- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #12.281
Canim detayli ultrason ikili den önce olmaz ki o daha sonra yapılıyor
İkimizde aynı haftada ikili test olacağız inşallah ikimizde güzel haberler ile dönelim canimm inşallah senin 11+6 hangi güne denk geliyor canım benim ki ocağın 4 u
Cinsiyet demisken cinsiyet ogrenen oldumu ne zaman gitmeliyiz cinsiyet icin
Aaaa neymis erkek mi
O mesele de var canım, bi de erkek olursa valla yorumları tahmin edebiliyorumBenim etrafımdakiler çok sevindi, eşimin ailesi şaşırdı. Ama herkeste cinsiyet beklentisi başladı.
ErkekmişAaaa neymis erkek mi
Sende benim gibi yap, öğrenmeO mesele de var canım, bi de erkek olursa valla yorumları tahmin edebiliyorumbende de suç var 2 çocukla dert yanan benim sonuçta
Neymiş cinsiyet kaçırmışım oraları
Bu sene hep erkek yaa benim gibi kiz isteyenler seri uzgunErkekmiş.
Sende benim gibi yap, öğrenme
Meraktan çatlarımErkekmiş.
Sende benim gibi yap, öğrenme
O mesele de var canım, bi de erkek olursa valla yorumları tahmin edebiliyorumbende de suç var 2 çocukla dert yanan benim sonuçta
Ne zaman hamile kalsam erkek yılı oluyor yawBu sene hep erkek yaa benim gibi kiz isteyenler seri uzgun(tabi once hayirli saglikli olsun )
Bu benim gelecegim olabilirNe zaman hamile kalsam erkek yılı oluyor yaw
Öyle doğru diyorsun ama benim artık çocuk istemediğimi herkes biliyorCanim bakacak olan sensin birak ne derse desinler ben bakicam dersin sonuctaBenimde kimse bilmiyor, ogrenince neler olucak onu dusunmek bile istemiyorum
Cinsiyeti erkek belirliyor ya eşim 2 erkekten sonra bir kız olmuş belki bizde de tutar diye umudum var halaBu benim gelecegim olabilirannemin 4 kizi var oglu yok diye babannemler cok cektirmis gelin cikarken dua etmisti insallah cifter cifter oglun olur diye acaba bedduamiydi
Öyle doğru diyorsun ama benim artık çocuk istemediğimi herkes biliyor
Bir daha bebek sahibi olmak hakkında asla yorum yapmama kararı aldım
Hadi insallah kizdirCinsiyeti erkek belirliyor ya eşim 2 erkekten sonra bir kız olmuş belki bizde de tutar diye umudum var hala
Ben seneye ayak uydurmak istiyorumBu sene hep erkek yaa benim gibi kiz isteyenler seri uzgun(tabi once hayirli saglikli olsun )
Amin rabbim herkesin gonlune gore versinBen seneye ayak uydurmak istiyorumhayırlısıyla İnşallah. Sen ve diğer kız isteyen çoğunluğa da kız İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?