- 23 Ekim 2018
- 16.351
- 37.854
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #12.301
AminHadi insallah kizdirrabbim herkesin gonlune gore versin
Benim de yarın 12+1 olacak, görülür mü acaba cinsiyeti, ay hadi inşallahBenim bir hafta önden gidiyor gebeliğim şu an 12+6 gözüküyor söyledi bugün 100 de 99 dedi gördüm çıkıntısını bariz belliydi yerim onu yer yer teyzesigönlümden geçen oldu Allah hepimizin gönlündekini nasip etsin
Kiz bende ilk defa verdim dahaYa ben kalp atışı olduğu gün verdiğim kan hariç hiç kan vermedimbelli bi dr um yok diye mi nedir millet benim üstüme 3 kere falan kan verdi
Yaa bir dönem benim de öyle çok zor geçmişti ama şimdi baya iyiyim, gerçi sabah aç karna üçtiğim su burnumdan geldi çıkrdım afedersin de buna da şükürOhh gözün aydın, darısı bizim başımıza. Ben de gündüz iyiyim akşamları kötü oluyorum malesef
Tahminde bulunur benim ilkinde 11+ larda söylemişti.Benim de yarın 12+1 olacak, görülür mü acaba cinsiyeti, ay hadi inşallah
Kuzum benimki 30 araliga geliyor takvim yapsana günün falan belli olur bizde görürüzİkimizde aynı haftada ikili test olacağız inşallah ikimizde güzel haberler ile dönelim canimm inşallah senin 11+6 hangi güne denk geliyor canım benim ki ocağın 4 u
Canim naptin yazdinmi buraya kacirdim galibaGünaydın canım ben ikili test için gideceğim devlet hastahanesine
Selam sütten kesme serüveni nasıl oldu 5 haftalık hamile oldugumu ögrendim ve ilk oglum 1 yaşında hala emiyor memeye çok düşkün tandem emzirme mi yapsam diye düşünüyorum ama doktor sütün bebege faydası yok kes dediDayanamiyorum hepsini geçtim ateşlenmesi çok canimi yaktı ben onu 17 ay hic hasta etmedim doktor görmedi dedigin gibi beklicem galibacok zormuş bu kesme işi etim tirnagimdan ayriliyo gibi
Neden faydası yokmuş, doktorların emzirme ve beslenme konusunda yeterince bilgili olduğundan şüpheliyimSelam sütten kesme serüveni nasıl oldu 5 haftalık hamile oldugumu ögrendim ve ilk oglum 1 yaşında hala emiyor memeye çok düşkün tandem emzirme mi yapsam diye düşünüyorum ama doktor sütün bebege faydası yok kes dedi
Ya bana da tavrı hoş gelmedi doktorun direk kestirip attı yani hemen kesiyorsun dedi ama ben buna sıcak bakmıyorum açıkcası yani ikisini de besleyebilirim diyelim ki bedensel olarak beslenmesine hiç faydası olmayabilir ama duygusal açlık ne olacak çocugum zaten ihtiyaç duyduğu çogu vitamini gıdalardan alıyor yemesi iyi günlük meyve vs herşeyden yiyor memeden kessem çok fark etmez ama duygusal olarak yaşayacağı boşluk ne olacak sırf bunun için bile emzirmek istiyorum tandem emzirmeyi araştırdım şuan zaten oglum sadece uykuya geçerken emiyor doymak için degilNeden faydası yokmuş, doktorların emzirme ve beslenme konusunda yeterince bilgili olduğundan şüpheliyim
Yaaa ne kadar guzel bir ult fotosu ben en son 8+3 de gitmistim belli degildi pek bu gittigimde bende boyle gorurmuyum acabaMerhaba kızlar bnmde bugün kontrol vardı haftaya ikili test için gidicem. Hersey yolunda smdi. Doktor kemik yapısı erkeğe benziyor ama erken tabi kesin bisi söylemek için dedi ve çok hareketliydi hiç durmuyordu yerinde
Görülür bence, benim dr birdahakine cinsiyeti söyşeriz demişti geçen hafta.Benim de yarın 12+1 olacak, görülür mü acaba cinsiyeti, ay hadi inşallah
