Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
ikili test için de bir şey yazmak istiyorum. ben normalde yaptırmayacaktım hep söyledim. çünkü bir sey çıksa bir müdahalede bulunmam diye.
ama doktor sadece bebek açısından bakma, her zaman da 2. bir göz iyidir dedi. başka bir gebenin rahmi besleyen damarlarının dirençli olduğunu gördük ve ona göre bir tedaviye başladık aslında anne açısından da önemli dedi. zaten doktorum diğer tarama testlerini istemiyormuş, ayrıntılı utrason istiyormuş sadece. bu konuda da hem fikiriz kendisi ile.
ikili tarama hakkında söyledikleri kafama yattı, yaptıracağım .

bana doktorum 11+0 dan başlıyor dedi bugün. hatta 11lerde yaptırırsan iyi olur çok geçe kalma dedi.

Haftaya salı günü benim 12+0 oluyo
12+0 .12+6 arasına 13. Hafta deniliyomuş .
Seninle aramızda 4 gün var haftaya gel dediyse demekki sorun olmaz herhalde o hafta gitmem diye düşündüm
Ayyy o hafta işlerini birtürlü çözemedim ben zaten aynen bende öyle gdcm ozaman tmm canım ben 13+ sandm o yüzden sölemek istedimm inşallah güzel haberler alırız hepimiz suan kac haftalık senin tam olarak

12+ olman gerekiyor. Yani ilk trimester bitmiş olmalı..

Bu arada bebişe biberon aldım ilk kızımda avent kullanmıştım ucu baya sertti anne memesiyle pek alakası yoktu nitekim sütüm de çok az olunca biberona alıştı mama ile büyüdü ikinci asla biberon kabul etmedi hep emdi ama işte sütüm pek yaramadı zayıf bir bebekti ek gıdaya başlayana kadar. Bunda mama takviyesine kararlıyım çünkü benim sütten pek hayır olmadığını biliyorum sürekli kucağımda bebekle oturma lüksüm de yok artık.
Bu kez lansinoh un biberonunu aldım rengi lacivert mor arası bişey kıza da olur erkeğe de bence çok önemli değil. Ucu baya anne memesi gibi geldi bana trendyoldan aldım yorumlara baktım iyiydi. 1 tane bulunsun dedim sonra duruma göre yine alırım.

He bacım kız olacak. Sivilce varsa öyledir kesin

Benim de aynen öyle. Erkekse bir çok şey ortak olacak. Ama kızsa kardeşim sağolsun

bana doktorum 11+0 dan başlıyor dedi bugün. hatta 11lerde yaptırırsan iyi olur çok geçe kalma dedi.
Cevabın için teşekkür ederim canım çalıştığım için her zaman izin alamıyorum raporluyken cuma gitmem gerekiyor umarım sorunsuz atlatırız hepimiz
12+ olman gerekiyor. Yani ilk trimester bitmiş olmalı..
Teşekkür ederim bakalım cuma günü ne diyecek doktorum.

Sigorta değil de doğum paketi yaptirmayi düşündüm ama ha deyince de asagi yukarı 10 bin civarı doğum paketleri çıkmaz o para kenarda köşede bi kac çeyrek altınım vardı olmadı onları bozdurup doğum paketi alalım diyorum ama bakalım şu ikili testi vereyim de hayırlısı ile arastiracagim canim sigorta da olabilir ama ben bu sigorta hamile kalmadan yapılıyor diye duydum sonradan da oluyor mu ??

Kizlar ben 11+6 ya randevu almayı düşündüm ikili için. Bugün doktor ultrasonda 9+5 olması gerekirken 10+2 ölçtü ama bunlara takılma 5 gün az 5 gün fazla çıkar dedi sizce önde de gitse 11+6 iyi mi önde gitmeye göre 12+4 falan olur en fazla galiba çok geç olmaz herhalde sistemde 14 haftaya kadar yapılır deniyor yoksa daha erkene mi alsam ??

Canım benim yaptirdigim hamileyken yapilan bir sigorta. Ben de hamilelikten önce yapılıyor sanıyordum. Haziran anneleri grubunda gördüm. Araştırdım aradım görüştüm. 2 hafta oldu yaptirali. Hatta gecen muayene de hiç para vermeden yaptırdım. İkili testi de karşılıyormus. Yaptırdım ertesi gün doktora gittim. Doğum paketi 10000 se sigorta daha mantıklı. Sayfasına girip ya da arayıp bilgi al istersen. Demir hayat 2 can sigortası benim yaptirdigim.

Valla onu doktora sor bence. Çünkü onların hesapları bizimki ile tutmuyor. Ben bu hesap işini anlamadım ilk hamilelikte sat a göre değil ovulasyon haftasına göre hesapladim. Sonra ikili testi gecirmisim. Sonuç olarak ikili testi ve sonraki testi yaptiramadim. Eşimden bir sürü laf duydum.

Aaaa çok şaşırdım canım özelden mümkünse bana fiyat yazar mısın bi de hangi şehirde olduğunu?
Bana da suan mantıklı geldi şimdi bak bi araştırayım ben bunu

Her şeye muhalefetsiniz, sürekli dikkat çekmeye çalışıyorsunuz ve insanları istediğiniz gibi eleştirmekten çekinmiyorsunuz. Benim gibileri sosyal hayatında görseydiniz bu kadar muhalefet bir insan olmazdınız. Azıcık empati sahibi olurdunuz. İnsanların sorunlarıyla, anlattıkları şeylerle alay etmezdiniz. Belli ki pek sevilmemişsiniz.

Burası her ne kadar sosyal bir platform olsa da, hepimiz nickname’lerimizle burdaysak da hepimiz insanız. Bir şey yazarken insan bir önce düşünmeli. Sizin amacınız ne bilmiyorum ama kimseyle öyle paldır küldür konuşamazsınız.

Beni göz ardı ettiyseniz bir zahmet çakma gökkuşağı yazıp bir şeyler saçmalamayın.

Ayrıca beğenmediğim yorumlarınızı gördüğümde beğenmedim butonuna basmaya devam edeceğim. Bunu o kafanıza sokun ve bir daha “yorumlarıma beğenmedim atan üye” veya “çakma gökkuşağı” şeklinde bir mesaj yazmayın. İyi günler size.

Demir hayat 2 can sağlık sigortası var canım. Hamilelikten sonra sigorta yapıyorlar. Fiyatları da yaver iyi. Ben bu sigortayı yaptırdım. Şimdilik memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…