- 29 Mart 2014
- 1.165
- 1.493
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #12.121
Benimkiler çok büyüdü. Doluyordur herhaldeKızlar memeler süt dolmaya başladı mi? Asıeı hassas ve büyüdü benimkiler
Ya ben kalp atışı olduğu gün verdiğim kan hariç hiç kan vermedimHayırlı sabahlar herkese
Bugun kimler kontrole gidiyorben birazdan kan ve idrar tahlili vermeye gidecegim
Günaydın canım ben ikili test için gideceğim devlet hastahanesineHayırlı sabahlar herkese
Bugun kimler kontrole gidiyorben birazdan kan ve idrar tahlili vermeye gidecegim
Ben de okudum onları, bu yüzden vazgeçtimKızlar ne alırsanız foto beklerım heee
Artık 1 ay sonra gelir fotolar gelmeye
Fıkır de olur .
Bu arada haziran annelerinde bili okudum korktum yahu , cameralı telsizden bahsediyorum. Bir ara göz gezdirdim oraya bir yazıya denk geldim.
Gecenin bir baktı erkek yabancı sesi geliyormuş, odaya bir girmişler cameradan ses geliyor, wifi lı ya. Baglant7 kuruyorlarmış. Tövbe bismillah korktum len
Sırf bu yuzden eşim robot almadı, evini kimseye dınlettırmem izlettirmem dedi. Wi-fi ye bağlanıyorsun ya .
O yuzden görüntülü telsiz beni tırstıttı
Sizin de aklımıza soktum ama ...
Misal ben normalde de laptopumun camerasını kapatıyorum.
O yuzden görüntülü telsiz suan aklımdan çıktı.
Ahan da sizin de aklınıza soktum
Benim de 28 Aralık ikili test.13. Haftamda 28 aralıkda gidicem bakalım doktora, hemde ikili test yaptırırımayyy inşallah cinsiyetide söyler 1 hafta geçmez artık heyecandan
Evet bu düşünce de beni rahatsız etti .diğer topikler çok olumlu bizimki olumsuzmus! Ya kusura bakmayın ama ben polyannacilik oynayamayacagim .buraya sadece mutluluklarımızi yazsak söyle olur .Bebeği gördüm eli vardı. Eeee .kolu vardı. Saglikliydi .9 ay böyle sığ bir muhabbetle biter .Ki hayat hep mi olumlu da gebelik hep olumlu olsun .Hayatın akışına uygun değil bu dedikleri .Asıl insan her şeyi olumlu görmek istiyorsa onda bir sorun var demektir .Bana hep bu tarz insanlar kendini kandırıyor gibi gelir!
Insan olumsuzu da görmeli stresi yönetmelidir. Hayır olumsuzu yaşayalım demiyorum ama maalesef hayat bu ve hamilelik de böyle.
İnsanlar buraya sorunlarını yazıyor çünkü yaşayan biri vardır bana yardımcı olur diye düşünüyor. Ben sürekli yorum yapmasam da hepsini okuyorum hiç de etkilenmedim hem niye etkileneyim.normal hayatta biri hasta olunca ben de mi hasta olacağım da gebeligimde bunu göreceğim.
Günaydın canım güzel haberler bekliyoruzHayırlı sabahlar herkese
Kesinlikle katılıyorum bu topik sadece olumlu şeylerin güzel giden şeylerin konuşulacağı topik olsaydı başlığı da ona göre olurduVallahi ben hamile olmasam da okumayı sevip içime umut doluyor diye çok hamilelik topiği gezdim ... ama bu topik kadar "negatif enerji karşıtı " görmedim..
Çoğu topikde özellikle ilk üç ay endişe hep olurdu çünkü riskli dönem ki şuan hepimiz bi ilk üç aydayiz.. isteyen cevap verir , etkilenen hiç görmemiş gibi başka şeyler konuşurdu geçerdi..