Bence de eğer düşük tehliken yoksa devam et. Tabi iyice araştır. Dünya sağlık örgütü tandem emzirmeyi destekliyor. Yabancılarda çok yaygın. Dediğin gibi duygusal açlığını giderse bile yeter. Ama sen de çok iyi beslenmelisin. Bol vitamine ihtiyacın olacakYa bana da tavrı hoş gelmedi doktorun direk kestirip attı yani hemen kesiyorsun dedi ama ben buna sıcak bakmıyorum açıkcası yani ikisini de besleyebilirim diyelim ki bedensel olarak beslenmesine hiç faydası olmayabilir ama duygusal açlık ne olacak çocugum zaten ihtiyaç duyduğu çogu vitamini gıdalardan alıyor yemesi iyi günlük meyve vs herşeyden yiyor memeden kessem çok fark etmez ama duygusal olarak yaşayacağı boşluk ne olacak sırf bunun için bile emzirmek istiyorum tandem emzirmeyi araştırdım şuan zaten oglum sadece uykuya geçerken emiyor doymak için degil
Genelde doğru tahmin ediyorlar, sağlıkla gelsin. İkiliyi neden haftaya bıraktınız. Haftası uygun değşl mi?Merhaba kızlar bnmde bugün kontrol vardı haftaya ikili test için gidicem. Hersey yolunda smdi. Doktor kemik yapısı erkeğe benziyor ama erken tabi kesin bisi söylemek için dedi ve çok hareketliydi hiç durmuyordu yerinde
Canım tebrik ederim,sağlıkla gelsin paşaMerci tatlım güzel yazdım dimiçokkkk mutluyum oğlum geliyor
Ya valla bebekler iyi olsun da ben 1000 kilo da olsam beslenirim sorun değil geçen gün çocugum 25 saat hiç emmek istemedi zaten öyle ögrendim hamileligi oturup agladım emmiyor diye şuan ondan ayrılmaya emzirmeyi bırakmaya hazır degilimBence de eğer düşük tehliken yoksa devam et. Tabi iyice araştır. Dünya sağlık örgütü tandem emzirmeyi destekliyor. Yabancılarda çok yaygın. Dediğin gibi duygusal açlığını giderse bile yeter. Ama sen de çok iyi beslenmelisin. Bol vitamine ihtiyacın olacak
Selam sütten kesme serüveni nasıl oldu 5 haftalık hamile oldugumu ögrendim ve ilk oglum 1 yaşında hala emiyor memeye çok düşkün tandem emzirme mi yapsam diye düşünüyorum ama doktor sütün bebege faydası yok kes dedi
Hangi doktor söyledi bilmiyorum ama bana da garip geldi. Bebeğim bir buçuk yaşında, çocuk doktoruna keseyim mi dediğimde lütfen iki yaşına kadar emzir tandem emziren birçok annem var dedi. Tandem düşünmüyorum beni zorlayacağı ve bebeğimin yaşı kurtardığı için. 21 aylık gibi kesicem ama demek istediğim kesmek istemiyoraanız kesmeyin. Yararı yok diye birşey yok. Kadın doğum doktorum da onay verdi emzirmeye devam diye.Ya bana da tavrı hoş gelmedi doktorun direk kestirip attı yani hemen kesiyorsun dedi ama ben buna sıcak bakmıyorum açıkcası yani ikisini de besleyebilirim diyelim ki bedensel olarak beslenmesine hiç faydası olmayabilir ama duygusal açlık ne olacak çocugum zaten ihtiyaç duyduğu çogu vitamini gıdalardan alıyor yemesi iyi günlük meyve vs herşeyden yiyor memeden kessem çok fark etmez ama duygusal olarak yaşayacağı boşluk ne olacak sırf bunun için bile emzirmek istiyorum tandem emzirmeyi araştırdım şuan zaten oglum sadece uykuya geçerken emiyor doymak için degil
Emzirmeyi bırakma konusunda annenin de hazır olması çok önemli gerçekten, duygusal bir anYa valla bebekler iyi olsun da ben 1000 kilo da olsam beslenirim sorun değil geçen gün çocugum 25 saat hiç emmek istemedi zaten öyle ögrendim hamileligi oturup agladım emmiyor diye şuan ondan ayrılmaya emzirmeyi bırakmaya hazır degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?