- 15 Ekim 2016
- 22.722
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.052
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #12.161
bana doktorum 11+0 dan başlıyor dedi bugün. hatta 11lerde yaptırırsan iyi olur çok geçe kalma dedi.Kızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir aşırı mide bulantılarımdan takip edemedim pek ben ikili test icin cuma günü randevu almıştım ancak doktorum ikili test icin erken dedi cuma günü 11+1 oluyorum haftayla da uyumluyuz 11 ve 12. Haftalarda yapılmıyor muydu ikili test ilk defa yaptıracağım için pek bir bilgim yok.
Ayyy o hafta işlerini birtürlü çözemedim ben zatenHaftaya salı günü benim 12+0 oluyo
12+0 .12+6 arasına 13. Hafta deniliyomuş .
Seninle aramızda 4 gün var haftaya gel dediyse demekki sorun olmaz herhalde o hafta gitmem diye düşündüm
Kızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir aşırı mide bulantılarımdan takip edemedim pek ben ikili test icin cuma günü randevu almıştım ancak doktorum ikili test icin erken dedi cuma günü 11+1 oluyorum haftayla da uyumluyuz 11 ve 12. Haftalarda yapılmıyor muydu ikili test ilk defa yaptıracağım için pek bir bilgim yok.
Ben de deneyim bari. Benim normalde sivilcem olmaz. İlk çocukta da olmamıştı. Bu sefer yüzümü bastı.Ben de burdan kendimce uydursam kızım minolacak acepppp
Ben de bu konuda çok umutsuzum ya erkek olursahep kız kıyafetlerine bakıyorum eşim zorla ayırıyor beni oralardan.
Gerçi erkek olursa nerdeyse hiç bir şey almama gerek kalmayacak. Bu da iyi tarafı sanırım
Ben hariçKız isteyenler topigi gibiyiz resmen
Cevabın için teşekkür ederim canım çalıştığım için her zaman izin alamıyorum raporluyken cuma gitmem gerekiyor umarım sorunsuz atlatırız hepimizbana doktorum 11+0 dan başlıyor dedi bugün. hatta 11lerde yaptırırsan iyi olur çok geçe kalma dedi.
Teşekkür ederim bakalım cuma günü ne diyecek doktorum.12+ olman gerekiyor. Yani ilk trimester bitmiş olmalı..
Sigorta değil de doğum paketi yaptirmayi düşündüm ama ha deyince de asagi yukarı 10 bin civarı doğum paketleri çıkmaz o para kenarda köşede bi kac çeyrek altınım vardı olmadı onları bozdurup doğum paketi alalım diyorum ama bakalım şu ikili testi vereyim de hayırlısı ile arastiracagim canim sigorta da olabilir ama ben bu sigorta hamile kalmadan yapılıyor diye duydum sonradan da oluyor mu ??Canım ben bir doğum sigortasi yaptırdım. 5700 doğum eğer muayene eklersen 7100 8 muayene tahliller. Tabi bulunduğun yer ve oradaki ücretlere göre koyaslamak lazım. Bazı yerlerde sigorta uyguna geliyor. Benim hastanemle hesaplarında şimdilik aynı fiyat ama daha sonra artarsa fiyatlar ondan etkilenmeyecegim en azından. Hem de önceden ödemeye başlayacağım diye taksitle yaptırdım.
Benim de 12+3 olacak gittiğimde bakalım cinsiyet öğrenebilecek miyiz?Haftaya salı günü benim 12+0 oluyo
12+0 .12+6 arasına 13. Hafta deniliyomuş .
Seninle aramızda 4 gün var haftaya gel dediyse demekki sorun olmaz herhalde o hafta gitmem diye düşündüm
Teşekkür ederim bakalım cuma günü ne diyecek doktorum.
Canım benim yaptirdigim hamileyken yapilan bir sigorta. Ben de hamilelikten önce yapılıyor sanıyordum. Haziran anneleri grubunda gördüm.Sigorta değil de doğum paketi yaptirmayi düşündüm ama ha deyince de asagi yukarı 10 bin civarı doğum paketleri çıkmaz o para kenarda köşede bi kac çeyrek altınım vardı olmadı onları bozdurup doğum paketi alalım diyorum ama bakalım şu ikili testi vereyim de hayırlısı ile arastiracagim canim sigorta da olabilir ama ben bu sigorta hamile kalmadan yapılıyor diye duydum sonradan da oluyor mu ??
Güzel sonuçlar alırsın inşallah canımBen geçen hafta kontrole gittim. 9+3 idim.
İkili için 3 hafta sonra gel dedi. Ocak ayının ilk haftasına 12+4 gününe randevu aldım üniversite hastanesinden..
Valla onu doktora sor bence. Çünkü onların hesapları bizimki ile tutmuyor. Ben bu hesap işini anlamadım ilk hamilelikteKizlar ben 11+6 ya randevu almayı düşündüm ikili için. Bugün doktor ultrasonda 9+5 olması gerekirken 10+2 ölçtü ama bunlara takılma 5 gün az 5 gün fazla çıkar dedi sizce önde de gitse 11+6 iyi mi önde gitmeye göre 12+4 falan olur en fazla galiba çok geç olmaz herhalde sistemde 14 haftaya kadar yapılır deniyoryoksa daha erkene mi alsam ??
Aaaa çok şaşırdım canım özelden mümkünse bana fiyat yazar mısın bi de hangi şehirde olduğunu?Canım benim yaptirdigim hamileyken yapilan bir sigorta. Ben de hamilelikten önce yapılıyor sanıyordum. Haziran anneleri grubunda gördüm.Araştırdım aradım görüştüm. 2 hafta oldu yaptirali. Hatta gecen muayene de hiç para vermeden yaptırdım. İkili testi de karşılıyormus. Yaptırdım ertesi gün doktora gittim. Doğum paketi 10000 se sigorta daha mantıklı. Sayfasına girip ya da arayıp bilgi al istersen. Demir hayat 2 can sigortası benim yaptirdigim.
Herkrs kendinde olmayanı istermişBen hariç
Her şeye muhalefetsiniz, sürekli dikkat çekmeye çalışıyorsunuz ve insanları istediğiniz gibi eleştirmekten çekinmiyorsunuz. Benim gibileri sosyal hayatında görseydiniz bu kadar muhalefet bir insan olmazdınız. Azıcık empati sahibi olurdunuz. İnsanların sorunlarıyla, anlattıkları şeylerle alay etmezdiniz. Belli ki pek sevilmemişsiniz.Biri de ben gözardı ettiğim halde model belledi. Her mesajıma atlayıp beğenmedim yapıyor..
Yavrum, çakma gökkuşağım sana demediler mi gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır. Sosyal hayatta çok gördüm sen gibileri. Çok sevdin ama itiraf edemiyorsun dimi?
Hadi buna da işaret çak
Demir hayat 2 can sağlık sigortası var canım. Hamilelikten sonra sigorta yapıyorlar. Fiyatları da yaver iyi. Ben bu sigortayı yaptırdım. Şimdilik memnunum.Sigorta değil de doğum paketi yaptirmayi düşündüm ama ha deyince de asagi yukarı 10 bin civarı doğum paketleri çıkmaz o para kenarda köşede bi kac çeyrek altınım vardı olmadı onları bozdurup doğum paketi alalım diyorum ama bakalım şu ikili testi vereyim de hayırlısı ile arastiracagim canim sigorta da olabilir ama ben bu sigorta hamile kalmadan yapılıyor diye duydum sonradan da oluyor mu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?