen dilegini yazsın burda kimsenin kimseyi kısıtlama hakkı yok kötü etkileniyorsanız siz kendinizi topikten biraz geri cekin görmeyin bilmeyin ben böyle yaptım iyi geldi sahsen girip okudugumda tatlı sohbetlerinizi güzel önerilirinizi görünce çok mutlu oluyorum hatta arada sohbetinize dahilmisim gibi tebessüm flanda ediyorum :) olumsz seyler gorunce basından anladgm ıcın hemen okumadan geciyorum hem cevabını bilmedgm icin hemde olumsuz etkilenmemek için neyse hepiniz seviliyorsunuz :) hamilelikleriniz çok güzel geçsin inşAllah

Kızlar bu arada hangi uygulamaları kullanıyorsunuz? Bende HappyMom bi de Banu Çiftçi var. Diğer uygulamara da açığım
Gün gün gebelik diye bir program var onu severek kullanıyorum HappyMom u kullanıyorum birde

Bence erkekse kesin belli olur 13+larda. Zaten erkekse sen bile anlarsın çok bariz oluyor
Erkekse de 20.haftaya kadar kesin olmuyormuş. Eşimin arkadaşına 20.haftaya kadar erkek demişler. Elbiseler alınmış sonra bir bakmışlar kız. Yani şu tabuyu da yıkmış oluyoruz doktor erkek dediyse cinsiyet değişmez kızdır ama kızsa şüpheli olabilir .Bakın ben yüzde yüz kız belirtisi yaşıyorum. Yani her şeyiyle. Ama tutacak mı hepimiz göreceğiz. Ben bu cinsiyet konusunu gecelerce araştırdım yabancı siteleri bile okudum.bir kesinlik elde edemedim .

Evet bu düşünce de beni rahatsız etti .diğer topikler çok olumlu bizimki olumsuzmus! Ya kusura bakmayın ama ben polyannacilik oynayamayacagim .buraya sadece mutluluklarımızi yazsak söyle olur .Bebeği gördüm eli vardı. Eeee .kolu vardı. Saglikliydi .9 ay böyle sığ bir muhabbetle biter .Ki hayat hep mi olumlu da gebelik hep olumlu olsun .Hayatın akışına uygun değil bu dedikleri .Asıl insan her şeyi olumlu görmek istiyorsa onda bir sorun var demektir .Bana hep bu tarz insanlar kendini kandırıyor gibi gelir!
Insan olumsuzu da görmeli stresi yönetmelidir. Hayır olumsuzu yaşayalım demiyorum ama maalesef hayat bu ve hamilelik de böyle.
İnsanlar buraya sorunlarını yazıyor çünkü yaşayan biri vardır bana yardımcı olur diye düşünüyor. Ben sürekli yorum yapmasam da hepsini okuyorum hiç de etkilenmedim hem niye etkileneyim.normal hayatta biri hasta olunca ben de mi hasta olacağım da gebeligimde bunu göreceğim.

Niyeyse ben hiççç etkilenmedim .Bebek de bir insan neticede ve biz neysek o .etrafımda sağlıkla ilgili kötü şeyler yaşayanlar oldu hiç bana da gelir diye düşünmedim. Hem niye düşüneyim .Herkesin vücudu bir değil ki .Yıllarca bana doğum kontrol hapını bırak cocugun olmaz .Şunun çocuğu olmamış bunun çocuğu olmamış dediler .Eehhh dedim sizi mi dinleyeceğim araştırdım ve bıraktığım dakika hamile kaldım. Demekki bu konuda bir sorunum yokmuş. Ama ben bunlara takılıp kalsam belki de ilacı bırakacak ve istemediğim bir dönemde hamile kalacaktım. Belki benim mizacım böyle, belki biraz yanlız yaşamayı sevdiğimden kimseden etkilenmem . Ben bu grupta da kimsenin bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Bence herkes sağlıkla geçirip gidecek bu gruptan....

Aslında anlayamadım ama şöyle belli oluyor, tüm cinsel organ net bir şekilde ortada oluyor zaten 3d açtığında çok çok net görünüyor hiç ihtimale mahal vermeden. İkisinde de çok netti. Erkek ve kız 11 12 haftada benziyor evet ama 13 ve sonrasında net oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…