Sonraki 3 ay biraz daha rahat olurdu herkes, ama son 3 ay yine bir endişe olurdu , uykusuzluk , kasılma, nefes darlığı, bebek hareketinde azalma vb. Yani bunlar her insanda olan doğal süreçler bazısı abartı yaşar bazısı normal tepkilerle .. burada neden bu kadar " etkileniyoruz, ya da negatifsin " ciler var bu da bizim şansımıza galiba ama etkilenen görmezden gelsin isteyen de cevap versin gerçekten topiği asıl böyle kasvete bürüyorsunuz bence kimse doktor tavsiyesi gibi yazmıyor burada sadece amaç bi güzel söz ya da bi umut cümlesi inanın ihtiyacı oluyor insanın gözardı et butonuna basın hepimiz hamileyiz kimse kimseye laf etmesin isteyen istediği ile istediği şeyi konuşsun❤
BeeennnHayırlı sabahlar herkese
Hadi güzel haberler ile gelin insallahBeeennn
Ayyy haberleşiriz artık burdanBenim de 28 Aralık ikili test.
Bu yoruma şapka çıkartırım madamKesinlikle katılıyorum bu topik sadece olumlu şeylerin güzel giden şeylerin konuşulacağı topik olsaydı başlığı da ona göre olurdukaygılarımızı huzursuz olduğumuz aklımıza takılan konuları konuşalım birbirimizi motive edelim burda 2 nci 3 üncü kez anne olucak bayanlar olduğu gibi ilk gebeliği olan bayan arkadaşlarımızda var ve tecrübesizler. Daha önce kayıpları olup tekrar hamile kalıp korku dolu hamilelik geçiren arkadaşlarımızda var grupta kısıtlama yok isteyen istediğini sorabilir tabiki saygı ve sevgi çerçevesinde. Kırmadan kelimelerini dikkatli seçerek benim burda üzülüp tepki verdiğim tek nokta "bu grupta şöle böle" tarzı konuşmalar arkadaşım grupta hiç bir sorun yokki birkaç üyemiz çıkıyor oradan acaba nerden ne bulsamda birine laf atsam sorun çıkarsam moduna girmiş gibi eeee böle üyeler olduğu zaman tabiki topikte sorun çıkar. Tam tamına 1 yıl bir topikteydim o zamanlar bebeğim olsun diye bir amuda kalkmadığım kalmıştı ki onuda yaptım çok güzel arkadaşlıklar kurduk kimse kimseyi kırmadı hala daha hal hatır sorarız gerçi çoğu bebeğini kucağına aldı. Son kalan ben son çare tüp bebek tedavisinde kaldım yavruma elhamdülillah hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz hemen hemen birbirimizi anlayalım gerek yok böle şeylere
Oluyor canım. Hatta ben hapsiracagim zaman hemen karnımı tutuyorum.Yok canım daha önce de başıma geldi çok şükür bebek iyiydi ama demek istediğim bebeğe bir şey olur mu değil benim gibi hapşırık sonrasi eti kesilir gibi canı yanan var mi merak ediyorum bi bende mi var bu acı, çok fena ya
Vallaha ben de vermedimYa ben kalp atışı olduğu gün verdiğim kan hariç hiç kan vermedimbelli bi dr um yok diye mi nedir millet benim üstüme 3 kere falan kan verdi
Benim doktorum onlardan günde 1 tane alabilirsin dedi. Bu arada yeşil biber de C vitamini deposuymus aklı da olsun.Selam hamişler. Çok gerekli bir konu..
Yüzümde sivilce çıktı bebekte de olur mu?
Şaka şaka
Ben baya hastayım. O yüzden her gün C vitamini alımına tekrar başlamak istiyorum. İlaç kullanamıyoruz bari bağışıklığı güçlü tutayım.
Günlük C vitamini miktarı maksimum ne olmalı?
Öyle günde 2 3 porsiyon meyve yiyecek kadar boş değilim. Midem almaz zaten. Efervesan tablet var 1000mg. Çok mudur bu?
Benim doktorum onlardan günde 1 tane alabilirsin dedi. Bu arada yeşil biber de C vitamini deposuymus aklı da olsun.
Ayriyetten beni de sivilce bastı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?